Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. damien

damien Haladó

Megjött a javítás az átalakításra, ma reggel percekig kaptam az üzeneteket, hogy 6 almafát kaptam, remélem más is visszakapta, ha valami olyat alakított át, amit nem akart.

maszilva, Szomszika, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ezek egész tűrhető mennyiségnek tűnnek ma;)

3. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok, én is sorozatban kaptam vissza az alma, dió, kakaó és cseri fákat :)

stb_farmer, maszilva, Borzas.Kata és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Nálam már lassan 2 hete nem kértek fenyőtobozt:music:Nem is volt kirakva8) Persze ez lehet véletlen is;) De azért örülök, hogy másnak is feltűnt az ilyen fajta dolog... mert amikor én jeleztem... hát izé... majdnem megharaptak;)xDxDxD
    Azt hittem a zárójelben rólam írtál...:music:
    Hozzám is visszatért minden fa... :music:

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megjött Scharlett is:

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Na nagy mázlid volt, anno én épp, hogy csak elértem már a meggyet, vagy a bükköt nem tudom, de már kérte is a megrendelő.
    Szerencsére tudtam kirakni fát , igaz rászórtam mindent, amit lehetett, hogy ne ússzon el a megrendelésért járó TP.
    Nálam fura dolgok vannak, így a 12 szint végén. Estére, vagy legkésőbb holnap reggelre érem el a 13 szintet.(395 TP)
    Vasárnap rakat barackot kértek a megrendelők, gyorsítással, miegymással megkapták.
    Tegnap és ma reggel is viszont a fenyő került a megrendelők látószögébe. Ezidáig mióta kiváltottam csak 1 db fa volt kinn,
    mert bőven elég volt, időnként nem is kérték.
    Tegnap már kivágtam 2 egészséges meggyfát, hogy tudjak a helyére is fenyőt rakni. Igaz nem is szüreteltem, csak a fenyőt és
    a barackot, lassan betelik a gyümölcs tárolóm. Jelvényem 12db 2-es szintű van, oda sem tudom eltüntetni őket.
    Igy hogy nem szüretelek, fát sem vágok ki, nincs fatuskóm nem is tudok faanyagot gyártani....
    Most kényszerpályán vagyok, mert a nyári cseresznyéhez meg nem kevés faanyag kell, így kénytelen leszek szüretelni, vagy
    kivágni pár fát.
    Itt a tegnapi és a ma reggeli megrendelők, cukorkát nem kaptam sajna. Egy szál barackot nem kért egyik megrendelő sem.
    hétfő
    kedd reggel, szerencsére szüretelés után sikerült leadni a kért mennyiséget
    Scarlett hétfő
    hétfő este
    Kedd délután

Utoljára szerkesztett: 24.1.23
    stb_farmer, farmerogirl, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  7. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

13. szint
    Fedor
    Virágzó ág 4 db 10 Tp 3 HF
    Toboz 21 db 20 Tp
    Toboz 21 db 30 Tp
    Alpesi barack 48 db 40 Tp 5 HF
    20 Tp 5 HF
    Scarlett
    Borostyán 7 db 20 Tp
    Meggy 21 db 40 Tp
    Meggy 21 db 60 Tp
    Alpesi barack 96 db 80 Tp 5 HF
    30 Tp 2 HF
    Ismétlés
    Borostyán 7 db 20 Tp 3 Hf
    Bükk makk 40 db 40 Tp 4 HF
    Meggy 21 db 60 Tp 4 HF
    Toboz 43 db 80 Tp 5 Hf
    30 Tp 5 HF 1 TF

stb_farmer, farmerogirl, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia! Az átalakítóba be tudod tenni ha akarod a jelvényeket;) s akkor újra lesz hely!
    Ez itt nem a halmozásról szól;)

9. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok!
    Nálam is sorba jöttek vissza a fák amik hétvégén eltűntek. Sikerült a nyáricseresznyét is teljesen felfejleszteni,így elfogytak a jelvényeim,most az a cél,hogy ezeket vissza tudjam pótolni.

-gyöngy-581, -Holdfeny-. és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sylja

Sylja Fórumgróf

12. szint 01.24/1.

Fedor
    Virágzó ág 4 db
    Toboz 21 db
    Meggy 10 db
    Alpesi barack 29 db

Scarlett
    Borostyán 7 db
    Ansu barack 59 db
    Toboz 43 db
    Ansu barack 59 db

farmerogirl, kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Az új megrendelők mellett, 40 órás átalakító használata mellett nagyon nehéz a jelvénytárolót teljesen feltölteni... ezt tapasztalom...
    Persze, csak a tölgyet és a meggyet gyorsítom a többi érik amikor jól esik neki...:music: A cél a tele vagy közel tele jelvénytároló lenne nálam is de ez egyenlőre csak álom... Az aranyköltést szinte nullára csökkentettem a gyopáron...8) Így azért nehezebb a dolog. de talán nem lehetetlen:music:

12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

12 szint 4virágzó ág 20 meggy 29 ansau

stb_farmer, kukori80 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. Puszpang

Puszpang Rutinos

Nálam 32 órás átalakítók mennek,és vasárnap estig tele volt a jelvény tárolóm ,igaz szinte mind 2.szintű jelvényem volt.Az volt a cél,ha kiváltom a nyáricseresznyét,mielőbb kész legyen a fejlesztése. Ezt elértem.Most arra gyúrok,hogy a jelvényeket tudjam pótolni.Én jelvényt csak pár alkalommal adtam be az átalakítóba,amikor már sok volt a termés,és nem tudtam belőle jelvényeket gyártani.

15. Szomszika

Szomszika Rutinos

Az imént learattam az alpesi barackot, és a fák "ugrálni" kezdtek kettes és hármas szint között, felváltva. Frissítés után pedig lassan hajladozik az összes fa. o_O

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hidd el jól tudom, hogy hová rakhatnám a faterméseket. Eddig olyan arányban voltak kinn, hogy jutott mindenhová, ahová
    szerettem volna.
    Most a 12 szint végére van ez a helyzet és ahogy olvasom nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel a hibával küzd.
    Márpedig ez hiba, amikor nem tudod bizonyos idő után növelni valaminek a kapacitását, pedig a játék maga igényelné.
    Így is az elmúlt közel 2 hétben, naponta 3* szedtem le minden fát, függetlenül az érésidejüktől. A fenyőre 1, a meggyre 2 a bükkre
    3 érésgyorsítót raktam és akkor szüreteltem amikor a bükkök beértek, tehát kb. 4 óránként.
    Igaz én a megrendelőket veled ellentétben nem aranyért szolgálom ki, erre nem is vagyok hajlandó.
    Az elején megvettem a fűrészmolnárt és az erdészt, 30 napos ismétléssel, s volt hogy érésgyorsítót vagy pár kulcsot vettem,
    ha éppen nagyon kellett. Már rég nem költök aranyat és ha így megy tovább valószínű nem is fogok.
    A tegnap este margójára.
    Jelenleg a célom, hogy elszenvedjek a 15-ös szintig, aztán ahogy régebben is írtam, majd néha feljövök napozni.
    Viszont , ha jól emlékszem még Te is azt írtad, hogy ha nem látod mi következik a 15-ös szint után nem fog érdekelni a gyopi.
    Ehhez képest a fene nem érti a húrrá optimizmusod. Főleg úgy hogy semmi jelét nem látni, hogy jó irányba mozdulnának el
    a dolgok. Keletkezik egy hiba, próbálják javítani, s 2-3 másik hiba üti fel a fejét, amiről még a játék készítői is csak a játékosoktól
    értesülnek. Mit mondjak, ez nem valami pozitív irányba való elmozdulás.
    Azt a való életben és attól függetlenül, hogy ez egy játék, itt is utálom, ha hülyének néznek, semmibe vesznek.
    Igy hát maradok 2 lábbal a földön és igyekszek másképp hozzá állni a jelenlegi helyzethez.

17. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Mindkét farmom a 13. szinten van! Az 1. farmon ismétltem a 2. farmon majd este fogok ismételni!

Fedor 1. farmom: ....... 1. farm ismétlés:sajnos cukorkát nem adott:(

[​IMG] [​IMG]

fedor 2. farmom:
    .

kukori80, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Nálam is a jelvény pótlás folyik;)
    Sok játékos érezte hogy nincs hova tenni a farmon megtermelt javakat... - most kaptunk egy lehetőséget...
    Most is azt mondom, hogy egyenlőre a 15.szint a cél... de biztos vagyok benne kapunk új megcélzandó felhőket.... :music:
    Nekem nem játék az hogy dagasszam a pajtát egész évben... egy event miatt.. akkor inkább a gyopár!
    - Ha 10 alatti aranyat kérnek simán adok nekik azt....:music: De ugye nem haragszol érte;) - viszont erről is kezdek leszokni... hiszen legtöbbször többet akarnának:oops:
    A tárlók kapacitása nagyon jól van optimalizálva... csak gondolkozni kell hozzá és változtatni a gondolkozásmódon amit a farmon követünk;)

19. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

szerintem a hozzászólásodba ahova be szeretnéd tenni! Bocsi hogy belebeszéltem!!

kukori80 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Biztosan feltámadt a szél;) Nekem tetszik...