Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Sajnos, mi semmit nem értünk. :D
  Szia. Azt írták régen, hogy pár hét múlva lesznek új megrendelők. De valahol elakadtak a hóban, mert a pár hét már eltelt és azóta nincs semmi hír.
  Tehát, leszeded a meggyeket és kiraksz a többi fából 1-1 darabot? Azért kérdezem, mert nekem is csak 2 fajta van kinn és tényleg nem kéri minden nap a többit, de ha kéri, akkor villámgyorsan elfogy. Viszont ahogy kirakok egy másik fát, azonnal kéri és azt már nem tudom kiszolgálni, mert ahhoz többet kellene ültetni.
   
 2. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Kitartó vagy a kérdésekkel, pár oldallal ez előtt már írta, hogy ad FA-t is a megrendelőknek, ha nincs a pajtában amit kérnek. Most nem keresem vissza azt a hozzászólását, de szerintem többen is emlékszünk rá.
  Ebben sincsen semmi rossz, ha rászánta akkor had vigyék. Csak az igazsághoz tartozik.
   
 3. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Nem olvastam, de ha ír valamit, akkor hozzá kellene írnia. Senkit nem érdekel, de ez is hozzátartozik az igazsághoz. Mert én is játszom ezt a játékot és tudom, hogy mik lehetnek a határok.
   
  ursa11, juliannakoczkas, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
 4. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  12. és a 13. szint között vagyok fél úton, mint Gyopáros a falu látogatásokkal. :D ;)
  Elértem azt, hogy nem tudok csinálni mást, mint kiszolgálni Fedort naponta, Reynardot kétnaponta. Minden fullon van.
  Esetleg, ha valakinek kell valami, írjon rám, piactól függetlenül küldöm! :D ;)
   
 5. Anulu73

  Anulu73 Rutinos

  Naponta 2 meggyfát szeretnék kérni! :p Ja és ha nem nagy gond két minőségi faanyagnak is örülnék!:wuerg:
   
 6. GA-BI-O-Farm

  GA-BI-O-Farm Fórumőrült

  Ó hát ha már ilyen kedves és önzetlen vagy én szeretnék néhány gyümölcsszedőt, ami olyan mint a lepkeháló és metszőollót is párat:)
  Szóval érdekelne néztétek e milyen alapanyagok kellenek a menüben szereplő fákhoz?
  A múltkorába nézegettem végig, igaz ki tudja mikor lesz az még, vagy lesz e egyáltalán.....:wuerg:
  Na de lagalább addig be tudjuk szerezni eme tárgyakatxD
   
 7. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Minden sorra kerül egyszer;) Kitartás, türelem!
  Miért írnám le minden hozzászólásnál? :music: Így hagyok olyan rést amibe kedvedre beleköthetsz;)
  Miért gondolod, hogy megváltozik a játékom bárki miatt?:eek:o_O most is azt mondom 10 nél kevesebb aranyat kér egy megrendelő viheti;) néha még 12 darabot is kapnak...:p De ugye nem bánod?:music: Többet nem... mert én így játszom!:p
   
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia apja:)
  Valami ragály kerülgeti a szomszédságot?
  Én is pont ott vagyok, hogy per pill semmi mást nem tudok csinálni, mint a vevőket kiszolgálni, sajnos beragadtam a minden telitődött állapotba. Két vevőm jön 3 órán belül kiszolgálom őket az átalakító kb 10 óra múlva jár le, de azt hiszem megkönnyebbülni, majd csak a szintlépés után fogok amikor elnyerem a 3. szintű boriska gyártásának jogát.
   
 9. Anulu73

  Anulu73 Rutinos

  Ide nem kell metszőolló csak láncfűrész. Mire metszeni kellene őket, addigra kivágjuk!:cry:
  Én is nézegettem múltkor, hogy miből lesz a cserebogár, akarom mondani új fa és el is határoztam, hogy nem bántom őket. Jó helyen vannak ott a nyilacska alatt. Ami nem látszik, ahogy belépek az nekem nem is kell!
   
 10. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Hááát bocsi. Megkérdeztem, hogy a megrendelőket FA-ért váltod ki, vagy mit csinálsz? Egy szóval nem mondtad nekem, hogy FA-ért, csak annyit, hogy kiraksz másik fákat. Erre mit mondjak? Nem gondolod, hogy miattad oldalakat fogok visszaolvasni. Sajnos én is értek annyira ehhez a játékhoz, hogy tudjam, itt mit lehet csinálni.
   
  juliannakoczkas, mamszi5107, PalMa és 5 más kedveli ezt.
 11. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Lepkeháló? Metsző olló? Még zölden sem találkoztam velük...:music:
   
 12. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem nézegetem, mert lesz idő legyártani, ha elérek oda. Ideér majd az egyáltalán is. :)
  Szia!
  Az a baj, bevan ragadva itt sok minden a Gyopin kívül is. ;)
   
 13. alex0824

  alex0824 Fórumőrült

  Ha ezen az egy területen van még 43. szintnél kiváltható mező, és még van az északi erdőben + 3 később aktiválható terület, akkor a 200 szint simán elképzelhető. Ez így önmagában nagyon durva követelményeket vetít maga elé. Könnyítés lehet ha a növényes terület is játékba kerül és az is támogatja majd a szintlépéseket a gyopáron. Viszont nehezíthet is a helyzeten, ha a megrendelők igényeit akkor már esetleg megrendelőnként, vegyesen fatermésekkel és növénnyel kell majd kiszolgálni.
  A gyopár egy teljesen önálló játékként vehető figyelembe az alapján ahogy jelenleg látható. Már most annyi ültethető terület van kilátásba mint magán a farmon.Olyan ez mintha beregisztrálnál egy más típusú farmos játékba és ott is elkezdenél játszani a farm mellett. Itt csak annyi a különbség, hogy az eddigi nyeremények támogatják a farmot. De ettől függetlenül, akkor is olyan mintha bevállaltál volna egy másik játékot a farm mellett. Ezt én azért soknak tartom figyelembe véve azt, hogy sokaknak már maga csak a farmon történő tevékenykedés is idő hiányában sok. Persze jelenleg egy területtel foglalkozni még csak csak belefér az időbe, de ha lesz 7 terület és mindenhol másként érnek be a megrendelők által kért dolgok, akkor nehéz lesz összehangolni a farmos aratásokkal a játékot ha a játékos haladni is szeretne.
  A játék készítőinek teljesen normális, hogy napi 8 órát foglalkoznak a játékkal, ez a munkájuk, de valószínű azt nem tudják felfogni, hogy a játékosok nem biztos, hogy szeretnének a szabadidejükből szintén ennyit áldozni a játékra nap mint nap. Nem mindegy mennyi időt szakítunk el a családunktól, mert lássuk be, ez nem egy családi társasjáték, ahol a család együtt szórakozik, hanem egy egyszemélyes, beülök a gép elé, kizárom a külvilágot (barátot, barátnőt, férjet, feleséget, gyerekeket. stb.) típusú játék. Nem mindenki egyedülálló, egyedül élő. Persze nem kötelező ezen a területen játszani, de azért ha van egy lehetőség, amit meglebegtetnek a játékos előtt és a nyeremények, jutalmak vonzóak is, akkor az ember keserű szájízzel hagyná ki a lehetőséget, főleg ha vannak akik bevállalják és sikerélményük is van és az olvasható is.
  :)
   
  ursa11, stb_farmer, PZoli64 és 24 más kedveli ezt.
 14. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Jó reggelt!

  200 szint:wuerg::eek:o_O Az kb olyan erős mint a farmon a 300...
  Ma reggelre ez sokként érto_O
   
  juliannakoczkas és alex0824 kedveli ezt.
 15. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia! Sziasztok :)
  Mondhatnám, hogy riasztó ez a prognózis, de talán mégsem: a másik játékban is simán otthagytuk azt a területet amivel elindultunk. Talán itt is megtehetjük majd, hogy nem mindenhol játszunk a gyopival, és mégis haladtunk a játékban, nem is akárhogy:)
  Persze ez attól is függ, hogy mennyire függenek majd össze az új területek a régebbiekkel. Gondolom minden területre új megrendelők, új munkások jönnek.
  Sokkolni, nem sokkolt, nagyjából kezdem érteni a mentét felépítését a játéknak, egyre jobban hasonlít egy bizonyos játékhoz.
  Csinálom amíg bírom, aztán meglátom, hogy mire megyek vele.
  Sajnos a nap csak 24 órából áll és nem hatnak rá bónuszok sem.
  Én családanya vagyok számomra fontos a meleg étel stb. A család az első a játék csak másodlagos, a lukas idő kitöltése, szórakozás. Addig csinálom amíg szórakoztat, tovább egy percig sem.
   
  stb_farmer, juliannakoczkas, Melan és 5 más kedveli ezt.
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!
  A héten elérik a gyorsan haladók a 16. szintet...:music: Lassan jöhetne valami hír... a továbbiakról...8)
   
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  No végre:inlove:
  [​IMG]
  Hogy én a gyorsan haladók közé tartozom vagy sem azt nem tudom, de nem is érdekel túlzottan.
  Minden esetre gyorsan kapacitást bővítettem és már van 3 db 3. szintű jelvényem is.
   
 18. Anulu73

  Anulu73 Rutinos

  Jó reggelt!
  Na pontosan ezért nem szimpi nekem ez az új játékelem. Számomra egyáltalán nem illeszkedik bele a farmerámába, ráadásul tönkretették vele azt is, ami eddig jól működött a farmon és ha a játék mechanikáján nem változtatnak és összekapcsolják úgy a farmmal, hogy kihagyhatatlan elem legyen, akkor szerintem sokan hagyjuk majd faképnél a kedvenc, szeretett játékunkat (ami már lassan nem is az hála a bp-nek).
   
  juliannakoczkas, maszilva, Melan és 7 más kedveli ezt.
 19. hofeher

  hofeher Fórum ismerője

  2 hét késéssel tegnap értem a 10 szintre itt kb. 1 nap volt mire minden úgy van ahogy én akartam 4-4 barack-megy a többiből 2-2.
  Nem lehet teljesen együtt haladni ha több kertet csinálsz nem mindent ad egyformán így vannak kölömbségek.


  Az első időben kihagytam mert gyp véget a farm se ment rendesen.
   
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  A farmon a dekorozás és a nullázás mellett az eventek gyors lezavarása a cél a legtöbb játékosnál...:music:
  Régen sokkal több időt töltöttünk a farmon... , most aki időmilliomos az több farmon játszik... eventezik.... miért baj az ha egy farmra koncentrálást próbálják elérni?
  Bár az sem ritka hogy valaki több farmon tolja a gyopárt is.... - le a kalappal előtte;) Nekem néha az egy farm is sok8) De mivel játék... így akkor jövök amikor van rá időm;)
   
  juliannakoczkas kedveli ezt.