Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Neked, nekem és más régi játékosoknak. Na de akik pár éve játszanak, vagy mostanában kezdték a játékot, azok nem úgy állnak mint mi. Nincs több száz ezt azt adó felhőjük, dekorjaik, mamutfáik és sorolhatnám.
    :)
    Ha úgy nézzük, most is két különböző eltérő játékot játszol, amit minimális, lassan mellőzhető dolgok kötnek össze.
    Hiába leválasztható. Ahogy Tomával régebben írtuk, nagyon nagy az esélye, hogy önállóan életképtelen lenne a gyopár.
    Itt inkább az lesz idővel a kérdés, hogy akarsz-e majd egy másik teljes értékű játékkal is játszani a farm mellett, vagy az már sok lesz-e neked. Mert a gyopárt egy a farmmal egyenértékű játéknak tervezték. Ami jelenleg van az nudli, de már így is kell vele bíbelődni.

aida2330, Anulu73, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Világos értettem elsőre is. Pont ezért írtam azt, hogy jelenleg nem a gyopárt választom/választanám játéknak, ha kellene választanom :), hogy később mi enne a döntésem abban annyi a bizonytalansági tényező, hogy nem tudom.

stb_farmer kedveli ezt.
  3. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szép reggelt!
    Szeretném megkérdezni, hogy zöld üzemanyagot csak a fűrészmalomban lehet előállítani? A másik 2 farmomon mindig van belőle. Valamit nem jól csináltam?
    Köszönöm.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Igen csak a fűrészmlomba lehet előállítani a zöld üzemanyagot!

5. gitka19

gitka19 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az európai fenyőhöz a metszőollót hogy tudom megszerezni?? Köszi

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor a gyopár olyan lesz mint a telihold ?
    Anno a főfarmon volt , aztán átrakták egy külön területre , és időszakosan elérhető .

7. -Holdfeny-.

Szia! Felreppenőként érkezhet! Türelem és jönni fog;)

8. gitka19

gitka19 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nos, eddig gondolkoztam - illetve csillagot is kellett még gyűjtenem, de az egy ideje már meglett - és mától én is Gyopárvölgy látogató lettem. Első tapasztalat: az egész játék belassult (pontosabban a területváltások) xD:cry:
    Reggel óta már 20 ATP-t sikerült összeszednem :p szóval haladok... A többit meg majd meglátjuk. ;)

10. -Holdfeny-.

Szia!
    Örülök, hogy megérkeztél;) Próbáld használni az újrahasznosítókat, köss jó üzletet a megrendelőkkel;) Hajrá!

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Üdvözöllek itt a magaslati völgyben! Érezd jól magad, sok sikert kívánok. A játék nem a gyopár miatt lassul be! Egyes szolgáltatóknál lehet inkább a hiba oka.;)

nagymami2, Nagyii58, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  12. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Hát nem tudom... a másik farmon nem lassú az átjárás, és itt is épp azóta, hogy beléptem a völgybe... De ettől nagyobb baj ne legyen 8)

Nagyii58, alex0824, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Vasárnap előtti napra terveztem a szint lépést, nem jött össze. Néztem, van 18 epres szaloncukor. Hármat beáldozok, aztán meglátom. ;)

Kettő elég lett. :) Néztem a négyjegyűt, már csak egy szint kell a húszig. :D

alex0824, Pandapoc♥, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  14. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Üdvözlet! Szép napot mindenkinek!
    A gyopárvölgy szintlépéssel kapcsolatban van nálam egy kis bökkenő.
    Gyűjtöm a TP-t ezerrel. Tegnap előtt óta nem mozdul a skála 33.060-ról egy tapodtat sem. Ma reggel is begyűjtöttem 1200 TP bónuszt, ennek ellenére nem változik a számláló. Továbbra is 33.060 pont hiányzik a szintlépéshez. Mi történt? Meg állt az idő a gyopárvölgyben? Megköszönném, ha valaki segítene a választ megtalálni, és az elveszett bónuszpontokat. ( Frissítés, ki és belépés után sincs változás)
    Gazda: ]Fanny[ ID: 29680380

-vadocka70- kedveli ezt.
  15. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam is ez a helyzet :)

16. Sali~*.*

Jó reggelt, szép napot kívánok Mindenkinek!
    Idézem az ismertetőt:
    Szintrendszer
    ---------------
    "Kezdetben 20 szint lesz elérhető, de a későbbiekben ez tovább fog növekedni (mint ahogy láthatjátok a magasabb szintkövetelményeket bizonyos helyeken)."
    ;)
    /
    magán vélemény: hamarosan itt a folytatás, kb. ebben a hónapban/

stb_farmer, Nagyii58, Sali~*.*.* és 3 más kedveli ezt.
  17. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Kedves Sali!
    Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ :) További kellemes, szép vasárnapot kívánok!

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

köszönöm :)
    de akkor semmit sem érdemes csinálni ott , mert felesleges erőfeszítés ? :)jaj de jó , mert egy gonddal kevesebb :)

19. Sali~*.*

Szia!
    Többen, akik elérték a 20. szintet még dolgoznak a gyopáron. Lehet gyűjtögetni, a Raktár-ba valókat. Amit nem lehet gyűjteni az az ATP.
    Tégy kedvedre, mindenki eldöntheti mivel szeretne játszani.;)

stb_farmer, Nagyii58, Sali~*.*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szia!

A 20. szinten egyenlőre nem gyűlik a Tp;) Majd változik ha jön ismerető a továbbiakról;)