Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most nagyon felment a pumpám, el is mentem kicsit sétálni. Rá akarják kényszeríteni a játékosokat, hogy váltsanak ki minden fát. De én nem akarok kiváltani mindent.:cry: Ha nem váltom ki, akkor nem tudom kiszolgálni a megrendelőket, tehát nem haladok.
    De a kérdésem még mindig az, hogy minek haladjak? Mit kapok érte?
    (az elkövetkező hetekben) új ügyfelek érkeznek, akik jutalmazzák az új rúnák feloldását ösztönözve azok használatát.
    Kinek lesz erre ideje és türelme, hogy ennyi ügyfelet kiszolgáljanak?

Melan, juliannakoczkas, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 14. szinten konkrétan semmi sem jön...:oops:

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó , de nem ezt kérdeztem . :D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

A szezon sokkal több kattintás:music: és megcsinálunk nap mint nap....
    Szerintem 2-3 héten belül jön majd hír:music: Azt viszont nem tudom kinek fog tetszeni...8)

5. kukori80

Ne idegesítsél már. Te itt vagy egész nap, tudsz vele foglalkozni. Ültessél minden fát, meg váltsál ki mindent. De nagyon sok játékosnak nincs erre ideje. A megrendelő mindenből fog kérni, szerinted ki fog ezzel foglalkozni napi 24 órában? Esetleg Te.

Melan, juliannakoczkas, kovacstne és 13 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Jelenleg 12 fajta fát látunk.... én 6 fajtát váltottam ki....:music:

7. HéricsBáró

De , ha kiváltjuk a fát , a hozzávaló felreppenő is szállni fog ? És azt is fogja kérni a megrendelő ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Egyenlőre a 2. felhő nálam a motiváció. A többit majd meglátom, hogyan, miért tovább.
    Mondhatom? Én nem ilyen lovat akartam. Az meg hogy a két tábor elképzelése összeérjen, esetleg a játékosok javára, már erősen kétlem.
    Szia Toma!
    Ez nagyon jó ötlet, a "farmon rengeteg állat" , ugye már nullázni is tud a többség. Innen már csak egy ugrás az ólak, terményesek, megépítése. Jó lesz megjegyezni, megszívlelni.
    Szia Kakaska!
    Komolyan gondolták. Nálam nem okoz gondot, eddig minden fát kiváltottam és maximumra fel is fejlesztettem. Várom a 13. szinten a nyári cseresznyefát, a jelvényeket is begyűjtöttem. Várom az új megrendelőket, velük együtt a jutalmakat a runák felfejlesztéséért.
    Nah, ezekre nagyon kíváncsi leszek. 18-ig már nem sokat kell aludni.

9. -Holdfeny-.

Kakaska.... Ne idegeskedj... Nem áll jól az összeborzolt taréj;)
    A megrendelők napi 2 aratással kiszolgálhatók:music:
    Ez a jövő titka;)

10. HéricsBáró

Ha több megrendelő lesz , és mindent kérnek , remélem jön hozzá füvészkert is . :inlove:De ne olyan , ami eltűnik . :D

juliannakoczkas és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia Sali. Nekem meg gondot okoz, mert nem tudom, hogy minek csinálom ezt az egészet? Több megrendelő, több fa. Majd kíváncsi leszek, hogy pár hét múlva mit fogtok szólni ehhez. Most nagyon gondolkodok, hogy abbahagyom. Alexék az előbb elemezték az üzemanyag kapacitását és igazuk van. Nemsokára olyan sokat fognak kérni, hogy leesünk a székről.
    Értem én, hogy kiszolgálható, de én nem akarok már több fát ültetni. Ha belépek arra a szintre és nem váltom ki a fát, akkor is kérni fogja a megrendelő. Nem fogom tudni kiszolgálni, így csak fele pontot kapok. Szépen lassan bezárul a kör, ha nem fogom kiváltani.

szida57, Melan, juliannakoczkas és 9 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Ha pár hét múlva ha olyan dolgokat tapasztalok, ahol már állj-t kell mondjak, minden zokszó nélkül meg fogok állni.
    Kakaska! Bírjad már ki a következő felhőig! :)

13. kukori80

Nem tudom, erre most aludnom kell. Itt is előjött az ATP hajkurászás és ez nagyon nem tetszik.

Melan, juliannakoczkas, bogisaci60 és 7 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Ha csak 1 rublika lesz , akkor hogy gyártok le 12 fát egy nap alatt ? :D

15. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nem ahhoz kell állati sok munka, hogy kiváltsunk egy fát. :D
    A sok munka ahhoz kell, hogy logikázzunk velük és mindig mindenből annyit tartsunk kinn, hogy a termésekből elegendő legyen a megrendelőknek. Persze ha egyáltalán fontos hogy kiszolgáljuk őket, ha egyáltalán fontos hogy haladjunk valamivel, ami nem érdekel sokunkat. Mert ugye a fákhoz szükséges alapanyag előállítását nem tudjuk megoldani napi 2-3 (max 4. eventnövény aratástól függően) belépéssel. Ez a terület állandó jelenlétet kíván, állandó unalmas robotot és vagyunk itt jópáran, akik nem így játszanak és nem is szeretnének (és nem is fognak) ehhez az új rendszerhez alkalmazkodni a semmiért. Nagyon erős mézesmadzag kellene, hogy ezt a területet ebben a formában csináljam. Mindenki választhat és fog is. A Bp-nek is van erre lehetősége, eldöntheti, hogy mit tol elénk, és nekünk is van választásunk - ha tetszik csináljuk, ha meg nem tetszik, akkor nem csináljuk. Amit most csinál velünk, több éves játékosokkal nekem nagyon nem tetszik, de megteheti mert övé a farmerama. És így is lesz, aki robotol majd nekik. De ez már az ő gondjuk.
    Mert játszani jó! :D De csak addig, amíg annak érezzük!

16. Sali~*.*

Gondold meg, aludj rá. Hajkurássza aki akarja, bár ha rossz a kombináció itt is csapdába esik és várni kell míg meg tud mozdulni.
    Az ATP hajkurászás esetleg azért motiváció sokaknak, mert ha megvan a 2. felhő akkor bárki könnyebben mondhat visz lát-ot.

juliannakoczkas, Sali~*.*.* és kukori80 kedveli ezt.
  17. kukori80

Pont ezért gondolkodok, mert ha eddig elvánszorogtam, akkor el kellene vánszorogni a felhőig is. De most elvették a kedvemet és sajnos nagyon rossz irányt látok ezzel a mai közleménnyel.

Melan, juliannakoczkas, bogisaci60 és 6 más kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az első kettő megrendelőt értem, kevesebbet - mindenből, de hétvégit nem!!!
    - Fedor Pigwidgeon ügyfél eltérő mennyiségeket (valamivel kevesebbet) kér;
    - Scarlett Reynardson ügyfél eltérő mennyiségeket kér (valamivel kevesebbet);
    - A hétvégi vásárlónak - Irina Adler - valamivel nehezebb követelményei lesznek.
    Minden ügyfél (kivéve a hétvégi), kérhet gyümölcsöt minden alpesi fáról a játékos szintje alapján, még akkor is, ha azt még nem oldotta fel a bölcsesség ösvényében a gazda.

Mit jelent a
    valamivel nehezebb követelményei lesznek. ???

Kulcsot, jelvényt, fát vagy mit fog kérni ??? Ha gyümölcs lenne, akkor azt írták volna, hogy "valamivel többet" kér.

Egyébként elsőre megörültem a hivatalosnak, azt hittem, hogy a megrendelők több ATP-t adnak ezentúl, azt módosítják.
    Kár volt beleolvasni!
    Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Most kiszállni és hagyni az egészet, vagy folytatni, de akkor az a napi 2-3 belépés kevés ide.

19. Sali~*.*

Szia!
    Meg fogod oldani, csípőből. Rá szórsz mindent ami a kezed ügyébe kerül, mert megveszed, ha éppen nem lesz a raktáradban. Tudod mindez megtalálható a Raktár elhasználódó fül alatt.;)
    Javasolnám, várjuk ki a végét. Az a pár szint már nem a világ, még nem látom teljesíthetetlennek.;)

20. HéricsBáró

Aztán a 12 fából , ha mind különböző érésidejű , és kivágom valamikor , akkor hogy lesz a fa gyártás a malomba ? :D

juliannakoczkas kedveli ezt.