Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Elvileg a 35. szintig lesz most felfejlesztve a gyopár. Tehát az északi erdőben még mindig nem lehet majd minden parcellát kiváltani ezen az egy területen. Ez annyit jelent, hogy továbbra is a nagyon lassú haladást preferálják, amit kizárólag csak anyagi befektetéssel lehet gyorsítani. Ha a magam tempóját és csekély költekezésem nézem, akkor a 20. szint elérése számomra 8-9 hónap lenne, ha ehhez hozzáveszem a tervezett következő 15 szintet és azok ATP igényét, még ha egy újabb megrendelő is érkezik, akkor is a 35. szint még plusz 8-9 hónap lenne. Nagyon meggondolom majd a megszerezhető jutalmak fényében, hogy folytassam-e.
    :sleepy:
    Ha marad ilyen 5 szintenkénti valami jutalom, és ilyen 1000%-os felhők lesznek, akkor megpróbálom valahogy photoshoppal eltüntetni a térképemről még a gyopár nyomait is!
    :D

Anulu73, sutimami57, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Valamiért itt vagy még mindig;) A magad morgolódós formájában szereted ezt a játékot!
    S Te is tudod itt semmi sem kötelező;) De valaki azt szokta írni... félmunkát nem végezxDxDxD Szóval itt lesz aki teljes gőzzel folytatni fogja;) Rajtam kívül is aki bizony sok mindent félbehagy... - gondolok itt a sok befejezetlen kimaxolatlan eventre;)
    3 vagy 9 hónap? a szezont is csináljuk évi egy felhőért:p

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Majd írd meg kérlek, hogy hogyan csináltad (photospos eltűntetés), hogy követni tudjam a példádat, bár nekem csak 15 szintem lesz amit le kéne dolgozni... csak egyelőre még késztetést sem érzek rá :)

4. -Holdfeny-.

Majd ha megjön a mézes madzag... egy két pajtára ható dekorral, majd megjön a késztetés:music:

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

A fás erdős rész talán igen, de jönnek a növények .....majd az állatok és sorba....sorba amit terveztek. Meggondolni meg kell, hogy hová is "rakja" a farmer a nehezen megszerzett javait. De, kérdezem én, hogy a TOP-ot ha nézegetjük, ott mennyivel ad többet egy - egy event? Mégis szórják/szórjuk a javakat, mint majom a lisztet. Szerintem megszoktuk, a való életben a felhalmozást, bespájzolást a jó ha van, majd valamire jó lesz hozzáállást. Azt tapasztalom, hogy ki hogy él, viselkedik az életben, az itt a játék során is visszaköszön.
    A photoshopp jó ötletnek tűnik. :D
    A szezont azért ne kavarjuk ide. A felhőn kívül bizony elérhetők az extra dolgok is. Gondolok itt az új fákra, ólakra, ládákra és nem utolsó sorban a piccolokra. Az más kérdés, hogy ezek tartalma is szerencse kérdése. Csak egy példa a vörösfülűről. Vettem is, igaz nem csomagot, nyertem is, innen-onnan jött húsz fölött. Szerinted volt benne egyetlen egy is? A fákkal dettó ez a helyzet. Most az új szezonban van, ezután még ennyire sem fogom strapálni magam. Majd lesz amikor ideér.:)

6. alex0824

Nem magam miatt kritizálom a gyopárt, hanem azért, hogy másoknak is megérje itt játszani, ne csak azoknak, akik korlátlan szabadidővel rendelkeznek és megtehetik, hogy nagyvonalúan költekezhetnek. Van egy másik játékosréteg is, akikre szintén gondolni kell . Ha annyira tetszene nekem ez az egész hidd el már rég a 20. szinten lennék. De kényes vagyok az ár-érték arányokra az életben is. A játékban sem vagyok fukar ha olyan dolgot találok benne, ami megéri és játékon belüli jó befektetésnek látom. A pénzherdálást viszont csak azért mert van, mert megtehetem, nem szeretem. Hidd el soha nem az a baj, hogy kritizálok hanem az, hogy sajnos van mit kritizálni. Én lennék a legboldogabb ha erre nem lenne szükség.
    Majd meglátom! Az biztos, hogyha 5 szintenként lesz csak valami jutalom, akkor összesen az eddigiekkel 6-7 ilyen dologért nem kapálok további 1-1.5 évet. Még ha a termelést segítő dolgok jönnek, akkor is átgondolom, hogy kell-e az nekem, hiszen megannyi lehetőség van azokra gyopár nélkül is.
    :)
    A TOP az kimondottan a versenyszellemre épít, egy pár napos verseny, ami lehetőséget ad, hogy azok a játékosok akiknek esélyük nincs a TOP10-re, felkerüljenek egy ranglistára évente 1x. Ilyenkor a játékosokat olvasva mindig azt tapasztalom, hogy nem a jutalom ami felvillanyozza őket igazán hanem, hogy bekerülnek-e vagy sem a listára, az izgalom saját magukért és a barátaikért. Mára az egyetlen esemény, ami igazán összekovácsolja a fórumokon is a játékosokat.

Anulu73, sutimami57, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Áttértünk a "megérős" dolgokról a versenyszellemre. Az utóbbit nem vitatom, hisz magam is részt veszek egy-egy ilyen eseményen. Követem az eseményeket, hisz mindig van mit ellesni, tanulni.
    Az ott elérhető jutalmak "nagyságáról" vetődött fel a kérdésem. A mit adok és cserében mit kapok, mit érek el?
    Tudom, hogy nem öncélú a gyopárról megfogalmazott véleményed, ami tiszteletre méltó. Az, hogy mindenkinek megfeleljen a játék és az érte kapott jutalom, olyan soha nem lesz. Szerintem nem is volt.

Sali~*.*.*, juliannakoczkas és alex0824 kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Sali. ****
    Azt már mindenki leszögezte, hogy lehetne ebből egy jó játék is, de ahhoz elég sok mindennek kellene történnie. Elsősorban minden szinten valamilyen nyeremény, ami támogatja a farmot, mert 5 szintenkénti nyereményért nagyon kevesen fognak maradni. A nyeremény ne TP legyen. Ne legyen ennyire időigényes, mert aki csak naponta kétszer tud aratni, annak 2 év lesz mire szintet lép. És még sorolhatnám....

9. -Holdfeny-.

A Top játékon volt már megérős jutalom?:music:
    Ár érték aranyban szerintem a gyopár sokkal megérősebb8) Sorry a szezon sem más számomra...8) Megcsinálom, de az elején a minél gyorsabb teljesítésre törekedtem... mára már csak végig ballagok rajt;)

10. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    De jó, hogy Téged is láthatunk! Már hiányoztál!
    Nem gyözködök én senkit, esetleg a cél közelében próbálom segíteni, ha tudok. Szerintem kb. 3 hét múlva már többet megtudhatunk, ha a madarak csiripelését jól értettem. Abban reménykedem, hogy az illetékesek azért olvasgatnak itt inkognitóban, nem hiába koptatjuk a klaviatúrát.:) Egy géphez kötözős játék nem hiszem, hogy sokakat boldoggá tesz.

11. alex0824

Persze, értettem! Pont ezért írtam, hogy ott teljesen más természetű a valós jutalom amit kaphatunk.
    Emlékszem azért régen volt olyan event is, ahol közösen kellett teljesíteni, az is milyen izgalmas volt a nyeremények nagyságától eltekintve is. Persze vannak akik az efféle jutalmat nem értékelik, mert inkább csak magukra a saját haladásukra gondolnak.(ezt nem rád értem)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mi lenne az ami miatt csinálnám lelkesen a gyopit tovább:
    Most ezt az új három feladatsort élvezettel csinálom, mert próbára tehetem magamat, hogy milyen gyorsan tudok bevetni bizonyos termelést segítő eszközöket, a saját érdekemben. Jelenleg ott tartok, hogy összesen 18ezer ibolya hiányzik az újra üres gkörömhöz. Ha ilyen jellegű feladatokat kapok nem azt nézem, hogy megéri vagy mit kapok jutalmul.
    Általában az eventekben sem azt nézem, hogy megéri-e, vagy sem, hanem mennyire jelent kihívást a teljesítése. A kihívás alatt akár a logikámat, akár a játékban fellelhető képességeket értem. Ha kihívást találok a gyopi új részleteiben akkor annak is nekilendülök a mézesmadzag nem izgat az nem kihívás.

PS: Elgondolkodtató mellesleg az, hogy hányadik alkalommal írjuk már le ugyanazokat a dolgokat ide. A madarak csiripelését várva és eddig még mindig hiába.

13. -Holdfeny-.

3 hét hosszú idő... de még belefér a májusba;)

14. Sali~*.*

Jajj Alex!
    Nem szeretnék több olyat! A kutyás-macskás volt a közös bedobálós! Sehogy sem akart telni az a fránya zöld csík.
    Ott lépett szinre a 00K-9-es ügynök. :D Azóta sincs.

15. -Holdfeny-.

Kihívás az lesz;) S ha elég pontos leszel a megrendelők kiszolgálásával... akkor el is éred a célt;) Az óriási Atp összeszedését... s a mellékes jutalmakat;)

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A kakasok a bányában dolgoznak és ott nincs idő fórumozni. :D Ne is koptasd a billentyűdet, mert teljesen felesleges. :D Jó lenne már valami hír, mert nagyon elakadtak vele.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.23
  17. -Holdfeny-.

Ha jól rémlik nem is sikerült a közös csíkot teljesen megcsinálni:wuerg: Aztán mégiscsak kaptunk valami szerényebb jutalmat...
    De lehet rosszul emlékszem;) 1000 éve volt!
    A hírek folyamatosan bővülnek... :music: Nincs mindenhol hírzárlat:p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.23
  18. Sali~*.*

Bizony rosszul emlékezel!! Mert az utolsó előtti pillanatban mégis lehullott a lakat. Pontosan emlékszem, az ügynököm előtte való pillanatban dobtam be.

19. -Holdfeny-.

Sorry... :music: Néha én is tévedni szoktam:oops: Bár nekem kevés az igazán emlékezetes event:wuerg:

20. Sali~*.*

Konkrétum még nincs, "beharangozó" az viszont van. ;) Vannak itt olyanok, kik nem szeretik a benzingőzt, de mégis odajárnak olvasgatni.:D Te érted? Miért megy oda, ha nem tartja megbízható forrásnak?
    Én max megbízom a forrásomban, eddig még soha nem csalódtam.:inlove:
    Ha meg esetleg mégsem úgy lesz ahogy eltervezték, arról is lehet majd információt szerezni. Hisz mindenki tudja, hogy a terv bármikor változhat. Bár azért olyan sűrűen nem szokott.