Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nemcsak az aratásnál van "akadás". A termelési helyeken a hozzávalók, humusz, faanyagok, barkács stb.begyűjtése után is mindig frissíteni kell, mert nem látod a frissen begyűjtött hozzávalókat.
    Lassan, lassan csak-csak lesz valami hivatalos is kb. egy hónapon belül várom.:)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Már van meghívóm;) Tudod a +1 fő;)
    A kevesebb koncentráltabb játékosmezőny simán lehet cél... sokan játszanak sok farmmal... aktívan:music: Azért aki 5-10 farmmal eventezik... hát azelőtt le a kalappal;) ezek mellé gyopár:wuerg: hát az már fő állás:oops: Nekem egy is elég;)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A gyopáron nem szoktam frissíteni, hanem ha kész lett pl. egy fa, akkor bezárom az ablakot és amikor újra kinyitom, már mutatja.
    Frissíteni akkor kell, amikor kilépek a gyopárról. Ha frissítés nélkül csinálok valamit a farmon, akkor látszólag megcsinálja, de frissítés után látom, hogy mégsem. Tehát ha kimegyek a gyopárról egyből frissítek.
    1 hóóóónaaappp?? Az még gombócból is sok.

4. Sali~*.*

Nálam meg ha beszedem a hozzávalókat, faanyag stb. és egy fát szeretnék megépíteni, frissítés nélkül nem tudom. A farmon aratás előtt ill. minden művelet előtt frissítek.:) Ez már beidegződött művelet még a gyopi előttről.;)
    Most írtam valamit, lehet előbb, de akár később is. Ez olyan húzd meg, ereszd meg. Olvasni, hogy jön, aztán meg mégsem ér ide.

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Saját megfigyelés, hogy a memória igény ugye megnövekedik a farmmal, és a gyopár betöltésével tovább emelkedik mindaddig, amíg a gyopáron ténykedek. Mivel nem csinálok semmit a gyopáron jelenleg most csak beléptem a területre.
    A gépen minden felesleges dolgot kikapcsoltam, így egy esés látszik amíg stabilizálódik a farm igénye.
    A stabilizálódás után a farmról átlépek a gyopárra, azaz azt is betöltöm. Emelkedés látszik.
    Ez addig tart amíg vissza nem térek a farmra a gyopárról. Az értékek visszaállnak a farm igényeihez.
    5-600Mb plusz terhelést figyeltem meg. Ez 8Gb memóriánál nem nagyon lényeges.
    A CPU-nál lényeges változás nem tapasztalható 4 magos procinál, kis kiugrások semmi több, de a kétmagos laptomom a gyopárnál már visít és lassul, amíg csak a farmot magát elég jól elbírja.
    Ui: A farm nálam önmaga, átlag 1,2 Gb-al terheli a memóriát. Tehát véleményem szerit, jelenleg minimum egy fél játéknyi plusszal terheli a gyopár a memóriát.

Utoljára szerkesztett: 18.5.23
    Hbelushi, maszilva, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Eygszerűbb ha jön egy füvészkert , ami nem ázik be , és akkor mindenki boldog lesz . Ennyi , megoldottam , Mit kapok ?

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem egy esőkabátot és mellé még egy esernyőt is bizti ami bizti :D sőt megszavazok még mellé pár trágyadomb ládáját is :D

PalMa, juliannakoczkas, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia!
    Szerintem egy üvegházat hamarosan, ha kint zord az idő, bent tudj tevékenykedni. Tudod szorgos gazda mindig talál tenni valót.
    Látom esernyő, esőkabát lesz, akkor talán még egy gumicsizma jól jöhet.;)

9. kukori80

Jó lenne ha előbb jönne, mert félek, hogyha sokat gondolkodnak, abból semmi jó nem sül ki. :D

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Meg egy erős hajszárító , mert nem szeretem ha vizes a fejem . :cry:
    Gumicsimmma bármikor jöhet , nem szeretek caplatni a sárban . :cry:

11. Sali~*.*

Ilyen megfontolásból a rossz meg jobb ha később jön.;)
    Reménykedünk, megvárjuk, elképzeljük, esetleg még ki is próbáljuk /ingyééé egy tapotat sem/:)

12. kukori80

Ingyen nem is játszanék. :D De pénzt és időt nem adok egyszerre. :D

PalMa, juliannakoczkas, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  13. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha elérjük a 20-as szintet az után raktárba kerül minden? Pl:ATP?

14. Sali~*.*

Szia!
    A 20. szint elérése után is lehet tevékenykedni a Gyopárvölgyben. Az ATP. számlálója viszont megáll, nem számol tovább.
    A többi funkció ugyanúgy működik tovább.

15. -Holdfeny-.

Szia! Cukorkás szép napot mindenkinek;)
    Ez az egy hónap... már egy ideje egy hónap:music: Ki tudja mikor telik le;)
    Merilintől is jönnek a képek... Szóval lassan érkezik valami!

16. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Szia! Köszönöm a válaszodat.Gondolom addig lehet ,vagy érdemes tovább folytatni, míg van tárolási kapacitásunk!:)

kovácspissti, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia!
    Én folytatom... ugyan egy ideje aratni nem igazán kell, de a tuskótárolóm és a cukorkatárólóm megteléséig folytatni fogom;) S bízom benne jön valami hivatalos infó a folytatásról;)

18. böbe764

böbe764 Fórumprofi

De azok is betelnek egyszer csak.:D

19. -Holdfeny-.

igen... de ezek telnek be nálam a legnehezebben;) Még szerintem hetek kellenek a teljes feltöltésükhöz;)

20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nehéz indulatok nélkül írni erről a szánalomról. Elültetem, learatom, kivágom. Amíg a raktár befogadóképessége(meg a bp) engedélyezi. S pont a lényeges dolgokat nem engedi bővíteni, fejleszteni. Rendben. Tudomásul veszem, hogy nem céljuk a felhasználók elégedettsége, öröme, segítése. Akkor marad az egyetlen cél. Atuggyukmi..... Részemről kuka az egész. Kicsi választ el a 16-os szinttől, eddig araszoltam. Mert volt egy apró cél.(magamat sem értem, hogy miért, hiszen nem hajszolom a tp-t). Na most: 4-5 nap múlva felavanzsálok 16-ra, kiváltom a plusz területet, aztán: szevasz Vera, visz a víz. Eddig sem léptem be ide naponta, az olvasottak alapján még kevesebbet fogok. Erre a gyalázatra pénzt költeni????? Akinek 6 anyja van. Nekem egy sincs. Pedig ahogy látom(javítson ki valaki, ha rosszul gondolom), csak és kizárólag a vásárlásra épül az alpári Gyopár.

Anulu73, sutimami57 és Sziszi1950 kedveli ezt.