Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Kedves Holdfény!
    Nem tudom jól értem-e. Miután elértem a 20. szintet nem gyűlik a TP. Tehát az ezután gyűjtött TP- elvesznek? Vagy, mint a Bahamán itt is jóváírásra kerülnek az új szintek bevezetését követően? Előre is köszönöm a választ :):)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egyenlőre annyi a hivatalos infó hogy nem számol a számláló:music: Valamikor az ősidőkbe... volt ilyen a szigeten is... ott a háttérbe számolt és jóváírták...8)
    Sajnos nem tudunk hivatalos választ... arra mi történik a háttérbe.:oops:
    Én a megrendelőket kiszolgálom... de az újrahasznosítót nem használom...8)
    A megrendelők hoznak ezt azt a tp mellé... az biztosan gyűjthető.. a tp jóváírásban meg reménykedek;)

3. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Rászántam magam és kiváltottam. Nagyjából kitisztult a kép így már.
    Viszont ez a virágzó ág! A 3. szintre léptem szép lassan, csak fákkal. Kiszolgálnám a megrendelőket, a gyümölcs megy is, de eddig 4 db ágat kaptam! Jó lenne a kulcsokat is megszerezni, de így esélytelen a dolog (3 db ágat kér, eddig egyszer sikerült megcsinálni a megrendelést).
    Ennyire nem jönnének a felreppenők, vagy csak engem gyűlöl a gyopárvölgy?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szorgalmasan arass és ültess fát... hamarosan annyi ágad lesz, hogy nem győzöd majd törölgetni;) Kitartás;)
    Kulcs is jön... bár azért abból csak módjával;)

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Ilyet ne írjál! Mert még a végén a keréken hagyják, és tesznek mellé még pár sárga ólat!
    Sokáig ment a harc a játékosok "felháborodása" miatt, hogy ne legyen semmilyen körülmények között csp-ért megvásárolható sárga ól a party keréken. Szóval inkább azt írd, hogy amilyen gyorsan csak lehet vegyék le a kerékről ezeket. Ha annyira akarják akkor inkább a zöld pörgetéshez rakják, de a partyhoz semmiféleképp ne!
    :)

Utoljára szerkesztett: 15.5.23
  6. -Holdfeny-.

Szia!

Először is köszönöm,hogy nyíltam írsz... és nem a háttérben utasítasz mit szabad írni;) -mostanság többen kaptak kioktatást.... nem tőled hanem mástól;)
    Ezek az új sárga ólak sokkal drágábbak mint az előzőleg eltüntetettek;) Talán ezért gondolták, hogy van helyük a keréken...
    Még ha jól rémlik egyet sem sikerült beszereznem... de néhányszor már láttam a keréken:wuerg: Nem is hiányzik...:p
    Kicsit értékesebbnek tartom mint mondjuk valami alsó kategóriás terméket.... azokkal is tele a kerék... meg a hócipőm is;)
    Viszont valami selejtnek is kell lenni.. nem lehet minden főnyeremény;)
    Abban egyet értünk hogy a sima kerékre való;)

7. alex0824

Simán eltudom képzelni, hogy spontán rossz helyre rakták! Ha pedig komolyan gondolták, akkor az általad írt csp értéket figyelembe véve, ahhoz a szintcsoporthoz kellene rakni, akiknek ez valóban még csp-ben értékes lehet. Valahová 100 alatti szintre! Én nagyon nem kívánom 250 felett a keréken látni, azt hiszem, akik már régóta játszanak, megtehetik, hogy ha akarnak vásárolnak maguknak ilyet ha szükségét érzik.

aida2330, nagymami2, Kincső52 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ez igaz... mármint, hogy ha nagyon akarnak vesznek.. és nem nyerni akarnak;)
    Megjött a 27. cukorkám:inlove:

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos a 100 alatti szinteken ezeknek az ólaknak hasznát nem veszik, mert a tápjukba való növények ültetési jogát csak jóval később nyerik el, tápot venni a piacon pont a szintjük miatt, csp és áruhiány miatt nem hiszem, hogy tudnának...

Ettől függetlenül én sem látnám örömmel, ha nálam megjelenének nyereményül.

Utoljára szerkesztett: 15.5.23
    stb_farmer és sutimami57 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Tömegével nem hiszem, hogy megjelennének... :music: S ha mégis... itt minden csak szezonális... a következő frissítésig tart ez a kínálat... 1 lángos vagy 1 sárga ól? Kb mindegy... 8)
    Remélem a termékeknek is csinálnak helyet a gyopáron;)

11. alex0824

Attól még elfér a pajtájukban addig! Van ami ösztönzi őket a haladásra!
    Mehet nyugodtan 100 szint alá.
    :D

stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

xDxDxD Picit magasabban láttam mint 100. szint;)
    S a 100. szinten van még egyéb behajigálni való sárga ól;)
    Úgy szeretném megérni kukori jóslatát.... Hogy gondolkozni kell mit dobjunk be a gyopárra...8) mert egyenlőre bőven van nélkülözhető felesleg a menükbe;)

13. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok !Aratásnál kiírja,hogy elértem a kapacitást és rögtön vonogat le hol kulcsot vagy virágot stb. Nem értem miért,mert ha megnézem sehol se érem el a kapacitásokat,faterméseknél 573/1200 állok.most akkor mi is van ?

14. -Holdfeny-.

A felreppenőknél érted el a tárolási kapacitás határát;) A virágzó ágból érdemes törölni, hogy legyen hely a kulcsoknak;)

15. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Köszi,erre nem is gondoltam.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Halihóóó!

Csodaszép napunk van ma is;) Megrendelők viszik a gyümölcsöt, hoznak helyette ezt azt;) S várom a csodát!

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Erőt vettem magamon , és elcammogok a 15. szintig .

-gyöngy-581, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. alex0824

Ha én kibírtam, pedig nagyon nehezen vettem rá magam, akkor Te is simán megcsinálod.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálam a játék jól működik már egy ideje, hál Isten. :) Az, hogy az enter, a földek mozgatása és a hasonló funkciók még mindig nem működnek, az már teljesen idegbe tesz. :D

20. -Holdfeny-.

Micsoda gondok... :music: Nekem ezek fel sem tűnnek;)