Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Egy komoly kérdés : Mi van ha a szerszámkészletnál a legmagasabbra állítom , és a 3 db tojás .
    Na , és azt teszem az átalakítóba , és tojásból kapok ATP ?
    Van ennél megérősebb ?

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Mi van most?:D Tojásból ATP? Szerintem attól is függ mennyire régi az a tojás.

3. HéricsBáró

Szeretnék sok Nagy szerszámkészletet . És annak az ára 3 tojás .
    A nagy szerszámkészletet pedig bedobom az átalakítóba , és 32 óra múlva vagy 24 óra , kinek hogy tetszik , kapok ATP
    Szóval ki bírja valaki , hogy napi szinten mennyi tojásba kerülne ?

stb_farmer, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A termények közül válogatva nincs a tojásnál jobb,. csak drágább. A tojás a legjobb amit bedobálhatsz. Én is ezt csinálom :)
    Ez mit jelent ezt nem értem :D
    Arra lennél kíváncsi, hogy kinek mennyi tojása van a pajtában?
    Nálam van pár évre való tojás én bírom, szívesen adom be az átalakítóba szerszámkészletért :D
    Annak idején volt és még van is egy kedves szomszédom akinek az volt a félelme, hogy el fog tűnni a játékból és a piacról a tojás. Állandóan rágta a fülemet, hogy vegyek tojást, megtettem, vettem, van bőven :( (és szerencsére igaza sem lett, pótolhatóvá vált a hiány)

Utoljára szerkesztett: 8.1.23
    stb_farmer, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Ki tudja e számolni valaki ? :D Vagy csak ez nekem új , és nem találtam semmit se ? :cry:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Rád fog várni ez a nemes feladat, hogy számold a tojásokat, mert én mást sem számolok, nem hogy a tojásom fogyását. xD:cry:xD:D

stb_farmer, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Ki lehet számolni persze...csak abban a formában ahogy Te szeretnéd úgy értelmetlen...
    A pajta véges...
    Ha csak nagy szerszámot csinálsz akkor nincs hely másnak.
    Szóval ha 3 átalakítót számolok/ez sem fog menni minden nap/ akkor 30 nagy szerszám.
    Ezek mellé még tuti ad kisebbet is, így számolj kb

HéricsBáró, Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Bontsd ki a Halas ládákat, van benne egy csomó termény, én ezeket adom be. Drágább, mint a tojás, de nem érdekel. ;)

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mondjuk az nem árt:music:
    Szerencsére sok dolog befér az átalakítóba;)
    Akkor mondhatni, nem is a pajtánkat rabolja a gyopár... csak van hova üríteni a ládákat:music:

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A terményeknél nem, de ha fákat és ólakat kell beadni, az már rabolja. Egy idő után el fog fogyni.

11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Itt konkrétan a nagy szerszámokról volt szó.
    De csodálkoztam volna ha olyat írsz ami hozzá is kapcsolódik.

HéricsBáró és Sziszi1950 kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Értem én, hogy miről beszélsz. A piacot nézegetve erre már mások is rájöttek. Nálam a tojás ára perpill 19000-34091,72 csp.
    A terményes beadandóknál mindenki ezt használja véleményem szerint.
    Az átalakítóval kapcsolatban is érdemes számolgatni, tudniillik összesen 3 fához kell szerszámkészlet.

13. HéricsBáró

Lehet azért nem haladunk , mert mindent csinálunk ?
    Miért nem csak az ATP-re koncentrálunk , elérjük mondjuk a 30. szintet , és utána törödünk a fákkal ?
    Lehetett volna így ? Utólag már mindegy .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Ha haladni szeretnénk nem lehetett volna! Az arborista 1. jelvényekhez csak faterméseket tudsz beadni.
    A megrendelők is a faterméseket kérik.

15. HéricsBáró

És ha csak a fürészmalomba gyárjuk a humusz meg a mamuszt , és azt dobtuk be volna a 24 órás átalakítóba ?

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Jancsika :)
    Nekem négy fajta fám van, ezeket teljesen felfejlesztettem, és ennyivel játszom. Nem szándékozom tovább bővíteni a fafajtákat csak azért, hogy a saját dolgomat megkönnyítsem. Átlátom, tudok haladni velük és a TP-re koncentrálok, már amennyire hagyja a rendszer...
    De nulla fával ezt nem lehet megcsinálni

stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

A mamusz biztosan nyerő, jó ötlet. A fűrészmalomban a fűrész molnár biztosan abban fűrészel.

18. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Miért ne lehetne?
    Nem vált ki semmit, nem szolgál ki megrendelőt, csak terményt/állatot/ alakít szerszámra, azt Atp-re.
    Ott áll a 30-as szinten a kezdő területekkel, fa nélkül.
    Meg lehet csinálni szerintem...de sok értelme nincs.
    Mondjuk a gyopárosnak magának sincs sok...

19. Sali~*.*

Igazat kell adjak, de akkor szerinted mikor éri el mondjuk az első felhőt?

20. HéricsBáró

Dde , ha felmegyünk a 30. szintre , elvileg minden terület szabad lehetne , de az ez kellhetne , hogy jelvényeket gyártsunk a felszabadításhoz ?

Sali~*.* kedveli ezt.