Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bazsge

bazsge Haladó

Szia!
    Sajnos Én még nem kaptam vissza a fáimat:(

mamszi5107 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, szívesen. Köszi a linket, de mit tudok vele csinálni? Nem tudom.
    Szia. Igen, az már látszik, hogy a 13. szinten ugyanazt kérik, mint a 14. szinten és mindig mindenből ugyanannyit. Ez legalább jó jel.
    Sajnos ismételni én se nagyon tudok, ma megint beszorultam. Nálam állandóan Ansut kér, igazán leszokhatna róla. Ha nem aratom le a fákat, akkor nincs fatuskó, ha nincs fatuskó akkor nem tudok Ansut építeni, ha nem tudok Ansut építeni, akkor nem tudom kiszolgálni a vevőket, pfff... Azért ne gondolják, hogy majd itt fogok robotolni 24 órában a nagy semmiért.
    A TP-t én is fel fogom írni és majd összehasonlítjuk. Várom a linkedet. :)

3. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét Neked és Mindenkinek!

Nagy igazságot írtál:D például én sem vagyok echt deutsch, de közöttük élek közel 40 éve8)

bocsika67 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Gratulálok a Gyopárvölgy javításához a fejlesztőknek. Sikerült újabb meglepetést szerezniük a számomra! Íme a ma 18:00 órakor ért meglepijük : [​IMG]

Annyit mondanék csak, hogy még csak a 9. szinten vagyok. Sajnálom, de nálam ma ért véget a Gyopárvölggyel való foglalkozásom. Attól tartok, hogy rövidesen felejtőssé válik a Farmerama is.

mamszi5107, -Szemecske-, worc2 és 8 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezt nem Te írtad? "Ha valaki be tudja rakni linkbe, azt megköszönöm."
    Én beraktam linkbe, ahogy kérted, hogy Te mire szeretnéd használni azt nem tudom, mivel nem írtad meg. A + - jellel lehet nagyítani de újra beleírni nem fogsz tudni, csak olvasásra alkalmas.

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha jól látom , lehet teljesíteni farmarannyal is . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

27 - 50 FA- val tudod leadni.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. kukori80

Én írtam, de egy moderátornak. Gondoltam, hogy zavaró ez a nagy tábla és berakja egy linkbe. De azért köszi. :)
    A Képküldésből kimásoltam a linknek a kódját, beraktam ide, de csak feketén rakta be, nem zölden, ahogy a Tiedet. Aztán feladtam.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Juuuuj! Ez nagyon csúnya. >:(
    Én tuti vinném a panaszkönyvbe és kérném a továbbítást a központnak. Mert ez nálam (is) kiverné a biztosítékot.
    Az, hogy mit írnék hozzá és mit kívánnék annak, aki ezt így leprogramozta, azt inkább megtartom magamnak.:wuerg:>:(-.-

Koppi, stb_farmer, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  10. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ugyanilyen ajánlatot kaptam hétvégén én is a rókától. Ne bosszankodj rajta. Adjál neki felröpit és semmi mást. Ezt a gyopáros területet nem kell komolyan venni. A bp sem veszi komolyan. Az első felhőig napi 2-3 belépéssel simán eljutsz. Használd az átalakítót, azzal is tudsz tapasztalatot gyűjteni.

11. HéricsBáró

Nálam néha van olyan , amikor 5 farmaranyért lehet leadni . :inlove:

stb_farmer kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Biztos rosszkor nézegetem, nagy átlagban az 50- et látom, így nem is foglalkozok vele.

Utoljára szerkesztett: 23.1.23
    stb_farmer, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Én mindig megnézem , és ha annyi , lecsapok rá . :inlove:

stb_farmer és zsani_apja kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm az észrevételed! Ha nem mondod, eszembe sem jut!

mamszi5107 és kukori80 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Pont ezért szóltam , ott segítek ahol tudok . :D:inlove::inlove::inlove:

stb_farmer kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Júúúújjjj, ezt be se írom a statisztikába, mert nagyon lerontaná az egészet. Ne add fel a Gyopárt, csak felrepit adjál a megrendelőknek és szégyenkezve menjenek a szőnyeg alá.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha megnézed a hozzászólás írásakor a felső menü sort ott látod a link beillesztés opciót. Katt oda, kiad egy sávot, oda írd be a linket, majd a beillesztés szövegre katt, akkor link formában (zölden kattintható szövegként rakja be a hozzászólásba)

Mára végeztem a gyopival, a megrendelők elégedetten elmentek, sajnos ma már nem is jönnek vissza.. Cukrom már megint nincs, hogy csalogassam őket . Az átalakító ma még nem lesz aratható, így maradok Tp-ben ott ahol vagyok. Gyártottam egy 2. számú jelvényt, még 3 darabra van szükségem a bővítések befejezéséhez.

18. kukori80

Köszi. Megpróbálom gyakorlásképpen, hátha sikerül. Heuréka, sikerült, kösziii.

19. HéricsBáró

Mivel , kiváltottam a 28 férőhelyes tárolás férőhelyet a fákból , arra gondoltam , addig gyártom és ültetetm és vágom ki a barackfákat , míg 28 megyfa nem lesz a raktáramban . Ha rámegy erre az egész január , akkor se érdekel , nem sietek sehova . Legalább megvan a kis laza nyugodt tervem . Majd februárban vetem bele a gyopár rejtélyek rejtelmeibe .

Mármint kint a földeken mindenhol megyfa , a raktárban 28 megyfa , és az átalakítóban is megyfa .

stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. ildi630731

ildi630731 Fórum-zöldfülű

Ez a szülinapi event biztos vicc. Nem lehet ennyire ... nem is tudom, hogy fogalmazzak. SZÖRNYŰ!!!

benedekbobe63 kedveli ezt.