Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *Cukorfalat*

*Cukorfalat* Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ! Valóban ezt elnéztem.

juliannakoczkas és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

ÁÁÁÁÁ! Dehogynem! Már most is sokan úgy játszanak!
    Én nem fogok a semmiért játszani! Semmit nem teszek a gyopároson, amihez nincs kedvem. Nem érzem magamra kötelező érvényűnek az összes megrendelő kiszolgálását, ahogy a fák kiváltását sem. A BP-nek lehet, hogy van terve, elvárása a játékosokkal szemben, de én a saját játékomat vagyok csak hajlandó játszani. Csak azt csinálom, amihez kedvem van és csak akkor, amikor időm van. Semmi fontosabbtól nem vagyok hajlandó elvenni időt azért, hogy a gyopárral haladjak. És ez így nekem jó. Már az sem érdekel, hogy tájékoztatnak, vagy sem. Játszom, ahogy kedvem tartja.

rózsabimbó, JUCUS, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Képzeld, ma a megrendelő felajánlott egy cukorkát. Lehet, hogy tudnak olvasni és olvasták a tegnapi írásomat. :D Kiszolgáltam, de nem fogom felhasználni addig, ameddig nem tisztázódik a helyzet. A bevezetés óta elég sok idő eltelt, valami halvány fogalmuk csak van már, hogy minek rakták be ezt az egészet.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

***** Előzmény törlése miatt szerkesztve (Othep)

Én még a 17. szinten nem láttam cukorkát...:wuerg: No de majd ez után.... majd csak befut hozzám is;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.23
  5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Tényleg nem tudom, de kezdem azt hinni, hogy sodródnak és még mindig fogalmuk sincs mit is akarnak ezzel. Nyilván ezt befolyásolják a visszajelzések is, de én már ezzel nem stresszelem magam. Elfér ott. Én a 13 szint közepén vagyok. Van olyan nap, hogy egy megrendelőt se szolgálok ki és van olyan, hogy az összeset. 14 helyen van, hogy csak 4 fa van kint, de ha van kedvem és időm, akkor van, hogy az egész területet megtöltöm fával.
    A családba egy kisebb farmon egy hete lett a gyopáros elkezdve. Olyan mennyiségű növényeket és felröppenőt (7 faág)kért a pingvin rendszeresen, amit én korábban soha nem tapasztaltam, így alig lett kiszolgálva. 4 nap alatt 24 órás átalakítóval és a hétvégi megrendelővel 5 szintre lehetett jutni. A kitehető volt a cél.
    Én múlt hétvégén kaptam 3 cukorkát, a hétvégi megrendelőnek szoktam odaadni. Azt sose küldöm el üres kézzel ás min. 1x vissza is hívom.

6. -Holdfeny-.

A Fórumos visszajelzésekkel az a baj, hogy a hangosan kiabáló kisebbség az elégedetlenek miatt, akinek tetszik itt el sem mondja...
    Itt csak panaszkodni lehet:( Azért az biztató, hogy a döntéshozók látják ki hol áll.. hányan játszanak...
    S talán ez erősebb érv mint a folyamatosan csak a negatívumokat harsogó hozzászólások...
    Stresszelni valóban kár lenne! Várjuk a híreket, a változásokat... a további útmutatást!
    Matematikailag 1-2 héten belül többen is a 20. szint közelébe kerülhetnek:music: Addigra csak lesz valami előre mutató tájékoztatás!

7. kukori80

Nekem is az a véleményem, hogy fogalmuk sincs semmiről. A 20. szint után megáll az élet. Nemhogy nyeremény nincs, de már TP sem és ezt eredetileg így tervezték. Lett volna már idejük a módosításra, de nem csináltak eddig semmit.
    Gratulálok az 5. szinthez és a kitehetőhöz, nagyon gyorsan elérted. :)

8. -Holdfeny-.

A magasabb szinten elérhető fák és területek pedig hibaként kerültek oda?:music: ugye ezt viccnek gondoltad...:p
    Azt gondolom mint ahogy más területeken is itt is számolni fogja a rendszer pontokat...8)
    Majd ha odaérünk kiderül;)

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Igen! Biztosra veheted, hogy látják milyen sikeres!!! Ez a siker ösztönzi őket arra, hogy minél gyorsabban igyekeznek a fejlesztéssel, az újabb területek, stb bevezetésével! Komolyan mondom néha olyan mintha másik bolygóról jöttél volna. Ha valami sikeres, akkor azt igyekszik az ember minél hamarabb kamatoztatni, kiaknázni, fejleszteni, az érdeklődést fenntartani, kedvet csinálni a dologhoz! 3 hónapja ebből semmit nem láttam eddig! Nem történt fejlesztés a területtel kapcsolatban, érdeklődést nem tartják fenn mert nem kommunikálnak semmi várható pozitív változásról. Úgy magukra hagyták a játékosokat a gyopárral mint eb azt a bizonyos dolgot! Valóban nagyon sikeres lehet a terület ha még egy mondatott sem írnak arról, hogy egyáltalán valaki foglalkozik a fejlesztéssel a hiba javítások kivételével. Ha már annyit írtak volna, hogy a 20. szintre beraknak egy felhőt, hogy ösztönözzék a játékosokat legalább, hogy a 20. szintig értelmét lássák a haladásnak de azt dollárért sem.Jó nekik így ahogy van, ha nem csinálod tovább 15 után azt sem érdekli ezek szerint őket! Jó ideje olvashatják a játékosoktól, hogy minek hajtani, egyáltalán játszani a 15. szint után cél nélkül. Ha annyira sikeres lenne a dolog nem hagynák, hogy a játékosok fontolgassák azt, hogy nem mennek el a 20. szintig, hanem játékban tartanák őket egy 20. szinten elérhető dekorral, felhővel, bármivel. Te látsz ilyet? Én nem! Ha neked lenne egy sikeres vállalkozásod, kézzel lábbal azon lennél, hogy megtartsd az ügyfeleidet ha az sikeres és nem hagynád még csak az esélyét sem, hogy bárkinek megforduljon a fejében, hogy mást keressen helyetted.
    Már leírták itt páran, hogy hivatalos közleményben van, hogy a 20. szint elérésével nem lehet tovább halmozni az atp-t, azaz 20. szint után leáll a játék azok számára akik azt elérik!

JUCUS, maszilva, levi5 és 11 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

olvastam...:music:
    S volt már olyan a világtörténelemben, hogy egy ismertető hibásan jött ki8)
    Látom a fák kiváltásához szükséges szinteket... itt a földön... 8) Ja lehet, hogy mióta vármegyéink lettek Komárom Esztergom Vármegyét fellőtték a holdra:pxDxDxD
    Szóval, vagy az ismertető hibás... vagy a kiváltható dolgokat tették be csak dekorációnak8)
    De tudod mit? Igazából nem fontos...:p Játszani jövök ide...8) A 20. szint még számomra is messze van....:music: Ha odaérek ráérek azon töprengeni hova teszi a rendszer a tapasztalat pontokat! Jelenleg az sem foglalkoztat, hogy a 300. szint után mi lesz;)

11. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Sziasztok!
    Nekem még 3000ATP kell és elérem a 17.szintet.Nálunk van olyan gazda,aki épp tegnap tette fel a "csoportba",hogy a 18.szintet elérte.Én változatlanul szeretem a gyopárost,agyalok rajta,szép komótosan csinálgatom.Élvezem az ott töltött időt,nem stresszelek,idegeskedek rajt,mint oly sokan itt.A közös bennünk hogy minden csináljuk.Ki így,ki úgy de a gyopároson érnek a fáink.Volt már szó a több megrendelőről,arról is hogy ösztönzővé teszik a fák rúnáinak kiváltását,várjuk az ültetős-növényes területet is.Az hogy csak a 20.szintig van meg a szinttáblázat se aggaszt.Mikor a bahán 600.volt a legmagasabb szint,csináltuk tovább azt is és mikor 800.lett a max. szint a játék az addig szerzett BTP szerint besorolta a játékosokat.Én bizakodó vagyok a gyopárossal kapcsolatban.

12. kukori80

Szia. Mindenki bizakodó, azért vagyunk még itt. Különben már csak egy páran lennének. De ha egy olyan hivatalos jön ki, ami nem fog tetszeni sokaknak, akkor a Gyopár ideje meg lesz számlálva.

13. -Holdfeny-.

Olvastam, hogy javarészt 200 as újrahasznosítót indítasz... :music:
    Én a 400-as bűvölöm... de nem tudok kiszolgálni minden megrendelőt... -mert nem vagyok hajlandó a napi VV rutinomon változtatni a megrendelők miatt!
    Lassan eljutok oda hogy a megtermelt jelvények teszik ki a többséget az újrahasznosítóba. mivel egyszerre indítom őket... egybe kerül luxus humusz és nagy szerszám készlet... a másik kettő jelvény és gyümölcs... de mióta megvan az európai fenyő az értéke miatt megy az is;) A metsző olló nem gyakori de simán tudok bedobni a fákból...

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Bahán meg is volt adva, hogy lehet tovább gyűjteni a btp-t. Itt jelenleg az van megadva, hogy a 20. szint után nem lehet tovább gyűjteni az atp-t, azaz a jelenlegi állás szerint nincs mit besorolnia a játéknak. Ha ezt mondjuk azután változtatnák meg, miután mások felzárkóznak ingyen játékkal azokhoz, akik költöttek azért, hogy a gyopáron élre kerüljenek, az megint felháborodás tárgya lenne!
    Tehát ideje lenne már nagyon annak, hogy lenyilatkozzanak valamit. Kezd ez a dolog nagyon hasonlítani a Wefarmra, ami ugyanilyen, sőt nagyobb lendülettel indult útnak, ott is sok sok pozitív, bizakodó ember volt, sokan láttak benne fantáziát, sok játékos könyvelte el sikeresnek mindaddig, egészen pontosan tavaly júniusig, amikor végleg bezárták a dolgot. Mert se sikeres, se kifizetődő nem volt. Egy gyenge kísérlet volt a farmos társadalomból egy másik játékkal további bevételt kihúzni. Szóval ideje lenne ha valaki föntről megszólalna! Nekem már az is megfordult régebben a fejembe, hogy ez itt egy különálló játék tesztje, amit ha sikeres, kivesznek a farmról, ha meg nem sikeres, akkor sem buknak túl sokat, hiszen a tesztalanyok adottak és nem vesznek el a farmról. Lehet tanultak a Wefarm esetéből, addig nem csinálnak különálló játékot, amíg meg nem győződtek róla, hogy az önállóan is életképes. Itt pont megtehetik van kb 10.000 tesztalany globálisan. Az azért mekkora lenne ha bejelentenék egyszer, hogy aki gyopározni akar az ezentúl itt és itt megtalálja a játékot.
    :)

maszilva, PZoli64, stb_farmer és 8 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Akkor jöjjön már az a tájékoztató:music: Mert ez már lassan hasonlít a kemoterápiás kezelésre.... amibe vagy belehalsz vagy meggyógyulsz tőle:music: s marhára nem jó... amíg kiderül mi lesz... túl sok a mellékhatás.... a megmondó emberek meg még azt is érzik mit kell érezni a másiknak:oops:
    Láttam az említett játékot... és nem igazán látom a hasonlóságot...:music: Bár csak néhány alkalommal bűvöltem valaki más játékát8)

16. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Már most borítékolom,hogy olyan jön ki.Azért,mert még olyan soha nem volt,hogy mindenkinek tetszen,jó legyen.Olyan hivatalos nincs.Ha 5 szintenként nem lesz egy ütős dekor,vagy felhősor a többségnek már nem is lesz jó.Én csinálom,mert nekem tetszik,mert nekem jó időtöltés,mert a farm része.Farmozni meg szeretünk!

17. -Holdfeny-.

:inlove: Ketten már biztosan csináljuk majd...
    Meg azt gondolom, még rajtunk kívül sokan mások is;)
    A 25. szintre várok jó felhőt vagy dekort;)

18. kukori80

Olyan tényleg nincs, de itt a többségen van a hangsúly. Ha egy eventbe beraknak egy FA-fát, az a többségnek tetszik, attól függetlenül, hogy nem mindenki fogja elérni. De a lehetőséget megadták. Naaa itt is lehetőséget várunk valamire.

19. -Holdfeny-.

Tudsz mondani havonta 1 olyan eventet ami a hangos többségnek tetszik?:music:
    Még 3 havonta is nehéz...:p És még is vissza hozzák őket... s ismétlik... a gyengébb változatokat8)

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kálmán!
    Azért, hogy ez a Farm része lenne én ? Véleményem szerint hozzáragasztottak valami egészen más játékot egy erősen mézes madzaggal.
    A játékot én is szeretem, a 17. szint közepén vagyok. ÉS be is akarom fejezni a 20. szintet elérve a játékot, ha ez tényleg igaz lesz, hogy azzal vége a játéknak.
    Én simán el tudom képzelni.
    Egyszer a kosárban írtam, hogy érzésem szerint "megvettek bennünket kilóra egy béta teszthez a dekorral és a két felhővel".