Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én már reggel sem tudtam beadni a bükkfát. 2. sz.Jelvényre sem tudtam becserélni.

alex0824, Kukackukac, Sali~*.*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sali. Ezek szerint már reggel se lehetett berakni az átalakítóba? Pedig csak 14 órától volt a változás.

alex0824, Melan, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Gondolom ez az, ami az Akrobata 2. jelvényhez kell!? Reggel nálam is csak a makkot adta ki már. Persze az kevés volt nekem.

alex0824, -gyöngy-581, Melan és 4 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    Nem bizony. Meggyfát tudtam volna beadni, de inkább gyümiket adtam be, ott volt telítődés. Pedig bükkfa kint a földben és bent a raktárban is volt. Kb. 2 óra múlva lejár egy UH. újra meg fogom nézni, majd írom a tapasztalatot.

alex0824, Sali~*.*.*, Melan és 2 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nekem is, de gondoltam jó fej akarok lenni, ha már megcsinálták 20.szintig most xD

Legalább nem kérte be bűvös 96 barackot :D de egyébként nem tűnik nagy változásnak, sajnos nem emlékszem hogy általában mennyit kért a fenyőből.

Gyűjtsed őket, mert a végén inditunk egy peticiót aztán addigra legyen meg a csillag:music:

6. Sali~*.*

Megérkezett a 14:00 utáni első megrendelőm!:)
    Erre még azt mondom elviselhető, de azt viszi amiből a legkevesebb van.

7. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Befutottam olvasni, és az ötleted :inlove:rögtön felkeltette bennem a szunnyadó reményt.;)
    Csillagok száma rendben, és még van egy-két bontatlan ládám is.;):p
    Remélem elfogadják a javaslatodat és a 15. szinten csúcsra érünk:D és törlődik ez az erdőnek nem igazán nevezhető vicc.:wuerg:
    Sajnos nálam a megrendelők nem voltak cukik.
    169 Ansu barackból 2 alkalommal is szeretett volna 69-t vinni. Még jó, hogy kevesebbet kért:D.
    Adtam neki cukrot így "csak" 2x39 kellett neki.
    Nem fogok adni megrendelőknek semmit, csak akkor, ha megígérik, hogy a 15. szinten vége lesz a rémesgyopárosnak és többet nem kell rabszolgáskodni ;):D

ursa11, Melan, -Szemecske- és 10 más kedveli ezt.
  8. réka0723

réka0723 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hogy lesz Ansubarackfám?
    11 szinten vagyok a közepe táján. Úgy emlékszem, meg kaptam a jogot erre az új fára.
    Ma du. 59 darabot kértek a megrendelők. Gondoltam - megépítem.
    Irány Ács műhely - Építési tervek - Jelvényt adtam a Barackfa jobb oldalán lévő körre. Elfogadta- sárga lett - ki is írta a nevét.
    Visszamentem -gondoltam termelem - sajnos itt a fák között nem jelent meg - hiába húztam a csuszkát a végére. Kiléptem többször - gépet is ki kapcsoltam, és vissza- de sehol semmi. Más módja lett a termesztésnek? Hol tudnék utána nézni, hogy mit kell most tenni.
    Ha tudja valaki, legyen szíves segítsen. Köszönöm .

juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A sárgabarack alatt keresd. :)

10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikerült befejeznem a nyáricseresznye teljes fejlesztését.
    A meggy maradt értékben a legmagasabb.
    Olvastam az eddigi írásaitokat és arra jutottam, hogy a 15.-k szintig csinálom aztán kezdődik a pihenés.
    Erősen változnia kell a völgynek, hogy továbbra is le kössön.
    A vásárlók nálam eddig több ATP-t adtak, mint régebben.
    Szerencsére minden fa ki van nálam váltva és mind fejlesztve, tehát meglepetés nem nagyon érhet.

hóóvirág, Kuzdern, Melan és 9 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sziasztok!
    Most szedtem le az UH-t, a meggy,- bükk,- ansu fákat tudtam volna a hasznosítóba berakni. Gyümölcsöt raktam, ott volt kritikus a tárolási mennyiségem. A 2. sz. jelvénynél nem kínálta fel a fát, csak a termést.

12. réka0723

réka0723 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nálatok is olyan sokat kér Scarlett? 200 barack kellett neki. Na tőlem biztos nem kap többet semmit.
    Nem az volt, hogy kevesebbre fogják állítani?

Matold, -Szemecske-, Akela és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Az átalakító 3 instafát dobott:music: szóval ma egy helyben topogás lesz8)
    Ha jönnek megrendelők kiszolgálom őket8) de ők nem adnak jelentős mennyiségű Atp-t:wuerg:

15. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    a gyopárosomon eluralkodott káosznál csak a fejemben nagyobb a káosz. elképzelni se tudom, mi lett volna velem Holdfeny önzetlen segítsége nélkül, akinek ezúttal is köszönöm szépen. tegnap délután elkezdtem kiváltani a rám kényszerített 4 fajta fát. az utolsót ma hajnalban sikerült kiváltanom, már mind termelésbe állítva, igaz a bükkön kívül még egyik sincs fejlesztve. a bükköt sikerült még tegnap az utolsó előtti rúnáig felfejleszteni. a megrendelők eddig nem kértek kiugróan sok termést. úgy vettem észre, a több fajta gyümölccsel jobban jönnek a kulcsok. még nem tudom, a kialakult helyzet mennyivel fogja fékezni a haladásom, csak remélni merem, pár nap alatt egyenesbe jövök, mert most még ajajajjjj van. le a kalappal azok előtt, akik mindent kiváltva játszanak, és még olyan is van, aki ezt élvezi is, ugye holdfeny?o_O

16. -Holdfeny-.

Szia!
    Bármikor szívesen segítek;) Keress bátran;)

Most az összes fa kiváltásával a következő fa ültetési módszert alkalmazom...
    felosztottam a területet 4-6-4 területre.... ebből 4 az első 4 állandóan bükk. nappal 3 hajtass fát trágyával, az utolsó 2 érési fázisban + temérdek fatermés bónusszal
    A másik 4-es területen felváltva fenyő ansu és nyáricseresznye.... addig amíg 250 termés lesz a tárolóban belőlük fajtánként. utána barack
    A 6-os területen meggy .

Ha megvan az egyensúly akkor jó ez a játék...:inlove: S bizony ezt lehet kevés ráfordítással is játszani;)

17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm, ezt is elmentettem, ha csitul a káosz a fejemben, sikerül a tárolókat bővítenem, (még csak 2-őt sikerült) akkor majd előveszem a szamárvezetőd és csinálom az szerint. -.-

18. -Holdfeny-.

Kiegészíteném, hogy a jelvényekbe csak meggyet barackot és bükköt teszek;) A többi gyümölcs az a megrendelőké;)

19. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Még 725 pont a 13-as szintig.
    Rakosgatjátok a sütiket az eventben?
    Nekem nem nagyon elég az idő a kirakáshoz, sikerült megint remekelnie a bp-nek.

20. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Ez a gyopárvölgy nekem nagyon nem jött be.Egyszerűen nem haladok vele. Még csak a 6. szinten vagyok,van barackom,meggyem és vörösfenyőm. Egy területet tudtam csak kiváltani eddig,és a barack első fejlesztése van meg. Ha kiszolgálom a megrendelőket,nem marad termésem,amivel jelvényt tudnék gyártani. Lehet hagyom a fenébe az egészet,valahogy inkább idegesítő ez a fejlesztés,és nem szórakoztató. Nem tudom ti hogy csináljátok,hogy ennyire jól haladtok,én ha egész nap itt ülök sem jutok sehová sem.:oops:

Anulu73 és juliannakoczkas kedveli ezt.