Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én emlékszem rá, hogy hoztad már, hogy kaptál :), mert ugyanakkor kaptam én is. :)
    Fedor 2. fordulója, sajnos már cukorka nélkül:[​IMG]

Meglett a mai első 2. szintű jelvényem is. Megtermeltem, szerintem ma be fogom fejezni a férőhely bővítését, még egy darab jelvény hiányzik, termeléssel lett meg :)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , akkor ez furi ha kaptam , de szerencsédre leirok mindent itt a fórumon , és vissza tudom keresni . :inlove:

stb_farmer and -gyöngy-581 like this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még nem sikerült - csak barackból a teljes területet lefednem:music:
    Hajrá! Neked sikerülni fog;)

4. -gyöngy-581

Felfigyeltem rá, mert sorozatban ugyanazt kaptuk mind a ketten, de aztán megtört ez a sor és mostanában eltérő lett.
    Nem bánnám, ha cukorkát hoznának a hódok mindennap egy héten keresztül mindkettőnknek :)

stb_farmer and HéricsBáró like this.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia. Este összeírom minden megrendelőnél a maximum mennyiséget és a tegnap tanultak alapján megpróbálom berakni a linket. :D:D Remélem Othep büszke lesz rám. :D:D
    Szia Gabi. Ma megint beszorultam az Ansuval, hmmm..... Annyit kért a 2 megrendelő, hogy nem tudtam kiszolgálni. 4 fa van kinn, de kevés. Viszont többet nem tudok csinálni, mert nincs fatuskó. Már odáig jutottam, hogy leszedtem a meggyet, a fenyőből csak 1 van, a bükkből 1 van, mert azokból van bőven a pajtában. 5 gyerekkel nem kell ennyit foglalkozni, mint ezekkel a fákkal. :D

Köszönöm mindenkinek az adatokat, beírtam. Örömmel láttam, hogy volt jó pár ismétlés. :D

6. -Holdfeny-.

A tuskó probléma nálam megszűnt azóta, hogy nem adok be fát illetve fa anyagot és tuskót az átalakítóba...
    Ez alól egyedüli kivétel a minőségi faanyag, mert az egyenlőre nem kell semmilyen fához!

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hali!
    A reggeli megrendelőket kiegészítettem, a délutánival.
    Mondjuk én a barackot és az ansut nem is használom semmire, mert értéktelenek a többihez képest. Jelvényeket meg meggyből és ugye a 2-es bükkből gyártom, nálam azokból 3-3 fa volt kinn. A tegnapi meg a mai megrendelők meg megleptek, így 2 meggy helyett kénytelen voltam fenyőket kirakni.
    Na és sikerült eljutni a 13 szintre. Valamit módosítani kell még mindig a fákon, baker semmit ami fontos lenne nem lehet bővíteni.
    Jelenleg 1 cseresznyefát sikerűlt kiraknom, fel is fejlesztettem teljesen. Leszedtem 1 barackot, annak a helyére tettem, némi
    gyorsítással estig beérnek, remélem reggel elég lesz a megrendelőknek, ami összejön addig belőle.
    Csináltam még 3db 1-es szintű jelvényt, így sikerült a felére csökkenteni a faterméseket. Nem baj, majd meglátom mire jutok
    csak a napi 2* szüreteléssel. Igaz így meg jelentősen csökken majd a kulcsok száma, szinte csak a megrendelőkre
    hagyatkozhatok inkább. Na meg ott vannak a fatuskók, ritkán szüretelek, így kevesebb faanyagom lesz, igaz van pár fa aztán majd meglátom hogyan kopnak.

Last edited: Jan 24, 2023
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Barackból elég könnyű bármekkora területet lefedni . :inlove:

-Holdfeny-. likes this.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Anulu73, -Holdfeny-. and kukori80 like this.
  10. kukori80

Megnéztem, a 8 órás 2x12 nyári cseresznyét kérhet, a 16. órás 25 db-t.
    Szia Ninett, köszi. Holnap le tudom ellenőrizni én is. Nincs kinn meggyfa, viszont van a pajtában termése. Akkor elméletileg nem kérhet? Neked van a pajtában bükk?

GA-BI-O-Farm and juliannakoczkas like this.
  11. Ninett79

Szia!
    Láthatod,hogy annyi nincs amennyit kér, de van. 10 van, de neki 12 kellene :)
    A másik 24-et szeretne.

12. -Holdfeny-.

Ma tört meg a fenyőtoboz nélküliség sorozata... közel 2 hét után ma kértek a megrendelők... Szóval holnap majd pótolnom kell az elvitt mennyiséget;)Jó lesz újra látni a fenyőt... amióta nem kérték, nem is volt kint!

13. kukori80

Azt nem is néztem, hogy kong a pajtád. :D:D Beírtam a táblázatba és érdekes módon, ugyanannyi bükköt kér a 8. szinten, mint a 13. szinten.

14. Ninett79

Kong bizony, én most sztrájkolok.. :D

15. kukori80

Ne ezt az esti 8 órásnál letesztelem a meggyel, mert tőlem ezek szerint nem kérhet. Viszont tőled csak a bükkből kért 3x. Másoknál eloszlik, mert ott több fából válogat. Kíváncsi leszek, 2 óra múlva jön Fedor.

16. Ninett79

Igen, de nekik lehet több fa is van kirakva. Amikor nekem is volt kint barack,meg meggy, akkor azokból is kért. Most csak egy csóri amerikai bükk van kint, s lásd csak abból kér. Érdekes. :)

17. kukori80

Igen, ha ez működne, akkor lehetne taktikázni egy kicsit. Mert most nagy káosz van nálam is, rendet kellene tenni.

18. Ninett79

Holnap megnézem,hogy csak meggyet teszek ki, s mi lesz.;)

19. kukori80

Rendicsek, tesztelgessünk. ;):) Este megírom a meggyet.

20. -gyöngy-581

Csak ne úgy taktikázzál, mint én:cry::cry: Véletlenül kitöröltem egy rossz beállítással az egész területet, ugrott többek között a bükktermés, pedig már a végső fázisban lettek volna. Rossz parancsra kattintottam a hódoknál. No innét lesz szép felállni újra.
    Pozitívuma egy van a dolognak, hogy a faraktáram majdnem üres lett, de a területem tele van fával :) Hasonló aranyában, mint amilyen volt. Jelvényem viszont ma már nem valószínű, hogy lenne, azt napolom.
    Ez is teszt: Hogyan lehet újrakezdeni, ha a favágó lüke?xD:cry:xD