Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is farönk hiánnyal küzdök...:music: De még messze a 3. érésciklus a meggyfáimnál;)
    Türelem , jönnek majd azok a felreppenők;)
    No ez a része nem tetszik.... mert közben csereberélni kell a fákat...:music: pedig még csak 2 fajta van:eek:

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szóval vettél kosarat ? Milyen ? Én arra gondoltam , mivel nagyon az alajén vagyunk ezért még annyira nem erőltetem

juliannakoczkas likes this.
  3. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! Valamiért nem enged humuszt termelni 3 csillagos mennyiséggel indítom ,letelik a 40 perc de hiába lépek ki ,be frissítek ,1 db sem termelődik cc-clénereztem is de semmi eredmény ,délelőtt még működött de most már 3-szor próbálkozom eredménytelenül.Tud valaki valami okosságot mondani.ID:7825742. előre is köszönöm bárki jó tanácsát.

4. -Holdfeny-.

Egy na jó kettő jó dolog volt a két kis korárban... a fűrészmolnár előfizetés, meg az édes csere....:music:

A többi csak a türelmetlenségem miatt kellett:wuerg: igazából felesleges volt...:oops: - még szerencse, hogy a legnagyobb kosárnak ellen tudtam állni:pxDxDxD

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az üzemanyaghoz én mennyiség-et választottam a fülön, így feljött a piros szamáristálló,10 db kell a full üzemanyaghoz.
    4 egységnyi humuszhoz, az érték fülön 3db terror tojásnövény kell.
    4 egységnyi szerszám készlethez név fülön 8 panda.
    Most leálltam a gyártással mert 95 anyag van a tárolóba és 100 a kapacitása.

Last edited: Dec 9, 2022
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Egyenlőre fa alapanyag előállításához szükség van a tuskóra. Azt még nem tudom, hogy a meggyfa tuskóból mennyit lehet előállítani, de majd ezt is megtapasztaljuk. Addig meg nem érdemes parlagon hagyni a földet, így menjen csak vissza a s. barackfa.

7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én nem kaptam bónuszkódot, esetleg ez feltételhez kötött volt.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Leveles ládában email címeden nézted már? Esetleg a spam mappában?
    Kipipáltad a belépési felületen a Játékiformációk kérése rublikát?

9. GA-BI-O-Farm

Ne menj a 2 csillagos mezőbe, mert akkor nem alaphumuszt gyártasz, a barackfához meg az kell.
    Én ennyit szoktam egyszerre indítani, ha a fához kell.

10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Semennyit. Azt a négyet, amit kaptam, odaadtam a nyomorult Fedornak xD, hogy haladjak. Így lettem 3-as szintű szerencsétlen. Szóval ennyi. De most olvasom az emiles kódot. :) Az sincs, pedig annak idején megerősítettem az e-mail címemet. Had mondjam el még egyszer: amikor elkezdődött a gyopárosdi, elolvastam az ismertetőt. Aztán olvastam, amit írtatok. Toma remekül leírta a lényeget. Tegnap meg sokan mások is leírták: a lényeget, a haladásukat, mit, hol, miért, hogyan. Tényleg értem, és tényleg úgy csinálom. De pl. 1 teljes napig egyetlen felröpi sem jött. Nem akarok azon rugózni, hogy nálam miért nem jön 200 PP-ből bónusz, miért kevesebb(jóval) a felröpim, miért nem jön titkosból új és a többi....Köszi, hogy segíteni akarsz, de a hiba nem bennem van.:):inlove:

11. HéricsBáró

Mivel fogalmam sincs mi mire való , ezért tartózkodok bármitől . :inlove:

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A Virágzó miatt álltam sokáig én is. Egyszerűen nem adott. Na jóóó, meg nem is igen arattam, az is igaz. :D:D

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam a kulcsokat nem szívesen osztogatja, pedig ma aztán egész nap lett volna rá alkalma. Egyszerűen smucig:D

14. GA-BI-O-Farm

Ne keseredj el, nem mindig adnak ágat, vagy aranykulcsot a learatott fák, pl. nagyrészben nem adnak. Most szedtem le a 6 barackot,
    ma már többször nem adott felröpit, viszont a hóbagoly vagy ki-mi a megrendelő elég bőkezűen ad ilyen cuccokat és
    nem kér olyan sok faágat, barackot annál többet:)

Sali~*.*, kukori80 and Baby72 like this.
  15. HéricsBáró

Ha ma megnézzk a Hollandia - Argentina mecset , utána már nem sokat kell várni a hétvégente felbukkanó 3. szinten rejtőzködő vevőre . Ha nem nézzük meg a meccset , úgy is jön .

juliannakoczkas and Lilth89 like this.
  16. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Sziasztok.Meggyfát hogy tudok gyártani?Elértem a 3.szintet,a hozzávalók legyártva.Előre is köszi a segítséget.

17. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm a segitséget, mindent megnéztem, leellenőriztem, de eddig nem volt az üzenetekkel gondom. Az email cimemet nem változtattam, a spam fiókban is megnéztem, sehol semmi.

juliannakoczkas, Sali~*.* and JUCUS like this.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem azt elég jól adja, a Virágzó kevés. Azon sopánkodok, hogy nemsokára jön a megrendelő. Barackot nem tudok adni, mert kell a meggyhez. Fa-ért elég drága kiváltani, ráadásul holnap jön még 1 megrendelő. Nem fogom tudni őket kiszolgálni. A Fűrészmalom nagyon lassú, mire onnan kapok TP-t, addig újév lesz. :D Nem fogok tudni szintet lépni, pedig nagyon jó lenne elérni az 5. szintre, hogy legyen terület.

19. -Holdfeny-.

Parlagon nem hagyok semmit;) Ki tudja hova jutunk:music:

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A terület kiváltásához is kell 1 jelvény. Ahhoz pedig újabb fatermések:wuerg:;)