Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !
    Köszönöm. Még jó, hogy "nem" feleslegesen dolgoztam. Kimerítetted az összes lehetséges várható fejlesztési lehetőséget.xD

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sziasztok :)
    Néha már egy Beckett darabban érzem magam, ha a gyopárról van szó. Várok, mint ahogy a szereplők várnak Godot-ra.
    Közben persze beszélek is róla, mint ők...

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Türelem... majd csak ideér;)
    Állatokról, növényekről csiripelnek a madarak...:music: Ha a madarak ideértek... jönnek majd az új szintek is;)

4. -gyöngy-581

Ugye nem lesz baj, ha én erre azt mondom, hogy majd meglátom, ha látni fogom. Én már nem hiszek mindenféle benzingőzös madaraknak sem. Egyébként olvastam ..
    Pont erről jutott az eszembe az abszurd dráma is :D

5. -Holdfeny-.

Dráma jó műfaj;)

Ennyi időhúzás után azon sem kellene csodálkozni, hogy simán kiadják a bontási engedélyt a gyopárra:music:
    Sebaj... Játszottunk egy jót;)

6. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Tegnap este én is odaártem a Lapos föld végére, és bebizonyosodott hogy a föld mégsem gömbölyű :DxD

A 20-dik emeleten lévőktől kérdezem, hogy kiszolgálják még vevőket?

Utoljára szerkesztett: 9.5.23
    juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Édes cseréért minden esetben. Amennyiben nem túl falánkok és megfelelő értékes "fákra valókat" kínálnak akkor is.;)
    A raktárban az elhasználódó tárolási kapacitásom 4000, fér még oda.;)
    Hisz minden jól jön majd a folytatáskor.:) Hiába a károgók, bizony tovább is lesz.............

8. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Amióta a Gyopáros van, azóta kibírhatatlanul lassan lehet végigvinni a farmozást :'(

Anulu73 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia! Én ha találkozok velük

kiszolgálom őket, hiszen hoznak az Atp-n kívül hasznos dolgokat;)
    új terület 6 kategóriájú növénnyel... gondolom kategóriánként 3 fajtával...
    Lesz miért kapálni;)

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ha jön a fejlesztés kapálni biztos kell majd, eddig is kellett nem keveset.
    A lesz-e miért, érdemes lesz-e kapálni az más kérdés!
    Ez attól függ, hogy megváltoztatják-e a jutalmazási rendszert a szinteknél és a megrendelőknél.
    Ha nem, akkor csak rosszabb lesz a helyzet. Ugyanilyen rendszer mellett mint a mostani, kétszer háromszor annyit kapálni öngól lenne a Bp-nek. Remélem józanul gondolkodnak!

Anulu73, maszilva, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A nyereményekben csak reménykedek;)
    De azért azokat is ésszel kell osztani... 250. szint felett nem kell elérni a havi szintlépést...:music: Az csak a játéknak ártana.... Viszont a 2-3 hónap közöttit jó lenne tartani;) Ehhez kell felhő...:music: Új felhő;) Reméljük lesz a mézes madzagon... Ha lesz... áldozni is fogok rá...8) Hogy minél előbb elérjem!

12. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sali, Holdfény köszönöm a válaszokat! :)

juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Persze jó a felhő szó se róla, több mint a semmi! A két felhő segítségével csupán 1 nappal tudok hamarabb szintet lépni mint egyébként. Ha még négyet begyűjtenék akkor valószínűleg 2 esetleg 3 nappal lépnék hamarabb szintet, persze miután többször több hónapos kapálással elérem azokat. De ez 2-3 havi szintlépésnél csak azoknak számít, akik "percre pontosan" aratnak minden nap, de nekik sem sokat. Na most azért, hogy valaki ne 90 nap alatt hanem már 88 nap alatt lépjen szintet, ki mit és mennyit áldoz be az mindenki saját döntése, hogy megéri-e neki vagy sem. Inkább szorgalmaznám az olyan dekorokat, felhőket, amik egyéb hasznos farmos dolgokat adnak és nem kimondottan a szintlépést támogatnák, számomra elhanyagolható módon.

kakukkszegfű, Anulu73, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia Alex!
    A józan gondolkodásban én is bízom. A jutalmazás ha nem lesz megfelelő, akkor a most még lelkes kapálók is ritkulnak.
    Ha bevételt is remélnek akkor bizony annak megfelelőnek kellene lennie a jutalmaknak, felhőknek, kütyüknek.;)
    Remélhetően nem kell többször belépni a játékba mint eddig. Ha kétszer, háromszor belép valaki akkor a gyopároson végzett műveletek általában beleférnek. Ha pedig "állandó" jelenlétet kíván a gyopáros, akkor szintén ritkulni fognak a játékosok.
    Mindenki eldöntheti neki mi fér a játékába, hogyan, mivel akar haladni. Azért ez a tízen akárhány év nem semmi egy játék során.:)
    Maximálisan egyetértek a fenti elgondolásoddal. A szintlépés már szerintem nem sokakat motivál magasabb szinteken. Sokkal inkább a + ot adó dekorok, felhők a megérősebbek, annál is inkább mert a farm "élteti, látja el" a gyopárt. Én bízom a bölcsességben.

15. -gyöngy-581

Szia Alex, sziasztok!
    Csendben olvastalak benneteket már régóta.
    Lehet, hogy nem lesz egyeseknek szimpatikus amit írok, már megszoktam, nem zavar. Én itt a gyopáron a játékot sokkal inkább élvezem jelenleg, hogy nem kell a csíkra is figyelnem, mint amíg élesben ment a játék. Tetszik az a úgymond tét nélküli logikai játék. Amikor volt időm beléptem, arattam a fáimat, kiraktam helyettük másikat, ha leértek és gyönyörködtem bennük. Játszottam úgy, mintha egy pasziánsz játékkal játszanék. Minden erőlködés nélkül.
    Pont így szeretnék játszani a farmmal is, tehát egyetértek a kiemelt, beidézett mondatoddal is az esetleges nyereményekről. Bármi hasznos lehet ami nem tp.re, nem a csíkra hat. Nincs szükségem további felhőre, dekorra ami tp-szorzós, van belőlük bőven jelenleg is és nem osztanak, nem szoroznak túl sokat az aratott tp mennyiségén.

16. -Holdfeny-.

A jégszarvas mintájára várható szinte biztosan valami növényekre ható dekor is várható:music: Sőt azt mondanám az állatokhoz is jönni fog...8) Persze ezt csak Én gondolom;) Majd meglátjuk mi lesz;)

17. Sali~*.*

Szia!
    Jól gondolod, én is ezeket várnám, ha esetleg felhő formájában úgy is elégedett lennék. Viszont az érésidő jó lenne, ha beleférne a 24 órába.;)

18. -Holdfeny-.

Jöjjön bármi;) Majd morgolódunk rajt;)... hogy mást vártunk :oops:és játszunk továbbxDxDxD

19. Sali~*.*

A bármi nálam nem nyerő! Nem minden áron szeretném folytatni. Ennyi idő után még a farmos játékrészbe is bele lehet fáradni.
    Már ott is meggondolom a hogyan továbbot, itt meg még nagyon az elején még jobban. Annyira nem nyűgöz le a gyopár.

Anulu73, sutimami57, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A farmon az eventek hoznak némi színt és feladatot... normál estben egy 10 perces nagy aratás és kész a napi feladat;)
    Itt lehet szöszmöszölni... kinek kinek ideje kedve szerint...
    Az elején sok idő kellett mire egyről a kettőre jutottam... de már látom a siker titkát... Ami nekem az én időbeosztásomból kihozza a legtöbbet;)
    Így egyel több lehetőségből lehet választani a farmon... ;)