Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a humuszgyártásnál kapsz jelzést, akkor görgess feljebb pár hozzászólással a megoldásért.
    A másik problémádat illetően, kérlek, fáradj át egy Segítségkérő topikba.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Szomszika

Szomszika Rutinos

Csak csendesen jegyzem meg, hogy egy almafa 300 CSP-be kerül, míg a piacon az alma kb, ötszörösébe. Nálam most az alja 1555 CSP. Szóval.... csak okosan :)

Anulu73, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Persze igazad van, de én nem kereskedem az almával (terméssel), van bőven belőle. Nem vettem eddig, és nem is árusítottam már régóta almát.
    De egy kisebb farmnak ez is gondot okozhat :), tehát számolgatni érdemes itt is és most is mint mindig :)

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ahol megjelent hasonló infó, ott sehol nem írták, hogy konkrétan kevesebb lenne bárhol a megrendelők igénye. Külön zárójelben a talán vagy lehetséges kifejezést használták a kevesebb mennyiségre kitérve.
    Utóbbi inkább önálló gondolatra utal, és csak a megrendelők igényének megváltozása a tény.
    :)

Kuzdern, farmerSS, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Ezt én is láttam, de nem tartottam fontosnak annyira, hogy át is hozzam . Semmi konkrét infót nem tartalmaz sajnos, ami előbbre vitt volna bennünket.

Kuzdern, HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jövök morgolódni. Szépen mondva, nagyon nem szeretem a gyopárost. Pozitív hozzáállásommal sem találok benne semmit, ami tetszik.Ja, de igen, tetszenek a beérett fák. Egy percig nézegetem, milyen szépek, aztán le aratom, és ki vágom őket. Ez a kigondolás már az első pillanatban nem volt szimpatikus, ez a pusztítás, bedarálás, stb. Az, hogy a 10 év alatt be gyűjtött terményeimet be dobáljam a darálóba, a nagy semmiért, az pláne nem tetszik. Nekem a banán fákat nyúlta le a rendszer. Az, hogy sok a hiba, sok a negatív vélemény, az a készítőket abszolút nem érdekli. Amit eddig javítottak, az csak a kárunkra volt. A vásárlók nálam is viszik a 96 barackot, de kevesebbet adnak érte, mint eddig. Most, hétvége van, persze, hogy semmit nem tesznek. Majd holnap ki találnak valamit.Érdekes, a 2. jelvénynél a bükk fát nagyon hamar ki vették, mert az jó volt nekünk. Az, hogy mit akarnak a gyopárral, az sem érdekel. Tájékoztatás? Minek. Amit kapunk nagy ritkán, az sem ér sokat. Ha bele gondolok, hogy valamikor állatokat fogunk nevelgetni, farmos anyaggal, utána be daráljuk őket, ettől már most rosszul vagyok.
    Pár nap múlva el érem a 13. szintet. Utána még 2 lesz a 15-ig. Ha addig ki tudom kinlódni, akkor viszem a felhőt, mert a rengeteg munkát, farmos anyagot, időt bele pakoltam a semmiért, akkor legalább kapjak érte valamit.

Amióta van ez a hely, azóta a farm is sokkal rosszabb, lassabban megy, belépni a gyopárra be tudok, de ki már nem. Folyamatos frissítések, bezárás, újra indítások, stb. Ez már nekem túl sok. Ha lenne rá mód, szívesen ki törölném, vigyék vissza, ahogy van. Tegyék oda, ahova gondolom......Akinek tetszik, az csinálja, ha ki ürül a pajta, akkor úgy is le áll vele. Vagy a farmon termeljünk azért, hogy legyen mit be darálni? Gondolom, a fákért sem kapunk semmit, de már lassan meg szokjuk.
    Az biztos, hogy a 15. után le megyek a hegyről, és el dobom a kulcsot.

Ami a legjobb ebben az el cseszett játékban, az a TÁRSAK összefogása, a sok önzetlen segítség, amit kapunk TŐLETEK, mert egyedül még el sem kezdtük volna. Minden tiszteletem a Tiétek, és sokadszorra is mondom, millió hálás köszönetem!

maszilva, kovacstne, Anulu73 és 15 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kávé elfogyott.... a mérgem tova szállt:music:
    Nálam minden ki van váltva és fejlesztve is... de pl fenyőt már 8-10 napja nem kértek... bezzeg barackot azt igen:music:

8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Alex, én abban látom a legnagyobb problémát, hogy konkrétan sehol sem jelent meg konkrét, számszerű infó a megrendelők igényeire. Sem a korábbira, sem a mostanira. Pedig meg lehetett volna tenni, hiszen (a játékosok tesztjei alapján) ugyanazokat a mennyiségeket kérték és kérik most is a megrendelők egy-egy gyümölcsből, szinttől és bármi egyébtől függetlenül.

Valamint elég szomorú, hogy egy hivatalos közlemény kiadásakor a modiknak a saját önálló (és esetlegesen szubjektív) gondolkodásukra és nem fix, konkrét infókra kell hagyatkozniuk.

Anulu73, Szomszika, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Semmi vádaskodás nem volt, egy kérdést tettem fel.
    Nincs értelme egymás szúrka-piszkálni, sok jóra nem vezetne.
    Mindent megtettetek azért, hogy annyian vagytok a pletyisbe, amennyien.
    Ha 551 játékosod van azért a 60 értékelés mutat valamit.
    Más is hozott sok mindent, mégsem veri a mellét.

10. -Holdfeny-.

Szia!
    Jó lenne egy táblázat.... pl szintre bontva...
    De ha csak gyümölcsfajtára van számszerüsítve:music: Az is jó lenne....

Viszont ha pl előfizetéssel kevesebb az igényük... és ezt leírnák... abból parasztlázadás lenneo_O

11. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusz!
    Sajnos nem csak a humusznál. Ma éppen a szerszámos ládánál szórakoztatott.
    Köszönöm a türelmedet, és a segítséget.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Csináljunk mi is táblázatot. Én a táblázatkezeléshez nem értek, de beírni tudok a táblázatba. Szívesen beírom az adatokat, ha létezik ilyen táblázat már megszerkesztve, amibe bárki beírhat.
    Gondolom lenne a kisebb szintekre is jelentkező.

13. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Akad csengőpengőm, tehát meg is vehetném a benyelt fákat...de nem fogom.
    Kíváncsian várom hogy ebből hogy másznak majd ki az okoska programozók.
    Ennyi-annyi eltűnt fát hogyan juttatnak vissza a farmokra.
    És ahogy olvastam tűntek itt el farmaranyért beszerezhetőek is...

Anulu73, zsona416, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ez attól függ, hogy milyen előfizetésre gondolsz. Ha a munkás előfizetéshez társulna egy ilyen típusú előny, akkor nyilván, mert ott a kényelmi szolgáltatást kapod a pénzedért cserébe. Viszont ha a farmos megrendelőkhöz hasonlóan, lenne egy kiegészítő opció, ahol - nem kevesebb terményért, hanem plusz jutalmakért - lehetne némi pénzt áldozni, akkor nem hinném, hogy bárkinek is kifogása lehetne ellene. Mindenki eldöntheti, hogy igénybe veszi-e vagy sem. Természetesen feltételezve az erről szóló, előzetes és konkrét tájékoztatást.

Anulu73, Szomszika, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    én jelentkezem a kisebb szintre. a Ti farmos szintetekhez képest én kispályás vagyok.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sajnos a központ nem mindig annyira segítőkész mint ahogy azt a modik vagy a játékosok elvárnák. Saját szakállra meg leírni bármit is eléggé kockázatos. Anno ezért volt jó a Beko topik Bekóval, mert ott nem hivatalosan is lehetett boncolgatni teszteket amiket a modik csináltak. Láttuk annak a topiknak sok előnyét (lásd anno pl neon dekorok, nullázás, stb)és bár sokan nem szerették a sámlit, azért ott is megfordultak modis tippek és tesztek.

Anulu73, Rékuci1111, zsona416 és 7 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Így is lehet fogalmazni;)
    Sajnos a táblázathoz én sem értek...:music: De szívesen adok hozzá a saját farmról tapasztalatokat!

18. -gyöngy-581

Ezt jó lenne, ha magadra is alkalmaznád, megköszönném neked :)
    Hogy ez nekem nem jutott az eszembe, hogy fel kéne lőnöm a vörös rakétát, hogy írtam a fórumra is, legyetek szívesek jönni és lájkolni... xD:cry:xD Talán azért nem lájkolják, mert ők előbb látták mint a fórumon. Az infókat általában két úton juttatom el a játékosokhoz ide is és oda is írom. A FB-s játékosok nagy része nem ír és nem olvas a fórumon semmit sem, kizárólag az FB-ről szerzi be a infókat. Ennek az oka az, hogy csak a játékba belépve tudnának fórumozni, amit a munkahelyek tiltanak, az FB-t viszont nem tiltják (még).

19. -Holdfeny-.

Szegény sámli megszűnt... a Pad helyett ugyan kaptunk hírhozó topikot... de 90%-ban csak hétvégi akciós ajánlatokról kapunk jóslatot...:wuerg:
    Most a jelen helyzetből kell kihozni a legtöbbet, legjobbat! Ami volt elmúlt...
    A múlt hibáiból tanulni kell a pozitívumokat pedig tovább építeni;)

20. -gyöngy-581

Szerinted mit kéne, vagy mit tudunk mi itt ebben a helyzetben tenni?
    Te mit tennél a helyünkbe?
    Mit tennél másképpen? Esetleg jobban? Vagy máshol írjunk?
    Egyszerűen tehetelennek érzem magamat......... Szeretnék játszani, de hibákba ütközöm, szeretnék haladni, de mesterséges, és néha szándékos gátakat látok..

Neni60, zsani_apja, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.