Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A nagyobb területen könnyebb költés nélkül játszani... bár aratni nem kell gyakran:wuerg:
    A megrendelők jönnek... visznek ezt azt... de az Atp nem gyűlik.. a 20. szinttől. :oops: Amíg minden tároló tele lesz játszom... Még a tuskós és a cukorkásba fér valamennyi... Utána várakozni fogok...8) Bár tegnap már azon kaptam magam egy beszélgetésnél, hogy némi negatív hangja volt a mondani valónak ...:oops: amikor a gyopárra terelődött a szó:eek:o_O

2. babusmancs

babusmancs Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    A 20.szint után nem kapok tapasztalat pontokat???Mi ennek az oka?????Akkor hogyan lehet szintet lépni???

3. -Holdfeny-.

Szia!
    Egyenlőre nem számol a számláló... szintlépés csak az újabb bővítés után lesz;)

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Senki nem kap ATP-t a 20. szint után.
    A 20. szint elérése után is lehet tevékenykedni a Gyopárvölgyben. Az ATP. számlálója viszont megáll, nem számol tovább.
    A többi funkció ugyanúgy működik tovább. Lehet gyűjtögetni a raktárba. Előbb-utóbb majd újra indul a számláló.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ezzel az előbb előbb-utóbbal az a baj... hogy már csak utóbb tud;)

6. babusmancs

babusmancs Fórum-zöldfülű

Akkor egyelőre szintet sem lehet lépni???Új területhez pedig az kellene...akkor itt megállt a fejlesztési lehetőség???

7. Sali~*.*

Csak 20 után szintet nem lehet lépni. Lehet gyártani a fákat, gyümiket, átalakítani Arborista jelvényekre, gyűjteni a felröpiket. Ahol lehet, ott növelni a bővítési kapacitásokat.

Kuzdern és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Mennyi jelvényed van már?

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szia!
    Perpillanat ennyi:
    Tehát még van hely.
    Neked?

Sali~*.*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  10. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Több kérdésem lenne, Kérlek segítsetek!
    A 20. szint után nem jelez tovább a számláló, ezt tudom. De az utána szerzett pontokat, ha szerzünk, azt számolja, csak nem írja ki, de el nem veszik, és a 20, szint után, az összegyűjtött pontokat egyszerre kapjuk meg, akkor több szintet is léphetünk egyszerre, vagy ezek az ATP-k elvesznek?
    Az Erdészt, és a Fűrészmolnárt hogyan tudom felbérelni? Még van az előző bérlésből pár óra. Eddig csak akkor tudtam bérelni, mikor már elfogyott előző bérlet ideje, viszont a 30 nap lejárta előtt szeretném elhasználni a payszafe cardon levő pénzt, nem szeretném, ha simán leemelnének újra 900 forintot.
    Remélem érthető amit írtam.
    Köszönöm a válaszokat.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Szia!
    Vásárlás: a Gyopáron katt a piros kosárra, majd a Szolgáltatásokra.
    Azt a információt kaptuk, hogy nem számol tovább az ATP számlálója!
    Sok sikert, szerencsés játékot kívánok!;)

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  12. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen :-(

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. zsani_apja

2 - 2 -13
    19. szint egynegyedénél vagyok, a végére meglesz a 21, de hogy milyen, azt magam sem tudom. :D

-gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szépen lassan de megvan ma reggel a 17. szint...semmi kapkodás vagy túlzott stressz xD
    Napos, esőmentes hétvégét mindenkinek ;)

Boccio71, helena64c, zoldert és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    A cukorkák nagyon nehezen gyűlnek... no de majd ha küldhető lesz;) AZ LESZ ÁM A JÓ BULI;)

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt?? Most ébredtél? Az igen. Biztos cukorkákkal álmodtál. ;)xD***** :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.23
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Jucus! Teljes mértékben osztom, a véleményedet, egyet értek mindennel. Jó ideje nem írok ide semmit, mert........meg van az oka. Neked mégis válaszolok, mert a 20. szint eléréséig még több a bosszúság. Egy ideje itt parkolok, de nagyon erős bennem a meggyőződés, hogy itt is maradok. Nem várom a folytatást, nekem nem is hiányzik, és ha ugyan ez marad továbbra is, mint ami eddig volt, számomra itt a vége. Sok dolgot fel lehetne említeni, de nem teszem. Tőlem akár vihetnék is az egész gyopárt, felvonóstól, mindenestől. Nem lennék szomorú, ha egyszer csak el tűnne........Most néha be nézek, de mivel a vásárlók szinte csak sima trágyát adnának, nincs üzlet. Kellemes hétvégét!

maszilva, JUCUS, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia, sutike!
    Lehet arra várnak, hogy elérjem a 20. szintet én is. :D

Sali~*.*, sutimami57 és stb_farmer kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Engem is megvárni, én még csak a 11. szint végén vagyok. :D

helena64c, Akela, Anulu73 és 5 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Akkor lesz időm rápihenni erre az egészre. :)

Sali~*.*, sutimami57 és Ninett79 kedveli ezt.