Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ja ja most ébredtem... éjszaka rókát kergettem... csak úgy mellékhatásként:wuerg: Így próbáltam életre kelni némi alvás után:oops:
    Nem álmodtam... olvastam:p
    Egyre inkább úgy tűnik :inlove:dolgoznak a háttérbe!8)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.23
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! :D Lehetséges, itt bármi előfordulhat. Egyet biztosan tudok, csapatostól ott fogunk várni, és egy tapodtat sem megyünk sehova! :D

tigro99, böbe764, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szia! A kérdés, mire várunk;)

4. -Holdfeny-.

Szia!

Előbb utóbb! Már néha megjelenik itt a fórumon is egy egy kép:music: Ez jó jel;)
    Itt ott olvashat az ember érdekes dolgokat! Az olvasottak után pedig álmodozni jó;) Persze majd a hivatalos ismertető után lesz a tuti... De jó lenne ha már nem kellene egy újabb hónapot várni rá:music:
    Ha küldhető lesz a cukorka... akkor csak Gyopáros szomszédok kaphatnak? Küldhetnek?:eek:o_O Kíváncsian várom...

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Rájöttem, ez a Gyopár egy elterelő hadművelet. Most agyalhatok azon, az okokon. Lenne ötletem, de egyenlőre lepontozom a mondat végét.

lodenkabat, Sali~*.*, sosoump és 3 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

xDxDxD Persze minden okkal történik... S mindennek van következménye...
    Csak azt nem tudom a tyúk volt előbb vagy a tojás!:music:

7. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    Többen írjátok hogy a metszőollót és a gyümölcsszedőt akkor is meg lehet kapni felröppenőként ha szintben még nem jártok ott ahová kell majd a fához, illetve nem kell a fát kiváltani akkor is kaptok hozzávaló felröpit!
    Megkérdezném ez valami kiváltság néhányatoknál? :oops:
    Mert nekem egyikből sem jött egyetlenegy darab sem amíg el nem értem és ki nem váltottam az aktuális fát amelyhez szükség van a két dologhoz? Na most épp a gyümölcsszedővel vagyok gondba, még jó hogy csak 1 darab kell a vérbükkhöz. :cry:

Sziszi1950 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia!
    A szintet el kell érni... de nem kell kiváltani a fát... A felreppenő érkezése szintfüggő, s nem fa kiváltáshoz kötött!

9. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Nekem gyümölcsszedőt nem ad egyáltalán. Metszőollót ad.

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nem mindig minden arany amit olvasol!
    Vásár akció várható!
    Ha megnézed a képeket, amit hoztam a napokban, azon láthatod, hogy bizonyos csomagoknál ott van a kis ajándékcsomag is mint pl a farmon a szupertrágya vagy szupertáp,stb vásárlásnál. Így valószínű, hogy nem naponta szabadon küldhető dolgok, vagy szomszédajándékozás eventről van szó a gyopáron, hanem spontán ha vásárolsz valamit, akkor farmos mintára a szomszédok is kapnak 1-t vagy 2-t esetleg többet a vásárolt dolgokból!
    :)

HéricsBáró, maszilva, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Kíváncsian várom mennyi cukorka lesz a vásárolható csomagban;) Nem sajnálom a szomszédoktól:music:
    Állandó elemnek túl szép lenne:music: Pláne ingyenesen8)

12. alex0824

Még megbecsülni sem tudom!
    De ha már egy cukorkát kap egy szomszéd ajándékba, akkor abban a csomagban(149Fa)
    legalább legyen 10db. Még csak arányosan sem tudom mennyi lehetne. Viszont ha csak 5 lenne a csomagban az túl jó arány lenne ha a szomszéd kapna 1-t. Így bízom benne, hogy 149Fa-ért kb 15-20 db-ot adnak.

13. -Holdfeny-.

Hm... 15-20 cukorka;) Csak nehogy valami vegyes csomag legyen...:music:

14. alex0824

A cukorkás képhez, amin csak "kizárólag cukorkák" vannak, az van írva magyarra lefordítva, hogy édes csere csomag. Nem hinném, hogy pl instafa is lenne benne.

HéricsBáró, stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Khmmm, Alex!!! Amúgy írtam neked. :)

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Megnéztem, 50 Instafa van a raktárban. Kezdetek óta ennyi, egy darabot sem használtam fel. Gondolom nincs is értelme. :D

17. -Holdfeny-.

Nem instafára gondoltam... hanem egyéb töltelékre;)
    De legyen igazad és csak cukorkák legyenek benne;) Vajon hányszor lesznek megvásárolhatóak?

18. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Tavaly úgy jártam, hogy mire felébredtem, hogy milyen kapzsik lettek a playsafkcrdokosok 3 10 ezres kártyámról hiányzott 2700 Ft (azaz majdnem 10 ezer a háromról). Ami maradt rajta azt gyorsan még elköltöttem munkásokra és azóta azt se veszek. Tök jól meg vagyok nélküle.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Ha sürgő a fa érése.. hasznos tud lenni... Az elején jópárat elpazaroltam... ezért csak 35 van a menübe:wuerg:
    Sajnos sokan jártak így...:oops: Én is csak akkor használom, ha muszáj;) s nem tárolom....

20. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Egyáltalán nem kapok gyümölcsszedőt. Tud valaki mondani valamit, hogy miért nem?