Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szerintem mindenki ezt érzi évek óta. Rajtunk kísérleteznek.
    Szeretném én látni azt a statisztikát amelyik felfelé ívelő tendenciát mutat a farmos vásárlásokat illetően.

Amikor elindult a Gyopár, az RTL-es farmoknak adtak egy kódot. Csak és kizárólag a Gyopárra. Azért érdekelne, hogy abból milyen haszon származott? Sokan azt sem tudták, hogy létezik a kód, aztán azt sem, mit kell a hozzávalókkal tenni.

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak a darkorbit-ot ne csatolják hozzánk , mert semmi kedvem az űrben repkedni különböző alkatrészekért .
    A darkorbit az a bigpointé ugye ?

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika :)
    Most megjelent előttem egy kép amiben kilőnek az űrbe, egy tuskót kell befognod, hogy a bükkfát meg tudd építeni :)
    Hát érdekes lenne, de igazad van nem kérünk belőle, ha lehet :D

4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A fa kivágásra való rákérdezéssel az a bajom, hogy ha már nincs lehetőség a tovább termelésre miért kérdezi meg.
    Ezt a kérdést akkor tegye fel amikor még van további lehetőség a fa termelésére.
    Tehát a kérdés hiba.

maszilva, Rékuci1111, zsona416 és 14 más kedveli ezt.
  5. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Kérlek, segítsetek! A 10. szint végén járok. Beadtam két arborista jelvényt a Bölcsesség ösvényén az ansubarack fára, de nem látom sehol a lehetőséget a fa előállítására. Eddig minden kiváltható fám teljesen fel van fejlesztve. Mit csináltam rosszul?

6. zoldert

Nyisd le a barackot és alatta látható.

maszilva, zsona416, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Az ansu barckfának nincs állandó helye az építésre, keresd meg az alpesi barackot, a le felé mutrató nyílra katt és a legördülőben keresd ki a az ansut, alatta lesz arra megint katt és már ott is vagy ahol lenned kell :)

stb_farmer, zsona416, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  8. -tyukanyo4-

-tyukanyo4- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Másnál is gondot okoz a Gyopárvőlgyben történt fejlesztés(ácsműhely két üres ablak)?azóta nem tudok csak fríssitéssel visszalépni a farmos területekre.Vagy valami más a probléma jellege?Köszi a segítséget

9. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Nagyon köszönöm a segítséget!

alex0824 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Nekem is ez a bajom, felettébb bosszantó!!

11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Tőlem sem forintot, sem farmaranyat nem látnak addig, amíg nem lesz ez egy játszható játék. Ez a gyártás....., gyümölcsszedés....., fakivágás nem az én játékom! Már a farmra is jóval kevesebb időt fordítok, mint az unity előtt, ezt meg még könnyebben fogom nélkülözni.
    A fenyő nagyon tetszik, ezért ha beleuntam végképp a játékba, akkor jó lesz ez kirándulóhelynek. Teleültetem fenyővel, megvárom míg minden gyümölcs leszedhető róla és ha pihenésre vágyom megyek a gyopárosra gyönyörködni, ahogy a szellő lengeti a fákat. Lesz egy szép fenyvesem! :)

maszilva, zsona416, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem tetszik a játék a 11 szinten vagyok amit engedett fejlesztettem inkább csak azt hiányolnám,hogy valamilyen módon jelezné ha beérett a fa pl cumi ennél a pár fánál végig pásztázom hogy melyik érett be de ha több lesz elég időigényes lesz

zsona416, alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Tudod nem mindenkinek a szeme olyan tökéletes, mint a tiéd és minden normális látással rendelkező játékosnak. Velem sokszor előfordul az, hogy mellé kattintok annak amit szeretnék. Ilyenkor jó, ha rákérdez, mert felfigyelek rá, hogy valamit elrontottam. Ekkor még tudom korrigálni.
    Gondolom nem csak én vagyok látássérült, vagy rosszul látó játékos ebben a játékban, ami az ilyen esetnél előfordulhat.

stb_farmer, maszilva, zsona416 és 4 más kedveli ezt.
  14. elefáncsifáncsi

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az Ansu barack első fejlesztéséhez hányas szintű jelvény kell? 1-es vagy kettes? Vagy mindkettő?

15. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

1 db kettes kell hozzá. A kiváltáshoz 2 db egyes

stb_farmer, zsona416, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Amikor észre vettem ezt a változást azt hittem , hogy valami hiba, de sajnos egy ki-be lépés után is maradt a jelenség.
    Sajnos.
    A fakivágásnál meg amikor rákérdezett, hogy tényleg kiakarom-e vágni azt hittem, hogy be nem érett fát akarok kivágni.

Goran, bogisaci60, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  17. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok nálam is ugyanez a helyzet a Gyopárosvölgyben, két üres ablakot látok az ácsműhelynél, csak pillogtam. Majd csak meg lesz oldva. Nagyon sűrűn kell frissítenem.

alex0824, juliannakoczkas és Baby72 kedveli ezt.
  18. elefáncsifáncsi

Köszi, akkor így már világos!

alex0824 és Anulu73 kedveli ezt.
  19. zoldert

Rosszul látok én is, de hordok szemüveget ami segít a látásban.
    Ha egy fa lehetősége befejeződött akkor teljesen felesleges a kérdés, hiszen arról több termést már nem lehet leszedni, ezért jegyeztem meg, hogy felesleges a kérdés.
    Olyan fánál ahol még van lehetőség további termés termelésére természetesen kérdezzen rá.
    De ebben a formában akkor is hibás a kérdés.

maszilva, zsona416, Goran és 11 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez már szánalmas.
    Mindjárt jön Hérics és mögötte az egész Farmerama Fórum, mert Őt meg kell védeni. Nem kell ennyit szerepelni.

zsona416, Goran és -Holdfeny-. kedveli ezt.