Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Gondoljuk arra , hogy ez volt eddig a legrosszabb nap . Szóval ennél már csak jobb lehet . Játszani jó .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Meg lehet csinálni, de nem könnyű. Én később kezdtem el, és voltam olyan lüke, hogy ez előre elkészített 2. szintű jelvényeimet leadtam az átalakítóba.. így még többet kellett gyűjtenek és termelnem.
    Szeretem az optimizmusodat, tudod mondtam már sokszor :D
    Szurkolok nektek, győzzön a jobbik :D Hajrá :)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hamarosan jönnek az új területek , több tucat tennivaló , szóval ez a hétvégi kis semmiség fel se fog tűnni , és kacagva , dalolászva , füttyentve , madarakkal a szívűnkben dalolva fogunk eggyütt játszani , és köözsen felfedezni a megannyi tennivalót .

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem ez inkább olyan, mint amikor lehetett jelentkezni tesztelni, csak most bedobták élesbe.

GA-BI-O-Farm, alex0824, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Azért ebben kéne jelezni, a datolyát sem engedi beadni a gyopárföld, azaz ha van, akkor miért nem? Ha van akkor azt be lehessen adatni, mi ez a válogatás? Nem értem ez mire való ***!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.1.23
    kovacstne, alex0824 és sutimami57 kedveli ezt.
  6. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

haggyámá Te lány.:mad::cry:

sajnálattal közlöm, a kihívásod elfogadásának a részemről több akadálya is van. engedelmeddel párat felsorolnék:
    1. helyzeti előnyben lennék, hiszen kb 3500 TP hátránnyal kezdenéd, ez részemről nem lenne fair.
    2. továbbra is a lüke 40 órás átalakítót használnád, ami ugye csak növelné a köztünk levő TP különbséget
    3. ez a pont sem elhanyagolható.. mi a jó francot mondanék a védelmemre, ha jól elgyepálnál? he?:p

GA-BI-O-Farm, zsona416, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hidd el 30 nap sem kell és megelőzlek;) Mert játszani jó:inlove:
    Pont az a lényeg, hogy máshogy játszunk... én meg szívesen bebizonyítanám, hogy sikerülhet az amit lehetetlennek tartassz;)

Elhárultak az akadályok?:music:
    Esetleg azt mondanád, hogy udvariasan előre engedtél;)
    Úgy legyen.... A zöld csíkon meg száguldani fogunk;)
    Gyere játsz velünk;)

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

9. -gyöngy-581

Köszönöm, de maradok ott ahol vagyok én már elengedtem a csík hajkurászását, lépek amikor tudok, mert nem látom értelmét annak, hogy bárhová siessek..
    De nektek szurkolok :) Bármelyikőtök sikerének tudok örülni :)

HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Hiába ültetsz több tucat fát. Az UH kapacitása nem nő, állandó, azaz az átalakítás ideje nem rövidül és a szintekkel nem nő az UH által megszerezhető ATP. Tehát az UH semmivel nem fog többet adni és ez a nagyobb szintekkel járó, emelkedő szintigény miatt egyre lassabban fogsz szintet lépni. Ezen csak a megrendelők segíthetnek ha sokan lesznek, sűrűn és teljesíthető igényekkel. Utóbbi függvénye, hogy mennyit alszol egy nap. 19-ről 20-ra lépni csak UH-val a legjobb esetben is ( 3 termelési hely) kb 2,5 hónap lenne.

11. -Holdfeny-.

A farmon látom, hogy lassulsz:music: De itt jó lenne ha élen járnál8)

12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Narancsot adtam be a humusz készítéséhez. Eljött a pillanat, amikor nem sikerült a beadás. Nos a pajtakészletem a narancs fájából nulla!!! Ha tudtam volna, biztos nem nulláztam volna le a narancsfáim számát nullára! :mad::cry:

GA-BI-O-Farm, sutimami57 és alex0824 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szépen lassan bővül a lista:oops:

14. Baby72

10.szint

8 órás 4 virágzó ág
    21 alpesi fenyő toboz
    2 x 12 amerikai bükk makk

6 órás 3 x 24 alpesi sárgabarack

15. -Holdfeny-.

A felreppenőből is többet kérnek:music: mint előtte... de még így is lehet törölgetni8)

16. Baby72

Reggel nagyon sokat kért a 3 megrendelő, de már nem emlékszem, hülyeséget meg nem akarok írni.
    Még nem kellett törölnöm semmit. Igyekszem követni a készletváltozásokat:).
    Ma már nem lesz több megrendelőm. Ezeket meg kiszolgáltam.

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem elég sűrűn meg kell törölnöm a szemüvegem mostanában. :D :)

18. Baby72

A szemüveg nem bedobható az átalakítóba, bár én is gyűjtöm a már használhatatlanokat - de minek:D tényleg, minek?

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

elháríthatatlanok az akadályok xD
    hogy tudnád megmagyarázni magadnak, hogy versenyre hívod azt, kit pár napja még tanítottál?
    hogy tudnám megmagyarázni magamnak azt, hogy legyőzöm azt, ki pár napja még tanított?
    30 napokat emlegetsz itt nekem. tán a BP beépített embere vagy? amennyiben az ütemtervet tartani tudom, febr. 5,-e környékén a szerződésem a gyopárossal lejár. mit keresnék én itt 30 nap múlva ebben az ,,erőltetett menet,,-ben :) :cry:
    egyszerűen az van, ez a sok objektív tényező akadályoz engem a megtisztelő kihívásod elfogadására. (20 mondatot írtam le, hogy udvariasan utasítsam vissza, pedig 1 szó is elég lett volna: haggyámá a versenyzéssel:eek:

20. -gyöngy-581

Minek? Látod hogy, hová sietsz? Azt nem kérdezem, hogy érdekel-e a felhő, mert tudom rá a választ. Engem viszont annyira a felhő sem izgat, hogy kapát kaszát eldobva baltára cseréljem.. Nem szeretek fát vágni.. elég annyi amennyit csinálok, még sok is.

ladislaw11, Anulu73, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.