Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

mai munkások adta aji : 3 db temérdek fatermés .

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végre felértem a 17. szintre... fejlesztettem amit lehet...:music:
    Ismét csak csendes araszolás jön8)

3. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok jó Neked. Nekem is befutott már napok óta csak barackot kérnek. Ma az első körben el is vitték. A másodikban most 288 barack kell. Nem győzök barackot csinálni>:(

juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok mindenkinek!Nekem tegnap óta,semmit sem enged csinálni a gyópárosban :).Hiába akarok valamilyen fát készíteni,mindig hiányol valamit,pedig a raktáram tele van,nem tudom kiváltani,a kért anyagot,nagyon rosszul csinálok valamit?de mindent meg akarok tenni a cél érdekében!:cry:,most már mérges is vagyok,hogy eddig is tettem valami olyanért amihez nem értek,vagy csak rossz a taktikám!8,as szintig tornáztam magamat eddig!;):)

5. -Holdfeny-.

Lehet lekvárt főznek:music:

6. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

gratulálok :) most aztán húzz beleeee :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Vagy barackpálinkát :D xD

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Szöszkém!
    Kérlek menj be a középső épületbe /Raktár/ Bal oldalon a 4. sor Anyagok előállítására katt, ott telhetett be a tárolási kapacitásod.

stb_farmer, Sali~*.*.*, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  9. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    ha pontosítanád, mii a probléma, hamarabb tudnánk segíteni. semmit nem enged csinálni? vagy csak fákat nem tudsz készíteni? a fák tárolója nincs megtelve? a fák készítéséhez a szükséges hozzávalók megvannak?

10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Tulajdon képpen semmit mert minden televan,bele keveredtem én ebbe a játékba,mint a macska a gobolyagba!Talán még fel kell nőnöm ehhez a feladathoz!,de igyekszem!Többször kell körül néznem itt,nálatok,és olvasni benneteket,és levonni a tanulságokat!További szerencsés játékot,és szép estét!

11. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

ne add fel ilyen hamar. minden problémára ott van a drasztikus, nem ajánlott megoldás, a törlés. ha minden meg van telve, ahogy írod, rakj a kész fáid közül párat az átalakítóba és már készítheted is a fát. ha tele a gyümölcsraktár, készíts belőle jelvényt, lesz hely a gyümölcsöknél, ha tele a jelvények tárolója, irány az átalakító, rakj bele pár jelvényt, már lesz is helyed a jelvényeknél. nem sorolom tovább, mindenre lenne megoldás, utolsóként a törlés.
    még megpróbálok segíteni, lehet most ezzel sikerülni fog. felejtsünk el minden más problémádat, maradjunk annál, hogy fát szeretnél készíteni de nem tudsz. kérlek, menj végig a következő lépéseken
    1.menj a raktárba, nézd meg, van-e szabad helyed a fák tárolójában. ha nincs, a fentebb írt módon szabadíts fel helyet. 2. menj a fűrészmalomba, nézd meg, a fák készítéséhez van-e üres rekeszed. ha a rekeszek kész fákkal vannak tele, akkor a fák tárolójában szabadíts fel annyi helyet, hogy a már kész fák a fűrészmalomból átkerülhessenek a fák tárolójába.3.ha ezekkel meg vagy, nézd meg, van e elég anyagod (faanyag/humusz/szerszám a tárolódban az adott fa elkészítéséhez.4. ha vmi hiányzik, azt készítsd el. ha ezekkel kész vagy, működnie kell a dolognak. lehet ez így túl bonyolultnak tűnik a számodra, de hidd el nem lesz az, ha pontról pontra csinálod, amit itt leírtam. sok sikert a fák készítéséhez, a játékhoz, meg úgy mindenhez :) szia.

Utoljára szerkesztett: 23.2.23
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

2 napja egy árva ollót sem kaptam:music: Lehet mégsem volt jó ötlet az átalakítóba tenni az új fákat:eek:o_O
    No azért még nincs gáz... s ha lesz is majd megoldom;)

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!
    Most ezen egy picit elgondolkodtam. Itt nem is az lesz a gond, hogy jönnek a vevők és nem tudom kiszolgálni őket, hanem az egyéb tárolót fogják a metszőollók lassan feltölteni, miután törölni sajnálom, fát pedig nem akartam kiváltani, -de ez tény, hogy a vevők nem viszik - rá fog kényszeríteni, hogy tegyek valamit az ollók számának csökkentésére. Magyarán akár akarom, akár nem a játék rákényszerít a fák kiváltásra, ha pedig kiváltom akkor teljesen fel is fejlesztem, mert minden jelvényem megvan hozzá :)

14. -Holdfeny-.

Jelenleg 300 a tárolható mennyiség a felreppenőkből:music: Azért itt akár 50 olló is elférhet...8)
    Az apróságokat pedig rutinból töröljük már:music:

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tényleg?!

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

xDxDxD Elférne... ha jönne olló... de nálam mostanság nem jön:wuerg: Tuti oda megy ahol törlés fenyegeti8)
    Ez is nagyon hullámzó... volt hogy 2 nap alatt 7 fát tudtam építeni... most 2 nap alatt egy olló sem jött:eek:o_O

17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Rég voltam, nem tűntem el, csak az időjárás frontok kikészítettek.
    Azért szépen lassan haladtam is.
    Ez a szint is összejött és a fejlesztések is megtörténtek.

stb_farmer, maszilva, Melan és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szia!

A frontok, jönnek mennek... megviselik az arra érzékenyeket:wuerg: Sajnos :(
    Gratulálok! :inlove: Jó látni, hogy az élen ott vagy Te is;)
    Lassan cammogunk tovább! Kár, hogy itt a 2 fejlesztésen túl nincs más kihívás!

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    gratulálok, egyre bővül a csipet-csapat majd érkeznek a többiek is :))

20. hofeher

hofeher Fórumszaki

12 1/3 szintnél már van 10 jelvényem hova tegyem a fölöst ti hogy csináltátok itt még csak 12 a max

azt hiszem nem rakok a fákra gyorsítot csupaszon maradnak innentől