Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

nálam is 32 órás megy 3 rekesszel, az utolsó 3 alkalommal 2x is mást kaptam a TP helyett. de vhol olvastam, ez a tendencia változni fog, most majd a 40 órásakat célozza meg:music:

-Szemecske-, bogisaci60 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 16. szinten 4 szer eltalálta a tendencia a 40 órásakat is...:music: Marhán örültem neki....:oops:

3. zselike

zselike Járnitanuló

Igen tudom, de eddig nem kaptam iyen sokszor mást

4. -Holdfeny-.

Az első 15 szinten 1-1 alkalommal volt más szintenként... a 16. szinten 4-szer...
    A 17. szinten még eddig mindig Atp jött...
    A szerencse forgandó:music:

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mai munkások adta aji : 3 db temérdek fatermés .

-----

Mai napi cukor adagok

Már 5 db cukrom van

Utoljára szerkesztett: 25.2.23
  6. -Holdfeny-.

A túl sok édesség nem egészséges;)

7. HéricsBáró

És , mi van akkor , ha összegyűjtök 2.000 db-ot , és a vevőket kiszolgálva megelőzlek ?

10. szint elején vagyok

8. -Holdfeny-.

Úgy legyen;) Bár azért oda kell némi fatermés is;)
    De ugye játszani jó:inlove:

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Erre akkor majd úgy 7-8 év múlva visszatérünk! Ha addigra összegyűjtötted.
    :D

stb_farmer, Anulu73, -Szemecske- és 7 más kedveli ezt.
  10. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Elég optimistán számoltál.
    Esetleg az unokái elérik.

stb_farmer, Anulu73, -Szemecske- és 2 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :)
    :eek: 7-8 év? Te mivel számoltál? Milyen átlagot vettél alapul? Nálam Ez kb 15-20 évre jön ki az eddigi cukor felhozatal alapján., de lehet, hogy később felgyorsulhat... majd kiderül ahogy haladunk előre a csíkon.
    Bár ismerve Jancsika szerencséjét, lehet, hogy mégis Neked lesz igazad :)

12. HéricsBáró

Ha ösze bírtam gyűjteni 97.500 hal ládát , ez is menni fog....

-Szemecske-, Netudki50, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Tegnap én is instát kaptam az átalakítóból.
    Elég kellemetlen meglepetés volt.
    A farmon is meglepődtem. Befejeztem ezt a hóember totem szörnyedvényt és amikor a csillagokat váltottam be, a titok fáknál az egyik
    Franklina fát is adhat.
    Gyorsan megnéztem, hogy van-e ilyen fám, de nem volt. És most jön az érdekesség, hogy a pajtában a terméséből van 508 darab.
    És nem tudom, hogy honnan, merthogy nem vettem az biztos. Esetleg volt valami feladat ahol ez volt a nyeremény?

14. alex0824

2-3 éven belül csak csak kapunk az erdőben 1-2 új területet, ezzel pedig a megrendelők száma akár napi 5-8-ra is növekedhet, így nem elképzelhetetlen a napi minimum 2 cukorka. De akár ha játékba kerül a szántó, ott is lehet a cukorka játékelem.

15. -Holdfeny-.

Cél nélkül ki fog addig itt játszani?:wuerg:

16. -gyöngy-581

Én magának a Gyopárnak a létét, fejlődését sem nézem ilyen optimistán.., de ha úgy fejlődik ahogy Te azt várod, akár még igazad is lehet benne :)
    Jó lesz, ha az élboly kapaszkodik, mert jön Jancsika és mindent visz cukorkával :D xD:cry:xD:inlove:
    Csak előbb még felkerül a TOP10-es listára a levéltáncokkal és a neon szalamandrával :D

17. alex0824

Lehet azért nagy a csend mert rájöttek, hogy ez annyira nem is hozz a konyhára, így megvárják még mindenki eléri a 15. szintet és törlik az egészet. Akik pedig 15. és 20. szint között vannak, azok kapnak egy beváltható kódot, ami ad 20 szupertrágyár, 10 szupertápot, 3 party pörit és egy exkluzív gyopáros dekort, ami 1x1-es, ad 1000tp-t 168 óránként és egy nagyon morcos hód veri a fejét a falba az animáción!
    :wuerg::cry::D

stb_farmer, Anulu73, ursa11 és 17 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Ma megkaptam tőled a mai nevetés adagomat, köszönöm szépen, nagyon rám fért :inlove::inlove:

Annyira szemléletesen írtad le a morcos hódot, hogy láttam magam előtt a dekort :DxD:D:inlove:

stb_farmer, Netudki50, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  19. alex0824

Végül is megszüntetni nem hiszem, hogy megszüntetnék, de a céltalanul továbbjátszás lehetősége kb annyi, mint anno a bahamán volt 300 után hosszú évekig! Ha ott eljátszották, akkor itt is kinézem simán belőlük. De azért bizakodó vagyok!

20. HéricsBáró

Melyik lesz ? Az értelmes vagy a lüke ?

upload_2023-2-25_20-53-14.jpeg