Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsona416

zsona416 Fórum bárója

húúúú...ez nagyon jó ötlet...támogatom:) a műhelyekben szinte már semmi nem készül nálam...megkockáztatom, hogy talán a tavalyi évben nem is voltam arrafelé...

Scarlettnek hála átléptem a 11-re...most kiváltottam az ansut...valahogy próbálom beilleszteni a menetrendembe, hogy később ne legyen probléma ha véletlenül szükség lesz rá...csak ne kellene ehhez is alap faanyag...nálam az mindig hiánycikk...megeszik a meggyek és a fenyők.

2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia!! Olvastam a posztod, és gyorsan be akartam rakni a meggy-fáim a jelvény gyártáshoz, sajnos nálam csak a gyümiket fogadja el! :(
    Végre elértem a 10-es szintet, csak az nem tudom milyen fákkal ültessem tele, melyik érné meg a legjobban!
    Esetleg vmi tanács?

Kuzdern and Sali~*.* like this.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Valóban, egy kis kedvcsináló jól jönne, az úttörőknek kiváltképpen.:);)
    Szia!
    Az egy véletlen hiba volt, :Dmár nincs sajnos. Én is kihasználnám gyorsan a még hiányzó jelvények gyártásához.
    Gratulálok! - érezd jól magad. Milyeneket? Mi a célod? Mennyi jelvényed van a piros karikáknál /fák fejlesztése/?
    Nálam minden szinten, szinte minden. Azért a meggy a domináns.

Last edited: Jan 5, 2023
  4. agikka

agikka Aktív író

Köszönöm, elkerülte a figyelmem

Sali~*.* likes this.
  5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok.
    sikerült befejeznem a 11 szintet. nézegetem, hát még 3 szint kell a felhőig, de a 3 szintre annyit kér. mint eddig összesen. (37000 ATP) majd csak eljutunk oda is.
    Screenshot_1.jpg

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Gratulálok! Nézd a jobbik oldalát, mennyi idő alatt jutottál el idáig? Meg lesz az hamar meglátod.:)

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm and Kuzdern like this.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sokat kér... de rengeteg tapasztalatunk van már;)
    Gratulálok a 12. szinthez;) Szép teljesítmény!

8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Gratulálok:)

No, megjött Fedor és mindjárt az ansu barackomra fáj a foga...mivel két kulcs és egy cukorka is lapul a fizetnivalója között ezért leültettem, még sütivel is megkínáltam nehogy elrohanjon amíg szüretelek, mert termésem még nincs annyi, amennyit szeretne...de a 8 órába még bele fogok férni...ilyen cuccokkal jöhetne gyakrabban.

stb_farmer, GA-BI-O-Farm and Sali~*.* like this.
  9. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Cél? Az első felhő megvan, a többi meg jön magától apránként! :)
    négy fám van kiváltva, ezekből a barack és a meggy maxos, a fenyő és bükk a 2. szinten van!! Egyenlőre nem szándékozom a maxos fák fejlesztéseit kiváltani! Zavarban vagyok a jelvény kiváltással met csak gyümiket fogad el, mint ahogy írtam! Többször van tuskó gondom
    az alap-és a gyakori faanyag gyártásához, mert az átalakítók falják!! 0-24-ben meg semmi kedvem gyopározni :)

10. -Holdfeny-.

Néha előfordul ilyen hiba... - én ezért igyekszem minden fajta fából tartalékot gyártani... ki tudja mikor melyik bukkan fel a jelvények beadandója között:music: Tegnap a bükk volt soron...8)

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Örülök neki. ;) Addig még jó paár fát ki kell vágnunk. :D :)

12. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Nem tudom hogy ez hiba e, ha az akkor viszont maradhat. :)
    Most "ültettem" újra meggyfákat, és működött a gyorsvetés. Ez eddig is volt, vagy csak én bénáztam mindig egyesével a menüből?

13. zsani_apja

Szia!

Én már napok óta így ültetem. Bízzunk benne, hogy ez maradandó lesz.

14. -Holdfeny-.

Ha az erdész segítségére gondolsz az volt... a klasszikus famon is használt gyors ültetéssel itt még nem találkoztam..:music:

15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ti mit csináltok a pajtában lévő virágzó ággal és borostyánkővel, ha már túl sok van belőle és nem lehet kapacitást növelni?
    Kitörölni nem nagyon szeretném...

GA-BI-O-Farm likes this.
  16. zsani_apja

Szia!
    Néha szükséges, persze nem kötelező. Én sem törlők, szinte semmit. Valószínű azért vagyok döcögő szinten. :D

17. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Még három negyed óra, hogy beérjen az egyik átalakító.
    A megrendelőkre meg még másfél órát kell várnom.
    Lassan telik az idő amikor nincs mit csinálni.

GA-BI-O-Farm, zsani_apja and Sali~*.* like this.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elértem ma este a 65.000 db tárolást a Zöld üzemanyagnál . :D

-Holdfeny-., Sali~*.* and zsani_apja like this.
  19. -Holdfeny-.

Vajon mire fogjuk használni?:music:

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Bedobnak egy hatalmas titok ól akciót , mely ritka kincs lesz , ha bedobjuk , és az jobban megérős lesz így a Völgyben .
    Legalább lesz értelme a havonta érkező új titok ól/fáknak .