Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Hát miről maradtam le, bevallom nekem fel sem tűnt a hiba :D Igaz tegnap este már az alma nekem sem működött, ugyhogy makadámdióval tömtem a rekeszeket. Valószínűleg jó sok almafám volt xD
    Mindenesetre bele se merek gondolni mi lett volna ha valami érdekesebb fatermést választok.. alig várom már hogy elérjem a 15. szintet, aztán mehet feledésbe az egész.

2. vmuki04

vmuki04 Haladó

Sziasztok!
    Most próbáltam ki: Ha "fatermésre" váltom a fület, almatermést von le, nem fát, a humusznál

Puszpang és -W-595- kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    Köszi az infót, így már nálam is tökéletesen működik. Nem fát, hanem a termést vonja le.

GA-BI-O-Farm és Puszpang kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, nálam is működik ezzel a beállítással. Egyetlen gondom van csak ezt a beállítást a rendszer nem jegyzi meg, minden új indításnál újra kell kattogni vele.

5. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Most vettem észre, hogy már biztos mókoltak vmit, most az üzemanyag átalakítóra gondolok!
    Már be lehet adni az XL-s fákat !!!

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Német hivatalos , a humusz problémára .

A probléma megoldódott, nincs szükség több fára, csak gyümölcsökre , amikor megjelennek.
    A tévesen eltávolított fákról még nincs további információnk.

stb_farmer, -gyöngy-581, Anulu73 és 4 más kedveli ezt.
  7. Puszpang

Puszpang Rutinos

Most néztem,nálam már az xxl is működik

8. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia Toma!

Sajnos személyesen tapasztaltam, hogy léteznek azonos nevű farmok. Valóban, a levelem elment a szomszédnak, de a válasz máshol landolt. Egyébként az nagy hiba, hogy ez lehetséges. Azóta megoldódott. Az esettel kapcsolatban tudnék mesélni, de moderálnák az írásom.

9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

13. szint
    Fedor
    Virágzó ág 4 db 10 Tp
    Meggy 10 db 20 Tp
    Fenyő toboz 21 db 30 Tp
    Cseresznye 12 db 40 Tp 5 HF
    20 Tp 8 SV
    Scarlett
    Borostyán 7 db 20 Tp 3 HF
    Meggy 21 db 40 Tp
    Bükk makk 24 db 60 Tp
    Ansu barack 59 db 80 Tp 5 HF
    30 Tp 2 Hf
    Ismétlés
    Borostyán 7 db 20 Tp
    Cseresznye 25 db 40 Tp
    Bükk makk 24 db 60 Tp 4 HF
    Cseresznye 25 db 80 Tp 5 HF
    30 Tp 2 HF

Sali~*.*, juliannakoczkas és Puszpang kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Most esett leeeee a tantusz!
    Mivel én láttam anno az egyes játékelemek nevét, jó erős tippem van, hogy mik a "kritikus" fák.
    Hajdanán még nem volt kidolgozva a nevezéktan és a nagyon-nagyon régi fák és fatermések esetében a név nem különbözik, csupán a kategória. Úgy tűnik, hogy ez a fejlesztők fejében nincs (már) benne.
    Régi fának minősül a farmon minden RÉGI, boltból megvehető. A fenyő például már nem. Szerintem a bodza sem.
    Réginek minősül a nagyon régi titokfa (lásd gesztenye).
    Bahán a banán, kókusz szinte biztosan. Az összegyűjtött lista sztem tükrözi ezt.

11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Tapasztalatok:
    A 10-es szinten nem váltottam ki a barackot, már a csík felén túl vagyok, de még a megrendelők nem kérték. viszont hétvégén a sunyi róka 3x96 barackot kért egy megrendeléssel. Be kellett érnie felröppenővel. A szemtelen megrendelők nem kapnak gyümölcsöt nálam!
    Ma Fedor 3x21 fenyőt kér és ad cserébe 120 tapasztalatot, 2 temérdek fatermést és 8 hajtass fát. A róka 43 fenyőt, 21 meggyet, bükköt (beadtam, mielőtt megnéztem volna mennyi) és ad cserébe 240 tapasztalatot és 13 hajtass fát.

12. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    ma este berakom ide a mai megrendelők igényeiről készült mentéseket, de utána én kiszállok a projektből. nézegetem a beírásokat ebben a topikban és azt gondolom nincs az az ember, aki képes lenne ezt az adathalmazt, amit mi ide az egész nap folyamán rendszertelenül beírunk, táblázatba szedni, elemezni, következtetéseket levonni, ami a továbbiakban segíthetne. a kezdeti ,,hurráoptimizmus,, után én kezdem belátni, olyanra vállalkoztunk, ami meghaladja a képességeinket. bár csak tévednék. rugalmas emberke vagyok, érvekkel meggyőzhető, képes vagyok változtatni az elhatározásomon, ha meggyőznek arról, hogy rosszul látom a dolgokat. sok szerencsét a tovább tesztelőknek.

Sali~*.*, Neni60, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kicsit túl termeltem magam jelvényekből :)
    A gyümölcsök is szépen szaporodnak.
    A korlátok amik itt nagyon zavarnak, nem én döntöm el mikor bővíthetem a tárolót, hanem a BP, nos ez nagy baj.

Sali~*.*, Kincső52, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Mindenkinek köszönöm a segítséget. Nagyjából látni, hogy miből-mennyit kérnek.
    Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy a 16 órás ismétlésénél mit kér, mert azzal volt gondom. A 16 órást szoktam ismételni és a 2. kérését már elég nehezen tudom teljesíteni. Napi kétszeri aratással nincs annyi a pajtában, az utolsó két teljesítésnél majdnem kifutottam az időből. Így legalább látom és csak akkor fogom ismételni, amikor van annyi a pajtában, mert a cukorkát nem szeretném elpazarolni.
    Booocsááánat, de nem tudom máshogy berakni.:cry: Többször már nem rakom be ígérem. Ha valaki be tudja rakni linkbe, azt megköszönöm.
    Magamnak még fogom írni egy ideig, főleg a cukorkás ismétléseket, hogy ne érjen meglepetés. Köszönöm a segítséget.

PalMa, Sali~*.*, boldika88 és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mi is köszönjük. Hálából itt van a linkje a táblázatodnak:

https://kepkuldes.com/images/3c9d8c5f904f6d78fedfae58a93259fa.png

Remélem működik, ha nem akkor inkább törlöm.

kukori80, cili53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Fedor újabb ajánlata
    • 4 virágzó ág : 10 atp
    • 12 amerikai bükk magja : 20 atp és 3 hajtass fát
    • 48 barack : 30 atp
    • 48 barack : 40 atp és 5 hajtass fát
    • Összesen : 20 atp és 8 hajtass fát

17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Annyira nem nagy feladat, nincs szükség arra, hogy mindenki megrendeléseit beleírjuk egy nagy, közös táblázatba. Én - ahogy korábban írtam - a héten vezetni fogom a megrendeléseket (viszont ismételni nem fogok, mert nem tudok annyit termelni és jelvényeket is akarok gyártani); csak össze kell majd hasonlítani Kukori fenti táblázatával és azzal, amit még néhányan itt, a fórumon megosztanak. Így első blikkre úgy tűnik, beigazolódik, amit tegnap is sejtettem, sejtettünk, hogy adott megrendelő, egy-egy gyümölcs fajtából, szinttől függetlenül azonos mennyiséget kér. A TP-re leszek még kíváncsi, hogy 13. szinttől valóban 10 TP-vel kevesebbet ad-e a 16 órás megrendelő.

Majd teszek fel egy linket is, ahol a táblázat elérhető lesz.

PalMa, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Beléptem a farmra és jött az információs felugró ablak, hogy gratulálnak kaptam 13 mandulafát, almafát. Háááát tuti nem ennyi veszett oda, bár ezek mind pótolhatók, nagy veszteség nem ért. Remélem, akik értékesebb fát vesztettek el a hibás programozás miatt visszakapják azokat.

Kuzdern, PalMa, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ha , visszakapjuk azokat a fákat , amiket bedobtunk , akkor végülis az jár jól , aki rengeteget fejlesztett hétvégén , mert akkor ingyen csinálta ?

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. tabandi

tabandi Utánpótlás-írogató

Ez azért van, mert mi magyarok csak páran vagyunk (főleg a játékban), de a németek, - a napokban hallottam a rádióban - 84 millióan.
    Persze az is igaz, hogy már a fele sem echte.