Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én meg nem tudom elültetni a fákat. Hiába van már, nem ülteti el. Hiába a frissítés, ki belépés, egy helyben toporgok.. :(

juliannakoczkas likes this.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kösziii, meg azt is légyszi, hogy mennyiért árulja a barackot. :D:D
    Gratulálok a lépéshez. Mennyi TP kell az 5.-hez?

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor ennek annyi:cry: mindenki egyéni kódot kapott, farmnévre és farm ID-re.

4. kukori80

Szia Ninett. Rakd be a kedvencekbe és onnan elülteti.

5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Tedd a kedvencek közé és onnan ki tudod helyezni.:)
    Nekem még 775 ATP. / Ez olyan mint a teniszben a ranglista ATP /:);) Amúgy a két szint között 790 ATP kell.

Melan, Sali~*.* and Ninett79 like this.
  6. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Köszi. Így jártam, sajnos.

juliannakoczkas likes this.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ohh,köszi. Így sikerült. :)

8. kukori80

:D:D Jújjjj, az nagyon sok, soha nem lesz annyim. :D

Melan, Baby72 and GA-BI-O-Farm like this.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

De én igen! Olvastalak, hogy nem jön a cucc. Valami hülye elfogultság a játékkal szemben rá bírt venni, hogy csináljam. Két napig. Elég is volt, mert a kudarcom sokkal több, mint az élményem. 12 éve.....:)

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Dehogy nem lesz. Majd újrahasznosítasz.;)

11. kukori80

Sajnos nem egyformán jön a felrepi mindenkinek.
    Első nap én is sopánkodtam, hogy nem csinálom, abba is hagytam. De másnap úgy döntöttem, hogy mégis folytatom, habár sok értelmét most még nem látom, azon kívül, hogy pajtát söpörtetnek. Viszont úgy vagyok vele, hogy hátha kikerekedik belőle valami jó és ha lemaradunk, akkor nehéz lesz bepótolni. Ezért csinálom.

12. Sali~*.*

Többen ezért csináljuk. Kellett mint púp a hátamra, értelmét még nem igazán látni.
    Felliftezzük a pajta tartalmát, de miért is? Hogy haladjunk ott is, az ATP-vel.
    Egyenlőre ennyi a kapocs.

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kezdek lemaradni , de már gyűlik a barack , szóval hamarosan apadni fog .

genka53 likes this.
  14. kukori80

Az a baj, hogy nem tudjuk, mi a célja ezzel a főnökségnek. Csak pajtaürítés? Mert ez a 2 felhő, meg a kitehető, nem egy nagy nyeremény. De lehet, hogy az 50. szinten kapunk 10 FA-fát. :D:D

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

xDxDxD

Baby72 and Melan like this.
  16. Sali~*.*

Azt, persze. Közben meg elhasználsz a haladásért még egyszer annyit és még dolgozhatsz is érte. :DEz aztán nagyon megéri.
    A 2 felhő azért jöhetne, kérdés mennyi erőforrást igényel.

17. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, tapasztalta-e valaki, de nálam nem tudom 3/3 után nem tudom a fákat kivágni, szürke a kivágási lehetőség.

18. kukori80

Ha hosszabb érésű fa lesz, azt már jobban lehet kezelni. Aki csak reggel-este arat, azoknak is jobb lesz.
    Szerintem egyre többet fog kérni a beadás és lehet hogy egyszer rá kell csapnom a kezemre, hogy ezt már nem adom. :D

19. Sali~*.*

Az igaz, de ha az ATP nyomom, akkor meg ott ácsorgok a ki tudja mennyi szintemmel, mint szamár a hegytetőn, mert elfogy az alapanyag /fatuskó/ és már az új fákat sem lehet összebarkácsolni.

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem vagyok biztos benne, hogy akarok ettől a területtől hogy adjon valami értelmeset :p Az a baj, hogy akkor tényleg majd úgy érezzük, hogy csinálni kell, és nekem már most is leginkább a púp.

Ez az egész malom, meg ácsműhely, ez egy katasztrófa. Szaladgáljak 20 percenként a malomba, hogy kiszedjem a humuszt, mert figyelni kell hogy legyen elég a barackfához. Az üzemanyag még csak-csak, abból le lehet termelni eleget, a szerszám is van elég, mert abból kevesebb kell, humusz több kell, de tárolni se tudom... aztán most már végre megvan a meggyfa, de ahhoz ugye figyelni kell hogy legyen elég fa alapanyag... de az is 20 perc, és akkor egy db meggyfa előállitás is 24 perc az ácsműhelyben...

És akkor jelenleg még csak 2 fa elérhető, mi lesz majd amikor már kell minőségi humusz, meg minőségi szerszám vagy mi a neve annak...

Ez 20 perc, az 25, a fák 1 óra 30 perc, legyen ez elég legyen az elég...

Hát megnézem ehhez kinek lesz kedve, és türelme. Most legalább opcionális az egész, mikor elfogy a türelem ott hagyjuk az egészet. De ha elhúzzák a mézesmadzagot akkor majd ott lesz, hogy hát valahogy csak csinálni kellene :oops:

Persze, most még friss, lehet rajta változtatni, de jelen állás szerint ez nálam egy nagy NEM JÖN BE.