Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Csendes nap elé nézünk...Néha leszedem a fák termését... :music:
    Közben az alapanyagokat gyártom az átalakítóba. A következő szintig még 9660 pont kell... Jó lenne a hétvégén oda érni;)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Igen , tudom , de te azt írtad , már a TOP az ólnullázásról szól , és ez a Völgy dekor segít is benne .
    És elég hamar meg is lehet szerezni , az elején .

3. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Karácsonyra azt kértem,hogy önellátó legyen a völgy,mint a teliholdas. Most ismét ezt kérném...ha lehetne a (nyuszitól) :) .Mert így nem igazán fogom csinálni.Öreg,és fáradt vagyok.Viszont mindenkinek nagyon jó szórakozást,örömet kívánok a Gyopárhoz! Majd én is csinálgatom csak lassabban fogok haladni.

genka53, Puszpang, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Kedves Szemecske!
    Hidd el nem nagy ördöngösség. Ha a farmi teendők mennek ez is menni fog. Az öregség sem kifogás, hisz itt szerintem zömmel a szépkorúak játszanak. Itt nem lehet gyorsan haladni. Lassan, komótosan is célba lehet érni. Gyere csak velünk, ha szeretnél, játssz kedvedre és a dekort egy-kettőre el tudod érni. Ha kérdésed van, tedd fel. Mindig lesz itt segítő szándékú gazda, aki útba igazít, ha arra van szükség. ;)

stb_farmer, Netudki50, EpresAnni15 és 8 más kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Igen, ilyen értelemben valóban segít; nekem is kint vannak a papau fáim a bahán és észlelhető az eredmény, pedig annyira nincs sok belőlük. Viszont a kisfarmokat ebben a vonatkozásban is érdemes elfelejteni. Szerintem.
    Tulajdonképpen (ha a farmos cuccok átalakítását nem vesszük figyelembe) önellátó a völgy, hiszen az itt megtermelt cuccokkal sem piacozni nem lehet, sőt, még cserélni, ajándékozni sem. De hogy a fák elhasználódó mivoltából adódóan az ördögi körforgás sohasem fog megszűnni, az tuti. Szegény húsvéti nyuszi törheti a fejét, hogyan oldja meg...

6. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Szia! Nagyon aranyos vagy!Értek mindent,csinálgatom de nem igazán érzem benne a játék örömét ,pedig azért vagyunk itt már tízen éve.Nagyon szeretem olvasgatni az írásaitokat.Sajnálom,hogy TI is csak próbáljátok megfejteni,a "rejtvényt" merre tovább.További jó játékot! ;)

juliannakoczkas, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Szia nekem is eltünt a második megrendelőm. Neked visszajöttek? Mit csináltál?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

A pár perccel ezelőtt learattam 14 fát, de a termést nem írta jóvá. Más is járt már így? Általában nem figyelem, de most a megrendelőnek kellett volna még 11 toboz, learattam 2 fenyőt és nem kaptam semmit. A raktárban sincs. Frissítettem, ki-beléptem, az eredmény változatlan.

9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jancsika!

A 2500 csillag egy dolog, de.... hány olyan kisfarmod van, ami minimum 98-as szintű?
    Az is kell a gyopárhoz, nem csak csillag.

A kisfarmok valóban sok mindenre jók, de érdemes végiggondolni, hogy mi a realitás.

stb_farmer, PZoli64, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Van egy megrendelő, melyik csak szombat és vasárnap érkezik.

11. HéricsBáró

80 farmból talán 50 az . És úgy értem el , hogy semmit nem tettem érte , csak átvettem a hírek felületen a Kössz a segítséget dekort , és van olyan farm , ahol 2 db is van , sőt olyan farmok is vannak , ahol a tavaly januári hírlevélben átvettem a virágfestést .

Hogy 1 db-ot mire és mikor fogok használni , azt nem tudom , de ha már van , és ha főleg teljesen ingyen van , akkor miért ne ?

Pár hete , a híreknél vettem át 70 neon ólat , és csináltam meg 70 eventet és szedtem ki 70 neon ólat , vagyis 140 neon ólat .

Ingyen 140 neon ól , az szerintem már valami .

Mivel így állok , azért bátorkodtam feltenni azt az egyszerű kérdést , hogy lehet e csak tojásokkal felvinni a gyopár völgyet a dekorig .

A csillag kérdést azt tényleg nem tudom , na az kifog rajtam is , de ha meglenne a csillag , akkor már tudni akarom , hogy a tojásos jó e , mert ha nem jó , akkor eleve minek törjem magam már a legelején a csillagokkal ?

Kérdeztem már , hogy lehete csak tojásokkal haladni az átalakítóban ? :D

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérdezted bizony, sőt választ is kaptál és még ki is számolták neked. #3566
    Szia!
    Már neked is válaszoltak, itt #127

13. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az, hogy "növeli az alpesi fa növekedését? Érdemes-e ezt kiváltani az amerikai bükknél? Köszönöm

14. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Valaki esetleg tudja hogy mennyi az értéke az alap ansu baracknak? Gondolkodom hogy kiváltsam e , de ha rosszabb mint a meggyé, akkor nem szivatom magam. xD

15. HéricsBáró

Akkor beszéljünk komoly dolgokról , hiszen 1 db jelvény választ el attól teljes legyen a meggyfa rúna . :D

És még ma megszerzem azt az 1 db jelvényt . :inlove:

16. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

A bükknek alapból 5 növekedési fázisa van, ha kiváltod ezt a rúnát, akkor 6 lesz...ennek köszönhetően 15 db faterméssel többet tudsz aratni...kivágásnál így 1 db közepes fatuskót ad pluszban.

Az ansu barack alap értéke 39...a fejlesztéséhez pedig már 2. számú jelvények kellenek...

17. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Köszönöm szépen

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A fejlesztett meggy 137 értékű és 3 hajtass fával kicsit több mint 3 óra alatt beérik, nálam ez a favoritxD
    Tudod több fa, több gond:D

19. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia!
    Az arborista jelvény 2-es szintjéből nem enged előállítani csak egy darabot, pedig meg van hozzá az amerikai bükk makkja. Szürke az átalakítás!

20. zsona416

zsona416 Fórum bárója

A 2. szintű jelvényhez kell egy 1. számú jelvény is...az van neked?