Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

Igen....kulcs mintha több jönne nálam is.
    Másfél óra múlva nálam is elkészül az ansu fa utolsó fejlesztése is,egy darab jelvény hiányzik,de addigra beérnek a kint lévő fák.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.1.23
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem nagyon tapasztalom, hogy jobban jönne a cukorka.
    Most jött egy a hétvégén, de előtte egész héten egy darab se.
    Sőt kulcs se jön.
    A maradék felröpik is gyérebben jönnek, azelőtt állandóan figyelni kellett a készletet és törölgetni, hogy legyen hely.
    Mostanában már nem kell törölni.

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt a Gyopárosban minden az átalakításokról szól, neked kell megépíteni, kiváltani, gondozni az ültetendő fákat.
    Arborista jelvényeket kell gyártani, ahová 11000 csp értékben gyümölcsöt kell beadni.

Ahhoz, hogy elkészíthesd a meggyfa építési tervét be kell adni egy Arborista jelvényt. Bemégy az Ácsműhelybe /első ház/
    Bal oldalon lent kékkel Bölcsesség ösvénye - erre katt és jobb oldalon fent Gyártói jelvények. Itt kiválasztod a Cseresznyefák sort, beadod az Arborista jelvényt /ennek előállításához kell 11000 értékben barack/
    Az ácsműhelyben ezek után már meg tudod építeni a meggyfát, amit ki tudsz ültetni a földterületre.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szépen haladsz;) Én most lassítottam... Jelvényem lassan megtölti a tárolót...:music:
    No majd a következő szinten kiüríthetem... mert ott lesz a nyári cseresznye;)

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia,:) köszönöm. Nálam is csak most hétvégén táltosodtak meg, eddig alig kaptam.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Az 5. szinten lehet először a területet bővíteni...ehhez kell egy 1. szintű arborista jelvény...ezt neked kell előállítanod a letermelt gyümölcseidet felhasználva...jelvényt az ácsműhelyben tudsz előállítani...ott bal alsó sarok bölcsesség ösvénye (kékkel), majd gyártói jelvények...alul középen a zöldre kattintva felhozza a terméseket...ott beadsz 11,000 pont értékben majd katt az előállításra...és már készen is van egy jelvényed.

A kész jelvényt ha területbővítésre szeretnéd használni, akkor ahol most az a lusta valami támassza a tuskót kattints és ha beadtad a jelvényt akkor 4 db hellyel bővül a területed...lehet, hogy nem sikerül elsőre - valószínű mélyen alszik a szentem és nem akar megmozdulni - de ne add fel, addig próbálkozz míg össze nem jön. Sok sikert:)

stb_farmer, kukori80, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  7. Puszpang

Puszpang Rutinos

Én is lassítok,mert 12 óra nappalos műszakban nem igazán tudok belépni. Ezért hosszú érésű fák lesznek kint,és csak reménykedni tudok,hogy hétvégére elérem a 12.szintet :p A nyári cseresznye még nekem kicsit (nagyon) odébb van;)Az elmúlt napokban az átalakító is megtréfált párszor:wuerg:

kukori80, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia!
    Az igaz, hogy területet bővíteni az 5. szinten lehet, de a meggyet már a 3. szinten ki tudja váltani.;)

stb_farmer, kukori80, Sali~*.*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Biztosan hozzád is befut majd a cukorka! Türelem és szerencse kell hozzá!
    Időnként vicces kedvében van:music:

10. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia Sali:)

hja, közben láttam, hogy írtad a meggyet, de ha tele van a raktár akkor lehet tud még egy jelvényt készíteni és tudja bővíteni a területet is...

11. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Nagyon érthető volt kár hogy nem Te írtad a használatit köszönöm máriamargit

12. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Köszönöm ezt szuper tanácsot nagyon rendes vagy máriamargit

13. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Köszönöm köszönöm a leírásokból nem jöttem rá pedig farm239 vagyok de állandóan tanulni kell máriamargit

14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Most értem el a 7 szintet és az egyik megrendelő borostyánkövet kér :sleepy: No de honnan lesz olyanom ?

15. Sali~*.*

Felröppenő a fák aratásából jön.:)
    Szia!
    Jobb ha a meggyet ülteti, jobb a csp-je. Had tudjon haladni, ha már ennyit várakozott.;)
    Szívesen! Nyugodtan kérdezz, ha esetleg elakadnál, segítünk.;)
    A területet ki tudtad váltani?

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hali!
    Igazán szerencsés vagy, nálam hétvégén 1 db sem jött, ma kaptam egyet, de én rögtön vissza is hívom, akitől kaptam;)
    Nálam ki van váltva és fejlesztve minden fa. Semmi gondom velük, van elég fahasábom is. Amikor tudom akkor a 4 barackfámat
    leszedem 1:29 óránként, aztán következik 3:05-nél a 1 fenyő, 2 meggy, 3 ansu, tehát a barackokat ezen idő alatt 2*
    le tudom szedni, majd 4 óránként a 4 bükk. Gyártom a jelvényeket ezerrel, mert ki fogom váltani és fejleszteni a nyári
    cseresznyét is. Amit eddig tudtam bővítettem, most a 12 jelvénytárolóm be van telve, 2/10, fát 28-at , fatermést 1600
    tudok tárolni. Igy leszedtem 1 bükköt és helyére meggyet raktam. Egész szépen áll ez a fatermés tároló, így a 11 szint elején,
    5535 pont választ el a 12 szinttől, ahol tovább tudom növelni majd a tárolók kapacitását.
    Most már ha kihagyok teljesen 1-1 napot és csak reggel meg este leszedem őket nyugisan elvagyok, míg el nem érem a 13 szintet.
    A cél a 15 szint, mert azért csak kell az a felhő nekem is. ;)
    Aztán mi lesz, nem tudom lesz egy kis aranyos gyümölcsösöm, azt kész.:);)
    Törjék a fejüket a fejlesztők rajta én kiszedem belőle, ami jelenleg elérhető és érdekes a számomra;)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak írjál ilyen sok szépet és jót, még a végén meggondolom magam és kiváltom az elhagyott fát :D, mert meghozod a kedvem a játékhoz :)
    Gratulálok az eredményedhez :inlove::D

stb_farmer, PZoli64, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  18. Puszpang

Puszpang Rutinos

Én is sokat hezitáltam az utolsó fa kiváltásán,és csak ma reggel váltottam ki,amikor már majdnem az összes jelvényem készen volt a fejlesztéséhez is. Az utolsó fejlesztéshez hiányzik 1db jelvény,de ma még az is elkészül. :)

19. Sali~*.*

Szia Gabi!
    Hasonlóan gondolkodunk, ill. játszunk. Mivel ma még gépközelben voltam, a meggyfákat helyeztem előtérbe. Majd egy kicsit barackoztam, egy fenyő, egy bükk és egy ansu társaságában. Éjszakára 4 bükk 7 meggy 1 anzsu, egy fenyő és egy barackon gondolkodom.
    Kell bizony az a felhő, hisz azért vagyunk még itt. ;) Közben gyártom a bioüzemanyagokat, repkednek a sárga terményesek.
    Ugyan ne kérdezd, hogy minek és hova, csak úgy, hogy ne legyenek ill. legyenek. Menetközben fejlesztem a tároló kapacitásokat, már ahol kell, illetve engedi.:)

stb_farmer, nagymami2, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi, köszi, ez tényleg szerencse, mert eddig alig kaptam.
    A nyári cseresznyét biztos, hogy nem fogom kiváltani, mert nem kell sehova. Elrakom hozzá a jelvényeket, ha kellene, de ahhoz várnék előbb egy hivatalost. Addig innentől kezdve csak ATP-t gyűjtök.