Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

1 ablakban kért 96-ot, de ismétlem, ez még a 14 órai változtatás előtt történt, kb fél 2-kor szolgáltam ki a megrendelőt

2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem hiszem hogy a mi értő olvasásunkkal van a gond, csak mi másképpen gondoltunk a "valamivel kevesebb" mennyiséget. Végülis az tény, hogy nem irták le, hogy mihez képest lesz kevesebb. A farmos megrendelők ugye 350 db növényeket kérnek, van aki csak 300 db-t, tehát ahhoz képest szerintem örüljünk a változtatásnak, mert "csak" 96 db barackot kért tőlem, ez nem is csak valamivel kevesebb, hanem sokkal kevesebb xD

ursa11, PZoli64, Rékuci1111 és 12 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ha 0-24-ben vagy a Gyopáron, szerintem még úgy sem tudnád napi 3x, illetve kétszer teljesíteni ezeket a kéréseket.
    Erre írtam, hogy ha lesz kedvem-pajtám és jók a nyeremények, akkor talán adok a megrendelőnek is belőle, de az ATP-ket nem tőlükfogom gyűjteni, hanem az átalakítóból, az meg nem kötelez semmire. Olyat indítok és azzal, amit én választok-akarok.

4. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Írtam a hiba topicba, mert nálam nem jön ki a matek.
    Majd kiderül...vagy le ostobáznak hogy mit nem értek...vagy megvilágosodom. :)

5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ahogy sokan irták, a 15.szintig majd lassan el lehet evickélni.

Esetleg egy olyan fejlesztést lehetne kérni, hogy aki elérte a 15.szintet, annak a tölgyön megnyilik egy lehetőség, hogy egy újabb 2500 csillag ellenében ki tudja a törölni a gyopárvölgyet úgy ahogy van?

Engem abszolút motiválna, végülis a 20. szintre is betehetnék, akkor legalább arra is lenne motivációm hogy a 20.szintet minél gyorsabban el tudjam érni, és utána még csak nézegetnem sem kellene a felvonókat. Lehet el kellene vinnem az ötletes topikba.

ursa11, PZoli64, vmuki04 és 25 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Jáááájjjj :D:D:D:D Jöttem olvasni és egyből jó kedvem lett az eventes után. :D
    Ha lehetne kérni, akkor ne várjunk a 20. szintig, jó lesz a 15. után is. :D Minden csillagot megér.:D

ursa11, nagymami2, Rékuci1111 és 20 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A gyopár olyan mint a körhinta , amig rajta ülsz jó , de ha leszállsz róla elkezdesz szédülni, de alig várod , hogy újra felülj rá

:D:inlove::inlove:

bukta-agi54, Kukackukac, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Háááát...ha Te igényled hogy lassan már heti szintem verjenek át akkor csak hintázz nyugodtan. :)

9. HéricsBáró

Engem nem vernek át , hiszem ismerem a módszert , szóval tudom , hogy tudják hogy tudom . :D

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mondtam én hogy játszani jó:p:inlove::inlove::inlove:

11. HéricsBáró

És alapanyagokat gyártani jóóóóó . :inlove:

Kukackukac és retek.katalin kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

xDxDxDxD:cry:
    Na akkor jobb lesz ha elkezdek gazdakörizni újra, mert csak 2138 csillagom maradt!
    Kitudja szükségem lesz-e majd rá.
    :DxD

13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Nálam is volt Scarlet a változás után, kb ugyanezt kérte! Eredményes vol - vagy nemxD- mert belökött a 12-es szintre, de minek!!!

juliannakoczkas, Goran, Melan és 4 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Hidd el tudom mit beszélek. Más ilyen játékban Gyönggyel 2 év alatt másztunk fel a top10-be nem kis pénzt befektetve, míg mások 7 év alatt nem tudtak minimális pénz befektetéssel vagy anélkül. És még így is csak a 83.-74. szintet értük el, ez másoknak ott 8-10 év lesz! Éjjel nappal termeltünk, mindenkit kiszolgáltunk, raktár kapacitást bővítettünk, gyorsítóztunk, fejlesztettünk és költöttünk stb. Két év alatt viszont nagyon ráuntunk a monoton mechanikára még akkor is ha mindent megvettünk a haladásunkhoz, és arra is ,hogy még ha tovább is toltuk volna a haladásunkba a pénzt, akkor is az újabb szintek, fejlesztési lehetőségek, már minimum 4-6 hónapos távolságban voltak ezeken a szinteken. Egy újabb szintért meg ennyi időn keresztül ugyanazt csinálni nap mint nap már egyáltalán nem szórakoztató sehol.

15. HéricsBáró

Én meg játszottam olyan játékkal , hogy starégiai .
    Katonák támadtak , de katonákat nyersanyaggal lehetett gyártani , de ahhoz hogy gyártsak , katonák szereztek nyersanyagot
    Ez eléggé körbeért . És ezért hagytam abba .
    Én , elég hamar felismeretem (mivel munkatársam is játszott) Hogyha olyna területeket foglalok el , amiben nincsen nyersanyag , avval az én erőm százalékban nő , de katona néllkül . Na ez a valami .
    Ez egy olyan játék volt , hogy különböző klánok ha elértek mondjuk egy 70%-os kapcsolódást , automatikusan véget ért a játék és kezdték előlről
    Csakhogy , mivel én a nulla értelemmel levő területeket csatoltam magamhoz , egy idő után elértem egy olyan százalékot , hogyha mindneki összefogott volna ellenem , nem tudták volna akkor se befejezni .
    És mivel , a tarkép egyik szélén voltam , megtámadni se tudtak , mert napokig tartott volna mire hozzám érnek a katonák .

De szép 3 hónap volt , hogy a munkatársam sík ideg volt , mert egy egyszerű módszerrel sakkban tartottam a csapatát . :D

Zsuzsikan, PZoli64, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a farmos megrendelők kiszolgálásához nem 5-14 kis kocka áll rendelkezésre a termeléshez.
    Ha összehasonlítom a kettőt, mármint a termelési területre, akkor is egyértelmű, hogy itt többet kérnek a megrendelők gyümölcsből.
    Akkor még a fa előállításához beszórt hozzá valók, állatok, ólak, termények, fák, stb. még nem beszéltünk.

ursa11, farmerogirl, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt azért tedd hozzá, hogy máig is sajnáljuk, hogy vége volt (legalább is én sajnálom), de a sivatagba homokot vinni nem láttam értelmét, ahogy Te sem és vettük a kalapunkat. Simán bezártam aztán többet nem léptem be.
    Ne a gazdakörben keresd a csillagokat, mert onnét nagyon keveset tudsz kivenni, hanem a keréken és a ládákból sokkal hatékonyabban találsz :D
    Támogatom ezt az ötletet, még küzdeni és anyagiakat ráfordítani is hajlandó vagyok, de mindenekelőtt ezt mind odaadom érte: [​IMG] csak ne lássam a tisztáson többet a lifteket.
    ***********************************************************************************
    Megjött a megrendelőm :)
    Én nem láttam semmilyen változást, sem jót, sem negatívot.

18. kukori80

Most kaptam meg Fedor ajánlatát:
    29 ansut
    21 vörösfenyőt
    10 meggyet
    4 borostyánkövet kért.
    Régen 14 meggyet, most 10-t. Ennyi változást vettem észre.:D

19. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem volt időm végig olvasni a 14 óra utáni írásokat, így nem tudom volt-e már szó róla?
    A 2. sz. jelvénybe már 14 óra előtt néhány perccel nem engedte (kínálta fel) a bükkfát!

PZoli64, Anulu73, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Nem tudom, hogy most hogy van, de régen megfigyeltem, hogy amikor beraktam az átalakítóba a bükkfát, azt csak addig lehetett berakni a jelvénybe, ameddig az átalakító nem járt le. Utána megint be kellett rakni. Nem tudom most megnézni, mert nem raktam be bükkfát.