Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy hoztad a hírt;)

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az északi erdő bevezetéséhez szükséges volt az, hogy farmos javakat is kérjenek a beinduláshoz, a fák előállításához szükséges játékelemekhez. Viszont a többi játékrész bevezetésével az azokhoz szükséges játékelem előállítása már nagyon nagy mértékben dézsmálná a pajtát és a csp készletet(ízlés szerint). Így úgy gondolom, sejtem, stb. hogy a növényes és ólas, terményes területek már inkább csak, vagy nagy mértékben a gyopáron megtermelt dolgokat fogják kérni oda vissza. Pl az állatok eledelének előállítása már nem érinti majd a farmos pajtákat, azok legyártása alpesi gabonákból majd megoldható, illetve az ólak megépítése is alpesi fákat vesz majd igénybe többek között. A növényekhez is elképzelhetőnek tartom, hogy a humuszt ,esetleg egyéb játékelemeket, az alpesi fák segítségével kell majd előállítani. És itt akár lehet egy csavar is, pl ha valaki bizonyos fákat nem vált ki, akkor bizonyos növényekhez nem tud játékelemet készíteni. Illetve bizonyos ki nem váltott alpesi növények, gabonák hiányában, nem tud majd adott állatoknak tápot készíteni. Tehát lehet, hogy most el lehet hanyagolni bizonyos fák kiváltását, de minden további nélkül, mindenki rákényszerülhet arra, hogy kiváltson mindent előbb utóbb, minden területen. Ezekkel az új játékterületekkel távolodhat el a gyopár a farmtól, szinte majdnem különálló játékként, esetleges siker esetén többlet bevételt generálva a Bp-nek. Persze a jutalmazási rendszer továbbra is támogathatja majd a farmot vegyesen a gyopárral. Természetesen ez csak elmélkedés és nem hír értékű dolog.
    Majd még jövök, csak visszavonulok elmélkedni.
    :D

kovacstne, Koppi, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Tetszenek az elmélkedéseid, pedig még nagyon távol vagyok a Gyopárvölgytől :) De mire eljutok a libegővel oda, lehet ezek már mind a valóság lesznek - szóval elmélkedj még tovább :)

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mai munkás aji : 2 instafa
    Szia

Hál istennek , hogy a legfontossab dolgot tették be a Gyopárba . Végre nyugodt vagyok , hogy van hang .
    Habár már annyira nyugodt vagyok , hogy az már idegesít .

Mostmár minden rendben van . Sőt !

Boccio71, Síkvölgy, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Ó, ó! Szerintem megmaradt még a gömböd, ha már nem is olyan tiszta a látomás. ;) Örülök én ennek is, hisz az elmélkedéssel, gondolkodással kezdődik a megvalósítás felé vezető út! Álmodozz csak nyugodtan, én csak drukkolok magunknak, hogy itt se menjünk azért nagyon messzire az erdőbe céltalanul. Szívesen olvaslak, túl messzire ne menj és sokáig ne maradj.:)

6. -Holdfeny-.

Szia!

Elolvastam... Az első gondolatom... Többet kéne írás előtt elmélkedned:p
    Tetszik amit leírtál;) Csak jöjjenek azok az új részek...

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedvenc elmélkedőm :D
    Bánom is és, hogy mit és hogyan fognak csinálni, csak már látnám, hogy a hibákat kijavították és előre mozdult el valami a gyopárral kapcsolatban:)
    Fontos lenne, hogy végre a Gyopár is úgy működjön, mint a farm, vagy még jobban.
    Ha tőlem pénzt várnak akkor ahhoz tenniük is kellene valamit érte. Nem szeretném minden csatoláskor keresgetni a kiültetett fáimat, mint tegnap :(

8. alex0824

Nézd ha elérünk addig, akkor azt kell hogy mondjam, hogy az állatfarm része lesz a legszebb a gyopárnak. Ebből már december elején kaptunk ízelítőt a három új óllal, ami a farmra érkezett. December 7.-én megérkezett a gyopár és megkaptuk azt a 3 alpesi stílusú farmról kilógó, farmra teljesen szükségtelen ólat is.
    Teljesen eltérnek a megszokottól, de gyönyörűek. Imádom a kerítést, magát az épületeket, a faberakást, na és a gyopárra jellemző épület címerezést mert, hogy még az ólak is kaptak. Az egyik háttérképen még amit anno a facebookról hoztunk még a növényház tetején is látszik egy kis tulipán címer nem csak a gyopár városi épületein. De azt is látni, hogy az állatfarm épülete is gyönyörű faberakásos lesz mint maguk az ólak. Új varázslatosan szép grafikára számítok azon a játékrészen. Na hogy miért került be ez a három ól a farmra az lehet vizsga, hogy milyen lesz az ólak fogattatása.
    Nekem bejön ez az alpesi design! Attól függetlenül, hogy látom a szépségét a dolognak, attól még a véleményem sajnos nem változott az egészről. Ha minden egyszer működni fog , az azoknak fog kedvezni, akik a farm mellett is, napi több órát tudnak majd külön a gyopárral foglalkozni.
    Tüntető malac és társai azaz a hegyi ólak előfutárai:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

maszilva, Koppi, -Szemecske- és 9 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Eltűntek?:music:o_O:eek:

10. alex0824

Van azért a térképen egy füstölgő kovácsműhely is fújtatóval meg minden jóval, ha szén nem is kell oda mert van( lesz) fa bőven, de vasérc azért még el kellhetne, az meg nem terem fán.
    De bármilyen szerszám kikerülhet onnan.
    :D

11. -Holdfeny-.

A nullázásnál nem lehet bennük gyönyörködni... Amúgy meg nem szellőznek;)
    Szárnyal a fantáziád;)

12. -gyöngy-581

Tudod azért itt vitatkoznék picit veled :D Szükségtelen volt a farmra? Hát lehet, hogy igazad van, de nézd meg a PÉ-jüket kenterbe vernek minden eddigi favorítot akár a farmon, akár a bahán a pajtaértéküket nézve :)
    A grafikai stílusuk nekem is tetszik, de a pajtám is szereti ezeket az állatokat. Én a szélkakasokat imádom rajtuk, bár lehet, hogy Te azt hívod címernek :D Azóta kizárólag ezt a tápot keveri a malom (padovai tyúktáp) nálam.
    Úgy legyen, legyen igazad és tényleg előfutárai legyenek valami csodának, ha másképpen nem hát grafikailag :)
    Most is csak azt írom bár már látnám, de félek elvesztem a hitemet, ameddig erre várni kell :)

13. alex0824

Mint újabb ló, disznó meg tyúk értem. Lehetett volna bármi más. Mit tudom én földigiliszta, vagy papucsállatka.
    xD:wuerg:

14. -gyöngy-581

Amőba is lehetett volna, de nem lett :D xD:cry:xD
    Minden esetre ízelítőnek jó volt és még rá is fért a farmra egy kis PÉ frissítés :) Valóban csodaszép az ólak grafikája.:inlove:

15. -Holdfeny-.

xDxDxDPapucsállatka:p Az még ide is túl egyszerű:music:

16. alex0824

Miért? Ha nagyító alatt lehet hangya , akkor mikroszkóp alatt lehet papucsállatka is. Extra magas tp-vel, hogy a kisebbségi komplexusát ellensúlyozza.
    xD:wuerg:

Anulu73, Boccio71, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

xDxDxD Ok meggyőztél:music:

18. -gyöngy-581

Nekem ebben az állatkertben leginkább a légy hiányzik... Hogy miért nincs? Arra nem tudom a választ, de a farmon és a hegyekben is biztos, hogy van :cry:xD:cry:

19. saci35

saci35 Járnitanuló

Sziasztok,

Segítsetek, hogyan lehet levenni a hangot a Gyopárban?

20. -Holdfeny-.

Tenyésztett lehetne a szemtelen piaci légy:music:
    A Beállításoknál próbáld meg!