Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :(
    Így korám reggel nekem ez még tetszik is, feltéve, ha valami jó kis logikai minijátékkal "lődőzünk" és nem fegyverekkel.
    Pacifista vagyok :)
    A tengeri csaták talán bevonzzák a játékba a korall szigeti régmúlt terveket és akkor mindenki elégedett lenne :)
    szóval bármi jöhet csak ne legyen végtelenül unalmas és monoton, mint ami most van...

stb_farmer, PZoli64, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  2. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Köszönöm szépen! Erre nem gondoltam ;o)

zsona416 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Szia!
    Hozzáteszem az én éjszakai tevékenységemet:
    Lejárt 3 darab már futó átalakítóm. 3 új 32 órásat indítottam bükkfát adtam be mindhárom helyre. Utána 2. számú jelvényt készítettem az ansu utolsó előtti rúnájához, és simán megjelent a beadhatók között a bükkfa. Sajnos csak két fa volt készen, így egy jelvénnyel kénytelen voltam beérni, de következő alkalommal jobban felkészülök rá, több bükkfát gyártok le előre.
    Köszönöm, hogy szóltatok erről e lehetőségről. Még két 2-es szintű jelvényre van szükségem a teljes rúnasor kiváltásához (1 darab van készen idáig :)

PZoli64, alex0824, Anulu73 és 4 más kedveli ezt.
  4. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A 2. jelvény gyártásánál nálam csak a bükk termése jelenik meg beadandóként. Érdekes, ez miért nem egyforma minden farmnál, kiléptem, ujra beléptem, de továbbra is a termés adható be nálam.

Sali~*.*, -Szemecske- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Az újrahasznosítóba, rakj majd be egy bükk fát és vagy bármilyen fát. Akkor már tudsz gyártani 2 és 1-es jelvényt úgy, hogy magát
    a fát adod be, nem a termését.

6. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Hasznos információ! De én csak azt szeretném megkérdezni,hogy a fák aratásából jövő egyéb termékeknél csak 200-at lehet tárolni ebből 150 a virágzó ág és ezt hogy lehet csökkenteni?:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Sajnos azt törölgetni kell folyamatosan...már csak azért is érdemes, mert akkor a kulcsokat sem tudod gyűjtögetni és azok pedig nagyon hasznosak...ha rákattintasz a piros körben lévő kis kukára, akkor be tudod állítani, hogy mennyit szeretnél törölni.

8. vmuki04

vmuki04 Haladó

Szia!
    Belépsz az egyébbe, az ág ikon jobb alsó sarkánál a kukára katt, és annyit törölsz, amennyit akarsz!

alex0824, zsona416, Puszpang és 2 más kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm a választ, de még az a kérdésem, hogy melyik ujrahsznositónál jelenik meg, hogy fát is lehet beadni, mivel ilyennel nem találkoztam, esetleg elkerülte a figyelmemet.
    l

alex0824, zsona416 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az arborista 2 jelvénynél, és a dupla nyíl átalakítóba ami jobb esetben ATP-t ad. ;)

maszilva, Sali~*.*.*, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Fűrészmalom, ott ahol a humuszt és egyéb anyagokat állítasz elő. Van egy körbe nyíl, az az újrahasznosító.
    Megjegyzem Tp csak innen és a megrendelőktől tudsz szerezni, tehát az az optimális, ha az újrahsznosítód mindig teli van
    töltve, a saját időbeosztásodhoz igazodva.

-gyöngy-581, alex0824, zsona416 és 2 más kedveli ezt.
  12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

KÖszönöm.

GA-BI-O-Farm, böbe764 és zsona416 kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Többször előfordul, hogy a gyopárosról visszatérve a Farm teljesen "leblokkol".
    Érdemes teljesen kilépni a böngészőből, majd újra vissza.
    Nálam az is előfordulf, hogy még így sem állt halyre minden, ezért újraindítottam a géptet.

Ha ezek után sem találjátok amit kerestek, akkor írjatok a segítségkérő topikba a
    farmnév és az ID szám megjelölésével.

14. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Erre miért kell rákérdezni kivágásnál amikor nem lehet további termelés?
    Jó lenne ezen változtatni, mert nagyon zavaró!

15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

És tényleg! Beadtam az átalakítóba alpesi vörösfenyőt is, másik fát nem, csak egyebeket még, aztán elmentem arborista jelvényt csinálni, első szintűt, és a terméseken kívül felajánlotta a vörösfenyőt is, be is raktam, csak ezt a fát, a meggy és barackfát nem.

16. -gyöngy-581

Szia!
    Szuper én eddig csak a barackot, meggyet és a utoljára a bükköt láttam, de ezek szerint működik minden fánál ami jelenleg meglehet, köszönöm szépen, hogy szóltál :D

17. Sali~*.*

Szia!
    Hozom, ezt keresed?

Alpesi rét felhősor - Gyopárvölgy 10. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál, Bónusz: 1.000 %, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.
    Szia!
    Ezt keresd a farmos dekorok között.
    Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől

• Töltési idő, érési idő: 40:00 óra
    • Tapasztalatpont: szint x 500 TP/BTP és több bevétel a "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
    • Méret: 2x1
    • Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek), felhők

18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Mostanában a haladás érdekében az átalakítóba 400-s értékig pakolok be.
    Jó lenne hamar elérni a 15-s szintet, a másik felhőért.
    Azután lehet elgondolkodni érdemes tovább küzdeni a semmiért :)

19. Sali~*.*

Szia!
    Pontosan ezen a véleményen vagyok. Előkeresni a nyúlcipőt, mihamarabb eléri a második felhőt.
    Már nagyon unalmas 1.sz jelvényt gyárt, majd egy még megtoldva 2. sz. jelvényt gyárt, közben átalakít, gyárt, gyárt... semmi érdemleges nincs eddig.
    Egy kérés a játékkészítők felé, mivel már kézzel fogható jelei vannak a módosításoknak.
    Ha kérhetném, itt a 2.sz. Arborista jelvénynél jelenik meg, jó lenne egyértelművé tenni, hogy Amerikai bükkfa amit be lehet váltani.
    Köszönöm szépen.

20. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ahhoz hogy javuljon a helyzet olyan programozok kellenének akik meg tudják különböztetni a 0 és 1 egymástól mert ami itt megy a fél játék **** mióta ez megjelent és ennek már 1 hónapja minimum.

juliannakoczkas kedveli ezt.