Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!

  Sokunknak vannak egyéb területen is tonnaszám felesleges dolgai... :music: Pl termékek... Ezeknek is találhatnának helyet;)
  De amúgy igazad van eddig én is csak a pajtát dagasztó de haszontalan dolgokat dobtam be... :music:
   
 2. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  a félrértés abból van, hogy a kolléga nem pontosan fogalmazott.mert az újrahasznosítóba NEM lehet beadni farmos cuccokat, ahogy azt írta, de be lehet adni dolgokat, amit a farmos cuccokból állított elő. azért a 2 nem uaz.
   
  stb_farmer, maszilva, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Az Atp csík csak nem akarja elérni a 15. szintet:wuerg: Lassan araszol... már majdnem a célnál van és mégse:music:
  Csak lehetne gyakrabban indítani a nagy csomagot:music: Rá kell szoknom a megrendelők teljes kiszolgálására...8)
   
 4. Csaba957

  Csaba957 Törzsjátékos

  Látom kiemelted a hozzászólásomból ezt a mondatot.
  "Ha az egyéb fül alatt az újrahasznosítóra gondolsz én ott is farmos cuccokat használok."
  Viszont a második mondatot már nem idézted:
  "Most például a töméntelen mennyiségű teliholdas szentjános bogarakból csinálok nagy szerszám készletet és azt adom be."
  Pedig az a hozzászólás így korrekt ahhoz, hogy az első mondat ne legyen valótlan állítás.
   
  stb_farmer, -Szemecske- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Azt hiszem az a vita meddő és állandóan félreértjük (félremagyarázzuk) egymást.
  Az átalakítóba közvetlenül nem lehet betenni a farmos pajta semmilyen részét, igaz, hogy közvetve igen, ha abból gyártjuk azt amit az átlakítóba beteszünk. Viszont ezt a két dolgot nem lehet összemosni, mert nem ugyanazt jelentik legalábbis nekem és másoknak sem szerintem.
  Részemről ezzel a megállapítással ezt a vitát lezárom.
  Én ilyen esetben törölni szoktam a hozzászólásomat, nem hagyom ott, főleg, ha még be sem idézte senki.
   
  maszilva és HéricsBáró kedveli ezt.
 6. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Bakker nem lesz meg ma 15. szint:wuerg::wuerg:
  De majd holnap;)
   
 7. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  A mai munkások adta aji : 2 db Temérdek fatermés .
  400 ATP-t kaptam az átalakítóból . :cry: Sok mindent bedobtam , oszt semmi . :cry:
   
  stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Cukorkát még soha nem kaptam a 40 órás átalakítóból... pedig 3 megy egymás mellett belőle:music: Néha instafát... de zömmel Atp jött!
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 9. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Akkor most senki sem boldog és senki nem kacag . :cry:
   
 10. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  sziasztok
  motoszkál vmi a fejemben az átalakítókkal kapcsolatban, megosztom veletek.
  a szintlépés előtti utolsó esetben a 3 átalakítóból az egyik nem ATP-t adott. ezen a szinten 2x szedtem le az átalakítókat, mindkétszer uaz a helyzet volt. 1-1 átalakító a 3 közül nem ATP-t adott. remélem, nem igazolódik be a gyanúm, hogy úgy van beállítva, hogy a 15-ös szinttől nagyobb eséllyel ne ATP-t kapjunk. ezt csak úgy tudjuk meg, ha holnap várhatóan csatlakozik Holdfeny és remélhetőleg Zoldert is, meg még többen is, akkor már lesz összehasonlítási alap. csak remélem, csupán a fortuna fordított hátat és nem a gyanúm igazolódik be. nincs szükségünk programozott nehezítésekre, megtesszük azt magunk is a rossz döntéseinkkel.
  más
  amikor a gyümölcstárolót bővítettem 1600-ra, taktikát váltottam, próbáltam az addigi tapasztalataim kiegészíteni a többi gazda tapasztalatával. ide teszek 1 képet is, hogy jobban érthető legyen az írásom. az a tapasztalatom, a megrendelők a meggyből és a makkból kérik a legkevesebbet. ezért nálam 150-150 db körül mozog, de az sem idegesít, ha ez lecsökken akár 50 db-ra is amennyiben vmiért több van, akkor jelvényt készítek belőlük. azt, hogy ez a taktika működik, bizonyítja az is, hogy a kiváltott fák összes rúnája a mai napra ki van váltva, a számomra fontos tárolók bővítve vannak. ezt csak azért írom így, mert sokan tudjátok, egyike voltam azoknak, akik nem váltották ki a fákat a meggyen kívül csak akkor, mikor jött az ismertető. akkor kiváltottam a 4 hiányzó fát, mára minden rúna ki van váltva. sztem ez bizonyítja, hogy a taktika működőképes. a többi 4 fa termése lehetőleg 300 körül mozogjon, a barack kissé több, ha vhol csökkenés van. így tudok védekezni az olyan esetek ellen, amikor 1 megrendelő egy megrendelésen belül 3x 96 barackot kér, nálam sajnos már megtörtént. azt már vhol írtam, én a gyopárosi ténykedésem a gyümölcsök tárolójában kezdem. leltár, napi ütemterv készítése,(de annak gyors megváltoztatása a megrendelők igényei szerint) annak kivitelezése a nap folyamán és a szekér haladni fog. sziasztok. Screenshot_3.jpg
   
  Utoljára szerkesztett: 2.2.23
  stb_farmer, mcsikos, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
 11. Csaba957

  Csaba957 Törzsjátékos

  Az átalakítóval kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy ha egyszerre több érik be akkor hajlamosabb, hogy mást ad Tp helyett.
   
  stb_farmer, Puszpang és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Jó reggelt!

  Sikerült felmászni a 15. szintre;) A fejlesztési lehetőséget kihasználtam... a jelvényből már többet tudok tárolni;)
  A 2 nyitott átalakító Atp-t adott.... A további nyitásokat is jegyezni fogom!
  Taktika váltás... Meggy és Tölgy a jelvénygyártáshoz terem... a többi kb 250 darabos szinten várja a megrendelőket... :music:ha 100 közelébe csökken... megy ki 4 fa... és pótolom a hiányt;) Játszani jó:inlove: Szóval irány a következő szint!
   
  helena64c, csilla0270, stb_farmer és 9 más kedveli ezt.
 13. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  gratulálok :)))
   
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok, szép reggelt kívánok!
  Kedves rybar49!
  Lehet, hogy igazad van és rendszer mindent elkövet a 14. szint végén a szintlépés segítségére, de én ezt kétlem.
  Keresem az okokat, de nem nagyon találtam mást, mint, hogy megszokottá tegye a játékot ezen a területen is (függővé tegyen).
  Az UH-t egyesével aratom nálam mindig ATP-t ad (talán kétszer kaptam mást belóle az összes eddigi szinteken.) 32 órásokkal haladok, lehet, hogy kicsit lassabban, mint páran, de azért haladok én is. :)
  Számomra még mindig fontosabb mérföldkő lehet a kimondhatatlan 3.000.000.000.000-s tp elérése a farmon, egyre közelebb vagyok hozzá), mint a 15. szint a gyopin, bár ez is teljesen értemetlen cél, hiszen nincs előttem semmi, viszont szeretem a játékot, élvezem a haladással való sakkozást. Ha a gyopin is sakkozhatok a fatermésekkel csinálom, ha nem ott hagyom, ha léptem és elérem a felhőt. :)
  Tegnap este óta megtáltosodtam a megrendelők nálam, minden alkalommal kapok édességet, + kulcsot is. Talán most pótolja a rendszer amit eddig elfelejtett adni?
  **
  Termény gondom nincsen a vevők elégedetten és azonnal távoznak amint megjelennek és kérnek. Raktározási gondom néha van egy pici átmenetileg, de ezt megoldom az UH indításával.
  ***
  Azt pedig kétlem, hogy ez átfordulna a 15. szinten és szándékosan lassítanák a haladásunkat, de majd kiderül, ha hozzuk az eredményeinket és lesz összehasonlítási alapunk.
   
  Utoljára szerkesztett: 3.2.23
 15. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  szia,sziasztok
  én is nagyon remélem, hogy a gyanúm nem igazolódik be. nálam teljesen fordított volt a helyzet az átalakítókkal. az egész idő alatt a 14-es szint végéig 32 órás, 3 rekesszel, mindig egyszerre indítva és csak nagyon ritkán volt, hogy nem ATP-t kaptam azután a 14-es szint végétől egészen a mai napig zsinórban 1 átalakítóból nem ATP-t kaptam. biztosan már nagyon megszoktam a jót, most meg furcsa számomra a ,,nemjó,, :)) remélem, ehhez nem kell hozzászoknom, de ha esetleg igen, akkor majd megoldjuk :)) nagyon örülök annak, hogy te is közeledsz a 15-ös szinthez, eddig erről nem írtál :)) én továbbra is csinálom, de már nem azzal az eltökéltséggel, mint a felhőig. tegnap már az is megtörtént, hogy csak 1 órával a lejárta után ürítettem a tárolót, mert elfelejtettem. azelőtt ilyen nem történt meg:) nálam most az az időszak van, mikor kicsit ,,kiengedem a gőzt,,
   
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Most, hogy ismét céltalan.. vagy inkább dologtalan szint következik...:music: Ha nem jön infó a miért csináljuk továbbról... az én lelkesedésem is alábbhagy...:music:
   
 17. zoldert

  zoldert Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!
  [​IMG]
  Megjöttem :)
  Nos innen csak szépen lassan araszolok tovább.
  A vevőknek lesz mit elvinniük, de amíg nem lesz változás addig csak lassan haladok.
  Területek felszabadítása nem hozz lázba, ha nem jön valami motiváció, akkor csak szépen andalgok.
   
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Gratulálok;)
  Szerintem sokan vesszük andalgósra a tempót;)
   
  -Szemecske-, juliannakoczkas és zoldert kedveli ezt.
 19. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  szerintem a 20. szintig ne nagyon várjunk semmi változást, legjobb esetben jön 1 mézesmadzag, mit várhatunk a 20. után. személy szerint nekem jót is tesz ez a láblógatós szakasz. lesz idejük felzárkózni azoknak a gazdáknak is, akik időhiány miatt nem tudtak feszes tempót diktálni, egyre nagyobb rutinra teszünk szert, ami rutin nélkül nehézkesen ment, a rutinnal már nem lesz annyira megerőltető. nézzük a dolgok pozitív oldalát, ha a 15- szint után úgy is döntünk, bármilyen okból, de nem folytatjuk, jó móka volt, 2 hónapig mentünk egymás idegeire, szereztünk 2 kinek értékes, kinek értéktelenebb felhőt, kis változás volt a megszokott monotonitás mellett a farmon, visszatérünk a farmra morgolódni, miért nem fejleszt vmi újat, vmi mást a BP, szóval szép az élet :))
   
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Khm.... Én a 20. szintre már várnék mézes madzagot....:music:
  Mert ugyan játszani jó....:inlove: de cél nélkül nem....:music:
   
  nagymami2 és juliannakoczkas kedveli ezt.