Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Sok választásuk nem nagyon van!
    Bevétel kell, kell az egyéb forrás is.
    Mivel új területet várunk, ezért az új területhez járnak az új csomagok is. Ha a feltételezéseknek megfelelően a kulcs és a cukorka nem csak az erdőnél felhasználható játékelem, akkor az újabb csomagokban is megtalálhatóak majd! De ha az új területhez berakják az új csomagokat, akkor már érdemes berakniuk az erdőhöz tartozó csomagokat is. Nem hiszem, hogy kihagynák hiszen az erdőben is új szakasz kezdődik az új területtel párhuzamosan, hiszen elvileg pont ezért állították le az ATP halmozását.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért korlátlan vásárlási lehetőség túl nagyra nyitná az ollót;) A múltkor is egyszer volt megvásárolható minden csomag;)

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A múltkor még úgy volt, hogy ez a farmerama legnagyobb, legjobb ,stb fejlesztése és a játékosoknak annyira fog tetszeni a gyopár, hogy beköltöznek a gép elé! Egyébként én is így indultam a dolognak, na de a puding próbája az evés. Azóta sok minden történt, így nem tartom elképzelhetetlennek, hogy további dolgok korlátlan vásárlása ne legyen elképzelhető. Attól, hogy nekem már nem tetszik ez az egész, attól ha én készíteném a játékot, nem korlátoznám azokat akiket szórakoztat még egyelőre ez a terület, megadnám nekik a lehetőséget a gyors haladásra, természetesen nem ingyen.

HéricsBáró, Anulu73, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazad van... de azért a haladás élményén túl kell ám valami, hogy kinyissák a játékosok a pénztárcájukat...:music:
    Pl a jó felhők, dekorok minél gyorsabb elérésére én is áldoznék... de a csupán szintlépésért elég a olcsóbb verziójú játék;)

5. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szép napot mindenkinek. Elkezdtem,de azt hiszem abba is hagyom, Több napi küzdelem után eljutottam a 3-as szintre, de meggyfát nem tudok csinálni hiába világosodott ki minden meg van hozzá,nagyon bonyolult szerintem, nem értem a logikát. A 3-as szint eléréséhez is nagyon sok minden kellett mi lesz akkor később?

6. zsoka19500609

zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

Szerintem nem bonyolult csak oda kell figyelni! Én a 18- as szintnél tartok. Nagyon szórakoztató és agyat mozgató a Gyopárvölgy!Az új dolgoknál nem szabad türelmetlennek lenni.Ha én 73 évesen meg tudom csinálni te is meg fogod érteni.
    További szép napot és fel a fejjel. zsoka19500609

Sziszi1950, Koppi, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Azért annyira ne keseredj el, mert ha elérted a 3. szintet akkor simán elérheted a többit is.
    A meggyfa előállítása: a Ácsműhely - Bölcsesség ösvénye - jobbra megjelenik a Barackfa. Itt a kis nyilat ha lenyitod, kiválasztod a Cseresznyefák-at. Már el tudsz indulni, ha a piros körre kattintasz és beadod a kért Arborista jelvényt. Ugyan itt tudod a továbbiakban fejleszteni a fa tulajdonságait is, amihez szintén kellenek a jelvények.
    Ha megvan a hozzáférésed, rendelkezésre állnak a hozzávalók már meg tudod építeni a fát.
    Sok sikert kívánok!;)

stb_farmer, Kuzdern és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  8. sárkány-ka

Én 70 évesen még nem jöttem rá, hogy lehet a meggyfát aktiválni. Tudnál segíteni?

Anulu73 kedveli ezt.
  9. sárkány-ka

Sajnos nincs Arborista jelvényem és ahogy láttam 11000 értékü barackot kell beadni ami szerintem rengeteg.Ha jól számolom 528 barack kell.

stb_farmer kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Igen, jól számoltál. Nyugi, nem sietünk sehová, majd szépen összegyűlik ne aggódj. Hidd el megéri megszerezni a dekort és a felhőt is.;)
    Elhoztam neked a kitehető tulajdonságait, biztos vagyok benne, hogy motivál majd a továbbiakban.:)
    Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől

• Töltési idő, érési idő: 40:00 óra
    • Tapasztalatpont: szint x 500 TP/BTP és több bevétel a "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
    • Méret: 2x1
    • Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek), felhők

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  11. sárkány-ka

Köszönöm.:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok.
    már nem emléxem arra, hogyan kell a meggyfát ,,aktiválni,, de én nem emléxem arra sem, hogy olyan sok barackot felhasználtam volna az 1-es számú arborista jelvény előállításához a meggyfa megszerzésénél. persze tévedhetek, viszonylag rég volt. próbáltam most utána olvasni, hogyan kell az építési tervet megszerezni, de nem találtam meg.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Szia!
    Parancsolj!

NévFeloldáshoz szükséges alpesi szintSzükséges bölcsesség jelvénySzükséges termés fajta és értéke
    Arborista jelvény - 1. szint2-11000x csonthéjas gyümölcsök/fenyők
    Arborista jelvény - 2. szint91x Arborista jelvény - 1. szint12500x diófélék/magházasok
    Arborista jelvény - 3. szint152x Arborista jelvény - 2. szint2000x fenyők/diófélék

Anulu73, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  14. sárkány-ka

Köszön
    Köszönöm a segítséget, úgy látom rengeteg termés kell a szintlépéshez is és a jelvényhez is. Én ezt egy kicsit irreálisnak találom.

sutimami57 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm szépen, nagyon béna tudok lenni, ha vmit meg akarok keresni :)

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Tudod azt nem mondhatom, hogy kevés kell. Ezt így találták ki, itt konkrétan lehet tudni még az elérhető jutalmakat, ill. azok tulajdonságát is. Hidd el, ha megszokod és meg is szeretnéd csinálni, játszva el tudod érni a kitűzött célod.
    Az elején kicsit húzósnak tűnik, ám lesznek majd "toporgósabb" időszakok is. Többen már rég arra várnak, hogy milyen lesz a 20. szint utáni gyopárosi élet.;)
    Ugyan már! Ezt éppen te mondod?:)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Hallgass a tanácsokra és bele fogsz jönni.
    Az elején én is bénáztam rendesen, sokallottam a 11000-es beadásokat, aztán azt, hogy rettenetesen lassan lehet haladni.
    Kértem és kaptam segítséget. Az is igaz, hogy nem itt, de ez egy más történet...Eddigre már a 13. szintet koptatom és minden fejlesztésem sínen van. Sőt előre dolgozom az Arborista jelvényekkel.
    1 tanácsot azért adok: jó, ha több 1 csillagos jelvényed van, mert ez az alap minden egyes fejlesztésnél.
    Menni fog hidd el. Amúgy egyidősek vagyunk... :):)

sosoump, maszilva, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  18. sárkány-ka

Szia! Köszönöm a bíztatást.:):)

19. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok. Elkeseredtem.A 20. szinten vagyok. Napok óta 33290 a kért pontom. Gyanús lett,hogy nem zöldül a csíkom. Másik farmomon 2 héttel később léptem a 20-ba. Mind a kettő azonos pontszámot mutat. Nem érdemes 14 órát robotolni,a sima farmról nem is beszélek.Belefáradtam,a kezdeti lendület oda.Igaz ,nem kell már a tyúkólat újra megvenni ha felvesszük a farmról van pajta,sok fejlesztés ,de hiba is.

20. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Többen vannak ilyen cipőben, mint Te, a 20. szint elérésekor az ATP számláló megáll - most lógasd a lábad, pihenj az Alpesi levegőn, vagy minimál üzemben gyárts jelvényeket, aztán remélhetőleg jön a folytatásról infó előbb-utóbb :).

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.