Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Inkább előbb jöjjön mint utóbb... mert sokaknál fogy a türelem;)

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nagyon szívesen!
    Ha bármi gondod adódik itt segítséget találsz.
    Szia!
    Miután 13. éve játsszuk/(csináljuk) e játékot, megszokhattad volna, hogy semmi nem megy simán.

helena64c, Sali~*.*, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  3. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Láttátok a terveket? 25. szinttől?

4. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Köszönöm!!!! Kár volt időre aratni,és az újrahasznosítóba berakni a cuccokat. Most is a 400 pont helyett megint Instafa bónusz kaptam.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Igazad van:wuerg:
    A 21. szintről sem láttunk semmit itt:oops:

6. -Holdfeny-.

Én inkább az ismertetővel várnám a növényes terület megnyitását... s valamikor később az állatosat...:music:
    De ugye ez egy őrült farm... itt bármi lehet;)

7. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    A 20. szint után nem számolja a tapasztalat pontokat a rendszer? Akkor hogy lesz szintlépés?
    Kérlek Benneteket, világosítsátok meg az elmémet! Köszönöm, ha megteszitek!

8. -Holdfeny-.

Türelem várjuk a szintbővítést! Utána biztosan számolja majd újra;)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jelenleg állóháborút folytatok a megrendelőkkel:[​IMG]
    Kb két hete nem adott a rendszer egyetlen metszőollót sem, így fát építeni teljesen esélytelen volt számomra. A tartalék terméseim ennyire kifogytak ahogy a képen látszik. Aranyért pedig nem fog kényszeríteni a senki, hogy megvegyem, nem mintha nem tehetném meg, de már csak azért sem...!!
    A területen vannak kit hosszúérésű és rövid érésű fáim is, naponta többször aratom, tehát ez nem rajtam múlik.
    Engem így aranyköltésre nem fognak kényszeríteni, mert nem érzek kényszert rá...:music:xD Főleg egy halott játékelembe nem teszek valós pénzt. :eek:
    Még kb 45 percig nézem, aztán kíváncsi leszek rá, hogy mit fog kérni ha frissülni fog..
    PS: Frissült a megrendelés és kimaradt a fatermés, nem ismétlődött meg, nem kért több európai vörösfenyő tobozt. :) ( Egyébként sajnálom a metszőollók elmaradását a játékomból, mivel egy nagyon szép fáról van szó, szívesen raknám ki a területre is.)

Utoljára szerkesztett: 4.5.23
    HéricsBáró, Anulu73, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Hm, most hogy belegondolok, egy hete nálam sincs metsző olló... De azt hittem azért meg én nem aratok naponta többször... - egyszerűen nincs rá szükségem.. nincs hova tenni a termést... :music:
    Lehet metsző ollót venni? :eek:o_O Vagy a vevő kiszolgálására gondoltál?:music: Az utóbbi jelen esetben a 20. szinten kidobott arany is lehetne... mert nem tudjuk mi jön... hogy jön e... :(
    Bár olvasni ezt azt... Pl az Alpesi mező átváltozott NapraforgóheggyéxDxDxD Nem hiába ez egy őrült farm;)

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Anno én sem híztam, csak kinőttem magam! A mező is így járt!
    Bár a napraforgó termesztése nem teljesen a hegyoldalakra való, inkább a mezőkre, de lehet már vannak speciális hegyi napraforgók és hegymászó kombájnok is.
    Egyébként Kansas államban létezik a Napraforgóhegy (MT. Sunflower), ami az állam legmagasabb pontján, csúcsán helyezkedik el!
    Ennek magassága pontosan 1,23 méter, azaz 123 cm. Nem egy Mount Everest, de ide még én is simán felmászok ha kell.
    :wuerg:

HéricsBáró, stb_farmer, Anulu73 és 6 más kedveli ezt.
  12. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sztem nem vonták ki a forgalomból a metszőollót, tegnap is, ma is kaptam. az lehetséges, hogy a megrendelők szelektálnak. az mondják, ennek adok, annal nem. ezek szerint én az ,,ennek,, csoportba tartozom, Te pedig érdemeid elismeréseként az ,,annak,, csoport tagja vagy :p

13. -Holdfeny-.

Ennek a hegynek a megmászása nekem sem fog problémát jelenteni;) - Kell csillag a kiváltásához? Vagy csak úgy megnyitják?
    Khm.... Csak tudnám miért szeretlek:p

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szerintem, aki felmászik a 25. szintre ebben a játékban, az bőven megérdemli, hogy minden további nélkül megkapja az új dolgokat! Én kormánykitüntetést is adnék a legbátrabb, legelszántabb, legkitartóbb játékos címen mindenkinek.
    :D
    Ui: A legtürelmesebbet kihagytam!Bocsi.

15. -Holdfeny-.

Ja ja:music: varázsló vagyok, Te meg gondolat olvasó;) De ezért Szeretlek;)
    Ma is cukorkás nap volt;) Imádom az ilyen napokat:inlove:

16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Gyöngy! Venni nem tudsz, de bizonyára Te is tudod, hogy ha az átalakítóban a legnagyobb, 68.000 ezres átalakítási lehetőséget választod, kis eséllyel kettő darab édes csere is az öledbe pottyanhat.
    Mivel nagyon telik a jelvény tároló is, most két átalakítós helyre bedobtam 1-1 3. szintű jelvényt (49.000), pár darab nagy fatuskóval és némi bükkmakkal. Kiváncsian várom az eredményt - remélem, ezúttal nem ATP-t ad, hanem édes cserét, mert már jómagam is felvergődtem a 20. szintre ma reggelre. Szép estét! :)

juliannakoczkas és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Én még sohasem kaptam az átalakítóból édes cserét:wuerg: Pedig szinte mindig 40 órásat indítottam...:music:
    De egy farmról tudok biztosan,ahol az jött belőle egy alkalommal8)Ez elég kicsi esély... sajnos... de remélem szerencsével jársz;)

18. -gyöngy-581

Kedves @rybar49!
    Egy hétfői hozzászólásodban azt írtad, hogy már 208 főkulcsnál tartasz. Elárulnád, hogy hogyan csinálod? Hogyan birkózol meg a raktár férőhelyének korlátaival?
    Nekem még messze nincs ennyi, de a férőhelyem csak 300. amibe ott kéne lennie a borostyánnak és a virágzó ágaknak is. No meg a két fajta fa építéséhez szükséges metszőollók és a gyümölcsszedők is ott gyűlnek. Szóval el sem tudom képzelni, hogyan férsz el, hogy gazdálkodsz a kevés férőhely korláttal ?
    Szia Kata :)
    Köszönöm szépen, ezt a módszert én is ismerem, de én az átalakítóból még soha sem kaptam édes cserét és ez után sem szeretném elkezdeni a legnagyobbal. Eddig kb 3X2 átalakítót arattam összesen kaptam mindegyikre 800 -800 ATP-t, szintén kapacitás hiány miatt indítottam ahogy Te is :).
    De az igazság az, hogy én már ennek az egésznek nem látom semmi értelmét. Ugyan sajnálom otthagyni az erdőmet, de lassan eljutok odáig, hogy bezárom a kaput és csinálják tovább azok akik megszállottak. Halott játékkal nem szokásom túl sokáig játszani.
    Neked viszont sok sikert és kitartást kívánok :)

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok.
    ha azt írtam, hogy 208 kulcsom van, biztosítalak, akkor annyi is volt. hogyan csinálom? esetenként az a fura helyzet áll elő, hogy a virágzó ágnak és a borostyánkőnek nálam nagyobb az értéke, mint a kulcsoknak. figyelek arra, hogy 7 db mindig legyen mindkettőből. ha csak annyi van és telítődik a tároló, akkor felhasználom a kulcsot akkor is, ha teljesen felesleges felhasználni, annak érdekében, hogy legyen helyem az esetleges olló, vagy gyümölcsszedő érkezésénél. hogy kételyeid eloszlassam, ide teszem a képet, amit most készítettem, a jobb sarokban látható a dátum. igaz, hogy nem 208 olló látható, de fentebb leírtam az okát. Screenshot_1.jpg

zsu34a és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm a magyarázatot, hogy őszinte legyek engem nem nagyon izgat, hogy 199 vagy 205 a kulcsok száma, teljesen lényegtelen a számuk ilyen mennyiségnél és ilyen tárolási kapacitás mellett.. Lehet, hogy ez nem derült ki a az írásomból, de remélem ezzel a mondattal ezt is tiszta lesz.
    Engem az érdekelt, hogy ilyen számú egy akárminél, hogyan kezeled a többi már meglévő és szükséges kelléket és erre kaptam választ.
    Bár őszintén szólva nem tudom, hogy az olló hogy kerül most ide amkor a főkulcsokról volt szó? No, de ez nem is lényeges, és tényleg nincs belőle annyi, mint amennyiről szóltál.
    További jó gyűjtögetést kívánok. Legyen szép napod, jó hétvégéd stb stb...

HéricsBáró kedveli ezt.