Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    "A lehet, de nem érdemes"... ez a megállapítás attól függ, kinek, mi a célja a gyopin. Valóban szórakozik, lefoglalja magát, stb. vagy esetleg "villant" itt is egy nagyot.
    Ha most kezdi valaki a farmos kis életét, igaz, hogy sokkal gyorsabban tud szinteket lépni, de üres a pajta.
    Aki enged a csikarásnak :D tegye, én még visszatartom.
    A hűűűűűűhaaaaa, juhhhhhhhé dolgokat én is várom.;)

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kimondottan az ingyenes verzióra gondoltam, az egy rémálom, kipróbáltam. Bár vannak azok a fétisek amik a szenvedésről szólnak és vannak akiknek az bejön, szóval végül is van abban is valami amit írsz. De inkább egy tucat kisfarm naponta, annak több haszna van, lesz. De ingyen játékkal villantani sem fog senki soha sehol!
    :)

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :)
    Az éjszaka lejártak a munkások, bírtam vagy egy órát nélkülük és már lendült is a kezem a megrendelésgomb felé.... Én nem ígérem, hogy valaha is kipróbálom az ingyenes játékot... Egyszerűen nem vagyok rá alkalmas. xD:cry:xD

Pincsyyy, HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

Én leálltam, azaz ha úgy vesszük mégsem. Mivel 10-20 percet eltöltök a játékkal naponta, így ennyi időt szánok a gyopárra is, ez általában arra elég, hogy napi 1 max 2 barackfát kirakjak. Így az elmúlt 3 hétben haladtam 950ATP-t mert a megrendelőket nem tudom teljesen kiszolgálni ennyi időráfordítással. Ha tartom ezt a megfeszített tempót a napi 10-20 perc gyopározást, akkor a 15. szintről a 20. szintre érkezésem várható időpontja 2030. 09. 14. Várj meg! Sietek!
    xD:wuerg:

Anulu73, Síkvölgy, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Ok tárt karokkal várni foglak :inlove:. Azt nem ígérem, hogy (ha a BP is úgy akarja) akkor a 20.szinten foglak várni, de a játékban itt maradok és szorítok Neked, hogy gyere gyorsan, ahogy csak tudsz..:D:D

HéricsBáró, stb_farmer és alex0824 kedveli ezt.
  6. alex0824

Hosszútávú tervem a 25. szint elérése, hogy tudjak majd növényeket ültetni és gyorsabban haladjak. Ha nem jön közbe semmi, már 2034 nyarán mezőgazdász is lehetek. Ha bejön majd a növényes biznisz még az is lehet, hogy kiszorítok majd magamból 30 percet naponta. Nagyon elszánt vagyok!
    xD

7. -gyöngy-581

Látom, az elszántságodat, kézzel fogható. Hát .. szurkolok neki, hogy lássalak, mint okleveles mezőgazdászt. Rajtam nem múlik, csak a BP tervein, az meg talán kiderül előbb vagy utóbb.
    Kicsit, mintha Jancsikára hajazna a dolog, de ez nem akkora baj, mert őt is szeretjük :)

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha 10.000 %-ot ad a felhő , akkor fogok gyopározni . :D

kovácspissti, -gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az 1000% is jó lesz... ha több felhő is adja;)

10. alex0824

Minimum!
    1000%-os felhő a 252. szinten ha 5 lesz belőle sem oszt vagy szoroz. Kb 3-4 nap hamarabbi szintlépést jelentenek számomra. Az meg lótúró 3 havi szintlépésnél. Viszont 3-4db 10.000%-os felhőn már elgondolkodnék én is, hogy befektessek a haladásba.

Anulu73, -gyöngy-581 és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Alex! A villantást én sem az ingyenes játékra értettem, hanem a "mindent bele", most mutatom meg.;)
    Nem kell egyetlen egy kisfarm sem. Amit az hoz, szintén lutri. Inkább egy kocogás, vagy kertészkedés a friss levegőn.:)

Sali~*.*.*, stb_farmer és alex0824 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Itt max időt lehet befektetni;)

13. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia alex, sziasztok
    ezért szép ez a játék minden bajával együtt. a 20. szint elérése után én is kipróbáltam és teljesen másképp éltem meg. nekem nem rémálomnak tűnt, én úgy tekintettem az egészre, mint egy új kihívásra, hogy na lássuk, mit lehet ebből kihozni segítők nélkül. mivel a 20. szint után az egész csak a gyűjtögetésről szólt, arra fókuszáltam,minél több, lehetőleg az értékesebbekből összegyűljön. elsősorban a cukorka, instafa és a temérdek fatermésből. azt kell mondanom, annak ellenére, hogy semmilyen segítőt nem vásároltam, sikerült belőlük szép mennyiséget össze gyűjteni, ez érvényes az ,,egyéb,, kategóriára is. kb 4 nappal ezelőtt újból megvásároltam a fűrészmolnárt, így már ismét 2 rekeszekkel folytatom, de nem tudnám megmondani, miért vettem meg , csak úgy..:) uazt a dolgot csináltuk mindketten, mégis teljesen már érzéseket váltott ki belőlünk :) ettől szép ez a játék, ettől szép az élet, mert a vv-ben is így van. nem is az a fontos, mi történik velünk, hanem mi hogy éljük meg a történéseket.

kovácspissti és alex0824 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Mondtam én, hogy hasznos a fűrész molnár;)
    Én is gyűjtögetek... de még messze vagyok a tároló telítődésétől... pedig hetek óta nem pazaroltam semmi;)
    Cukorka ügyben smucigok a megrendelők... úgy látszik az én cukraimat is hozzád viszik;)

15. alex0824

A párom erre azt mondta, hogy akkor inkább takarítsak naponta fél, egy órát, az hasznosabb időtöltés, fizetni sem kell érte, és mivel béna vagyok benne így az egész család szórakozik. Ha szoknyát húzok, akár még villanthatok is, bár arra nem kíváncsiak!
    xD
    Egyébként biztos vagyok benne, hogy lennének, akik gyorsan megmutatnák és a mindent bele menne náluk, de akkor is behatárolja őket a megrendelők érkezése és a szerény cukorkaosztás sem segít rajtuk. Ha lenne egy olyan fejlesztés, hogy a megrendelőket farmaranyért bármikor újra lehet hívni az feloldaná a sebesség korlátokat. Más játéknál ez alap. A farmon nincs korlát ha bírja a pénztárca. Még azt sem lehet tudni, hogy a 35. szinten meddig kell dekkolni majd újra.
    5 percet gondolkodtam, hogy erre válaszoljak-e. Lehet megbánom.
    Akkor Te egy farmaranyat sem költöttél, hogy mihamarabb elérd a 20. szintet, a dekort, a felhőket.
    Se farmaranyat se Forintot nem fektettél a gyopárba.
    Kimondottan csak idővel fizettél a haladásért. Erre csak azt tudom mondani, hogy jól csinálod, csak így tovább.
    Ezt már másokkal is beszéltem, pl nyugdíjasokkal, hogy teljesen másként élik meg a mindennapjaikat és másként telik számukra az idő mint az aktív korosztályosoknak. Ezért teljesen másként játszanak, más értékeket találnak a játékban. Ezzel semmi gond nincs, de a játék kimondottan megy el abba az irányba, hogy egyre több időt kell előtte tölteni. Ez pedig a mai világban ahol napi 12 órát le kell húzni és két ember feladatát elvégezni nap mint nap mert takarékoskodnak a munkáltatók, már nem nagyon fér bele, főleg ha család is van. Mindenki szereti a játékot aki itt van és nem szeretnék elveszíteni azt amit az elmúlt 13 évben felépítettek, de az aktív korúak folyamatosan morzsolódnak le mert amiből a legkevesebb van az az idő.

Anulu73, stb_farmer, kovácspissti és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nem így van:wuerg: De a munkásokon kívül igazából csak a saját kényelmi okokból költöttem... nem szolgálta a szintlépést...:music:
    Hiszen ami szolgálná azt nem lehet venni:oops:

17. HéricsBáró

Annyit olvasok már itten , hogy kedvem támadt felnézni a gyopárra .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Kapálni is legyen ám időd;) Gyűjtsd a jelvényeket;) Szerintem az új dolgokhoz kelleni fognak;)

19. HéricsBáró

10. szint közepén vertem tábort .
    Nézelődök , és ha meglátom , hogy jó a kilátás , felveszem a gumicsimmát , és caplatok fel a hegyre !

20. alex0824

Ha hamarabb tudsz megépíteni annyi fát, hogy legyen annyi termésed, hogy maradéktalanul kiszolgáld a megrendelőket időre, akkor máris a szintlépésed befolyásolta már csak a + két rekesz is. Az átalakítód is 3 rekesszel ment állandóan, azaz költöttél kulcsokra rendszeresen, befektettél a plusz ATP-ért. Az átalakító nem kényelmi funkciót szolgál hanem a haladást gyorsítja! Ha ezeket nem aktiválod, soha nem használsz + gyorsítókat, nem vásárolsz kulcsokat, akkor lassabban haladsz. Tehát a haladásért befektettél, másként nem is lehettél volna szinte elsők között a 20. szinten.