Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem én nem szoktam felelőtlen kijelentéseket tenni. Eléggé óvatos duhaj vagyok. Nem kérdeztem semmit, tehát nincs miért az adminokat kérdezni. A Gyopárral kapcsolatban még állításokat sem fogalmaztam meg.
    Egyébként nálam sem lehetett többször megvenni a csomagokat mint egyszer. Megvettem és már nem elérhető.

Nagyii58 and alex0824 like this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt én nem mertem volna leírni, köszi! ;) kezdem azt hinni, hogy közben az agyamba látsz.

Nagyii58 and alex0824 like this.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szerintem meg nem kell mindent magunkra venni.
    Ez egy nagyon okos tanácsa Alex-nek, hogy ha bármi kétség, vagy fentartás merül fel valamival kapcsolatban, akkor kérdezzünk.
    Nagyon sok csalódástól kíméljük meg magunkat ezzel.
    Különben is, az először lövök, aztán kérdezek-attitűd csak a Vadnyugaton volt szokás... ;)

4. -gyöngy-581

Sajnos vagy hála Istennek pacifista vagyok és nincs fegyverem, és nem érzem magamat a vadnyugaton, sem, de egyébként feltételezem, hogy igazad van. Csak értettelen vagyok abban, hogy miért nekem írta le.
    Csalódás? Lehet, hogy aki vár valamit/valamire ő csalódik, én nem várok semmit, nem is fogok csalódni.
    Ha kérdésem lenne ígérem majd felteszem legközelebb. A tanácsot pedig köszönöm.

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Csak általánosságban írtam! Aki olvassa a csevegőt, az összerakja a képet, hogy mi miből indult ki, miről szól, mire reakció. Csak annyiban vagy érintet, hogy neked írtam le a véleményem a dologról.
    :)
    Pedig nagyon új!
    Elég csak ezeknek a csomagoknak az ismertetőit megnézni
    1. Van ahol semmi nem tér ki a tárolóhely limitre és a megvásárolható mennyiségeket illetően is csak a készpénzért vásárolható " L" csomagokat említik.
    2. Van ahol csak a megvásárolható mennyiségre térnek ki, hogy mindegyik csomag "S/L" csak egyszer vásárolható meg, a tárolóhely limittel kapcsolatban semmit nem írnak.
    3. Van ahol kitérnek a limitre és azt írják, hogy a limiten felül is lehet tárolni a készpénzért vásárolható csomagoknál. De! Megjegyzik, hogy ha mégis a limiten felül lenne a mennyiség, akkor a csomag nem jelenik meg.
    4. Van ahol azt írják, hogy az "S" csomagok csak akkor láthatóak ha van elegendő hely a tárolókban
    de az "L" csomagok vásárlásánál a limit figyelmen kívül van hagyva, tehát meghaladhatja a tárhelykorlátot. Minden csomag csak egyszer vásárolható meg.

A legelfogadhatóbb a 4. variáció.
    Bár arra kimondottan csak egy helyen térnek ki, hogy mi van a szomszédajándékozásnál, mi történik ha az ajándékozottnál telik meg a tároló. Ez a 3. variációnál van megemlítve, hogy ha az ajándék "L" csomagból származik, akkor a limit nem számít.

Ezekből összerakva, az ismertető kb így nézne ki logikusan, de ezt csak tesztelés erősíthetné meg.

Minden csomag egyszer vásárolható meg.

Az "S" csomagok csak akkor jelennek meg a kínálatban, ha a tároló kapacitását az azokban foglalt mennyiségek a tárolási korlátot nem haladják meg. Az "S" csomagok vásárlásánál a szomszédok csak akkor kapják meg a vásárlások után járó ajándékot, ha az "S" csomagból származó ajándékok nem haladják meg náluk a tárolási korlátot.

Az "L" csomagokra csak a vásárlási korlátozás vonatkozik.
    Az "L" csomag vásárlása esetén a rendszer figyelmen kívül hagyja a tárolási korlátot a vásárlónál, és a megajándékozott szomszédoknál is egyaránt. Azaz "L" csomag vásárlása esetén, a rendszer a vásárlónál és az ajándékozottaknál, a tárolási korláton felül is bekönyveli a vásárolt, és az ajándékba kapott mennyiségeket is a játékosok készleteibe.
    :)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lenygeleknél találtam , de még keresgélek

Minden csomaghoz egyszeri vásárlás lehetséges.

Figyelem! Az S-csomagok csak akkor lesznek láthatók a bevásárlóközpontban, ha elegendő tárhelye van a csomagban lévő összes elem elféréséhez. Az L csomagokra nincsenek ilyen korlátozások, és a bennük vásárolt tételek meghaladhatják a jelenlegi tárhelykorlátot. 2023. május 28-án , vasárnap , órakor 10:00 2023. május 30., kedd , óra 22:00 Üdvözlettel:

-------------------

Megjegyzés: az ajánlatok csak egyszer vásárolhatók meg, és minden csomaggal ajándékot is garantálsz szomszédaidnak.
    Az L-csomagok vásárlása során a raktáron túli mennyiséget jóváírjuk.
    Míg az S csomagoknál csak a raktári limiten belüliek jelennek meg a készleteknél.
    A szomszédok készletkorláttól függetlenül megkapják az ajándékot.

-------------

A csomagok a 98-as szinttől érhetők el:

Fontos: A Florens-nek szánt csomagok csak akkor lesznek láthatók az üzletben, ha a játékosnak elegendő tárkapacitása van a megvásárlásukhoz. A raktári limit elérésekor is tud majd más csomagot vásárolni, és a tételek a limit beállítása után is jóváírásra kerülnek.

7. alex0824

Hihetetlen, hogy a hsz-emből nem jött le neked, hogy utána néztem az ismertetőknek és nem a kis ujjamból szívtam ki a leírtakat!
    Amik teljesen ellentmondóak voltak, azokkal nem is törődtem.
    Konkrétan mindegyikben volt valami, ami a másikban nem, vagy másként volt írva.
    o_O

Last edited: May 29, 2023
  8. HéricsBáró

Nyugi , lejött , csak gondoltam segítek . :D:inlove:

Anulu73, juliannakoczkas and alex0824 like this.
  9. alex0824

Na ebbe már végkép nem akartam belemenni, mert van ahol nem említik, van ahol 3. szinttől lehet megvásárolni és van ahol a 98. szinttől.
    Szóval nagy a baj!
    Mert ezek az eltérő tartalmú ismertetők azt jelentik, hogy a központtól az adminok nem kapnak egyértelmű leírást, megfelelő támogatást az ismertetők megírásához!
    És ez csak egy gyopáros akció ismertetője. Kíváncsian várom az új gyopár terület ismertetőjét.

10. HéricsBáró

Akkor egy hangyányit nehezebb lesz friss farmok garmadájával saját magamat befogadva szomszédnak halálra keresni magunkat .

11. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Volt szó róla, hogy az ATP csík mikor számlál végre?? köszönöm.

Oh, találtam választ, tegnap este Othep írt az "egyéb kérdésekhez"... várunk...

juliannakoczkas and -gyöngy-581 like this.
  12. zsani_apja

Kicsit szűk a Gyopár nekem, Keresem benne még a helyem, Nem látom tisztán a csomagot, Lehet, hogy ebbe én belehalok!

Szép jó reggelt!

13. HéricsBáró

Kellett volna agyopárnak egy büdös nagy pofon .....:D

14. aboga

aboga Aktív író

Az az érzésem, bevált a jóslatom... Tesztelik mennyire éri meg anyagilag ez a féle játék. Akkor viszont, megint fordítva ülnek a lovon. Ha nem tudom miért is érdemes megvennem azt a mi a fene akármit, minek tenném?? Szóval, passz. Újra a rendszer győzött az értelem felett . :(

15. -gyöngy-581

Szia Alex!
    Köszönöm, így már téged értelek, bár van olyan hsz amit nekem címeztek, sajnos azt még mindig nem, de próbálom megfejteni, majd talán világosabb lesz előbb utóbb az is.
    Kitartás, ha elérsz a 21. szintre területet bővítheted a területet. hogy ne legyen szűk majd. Már nem kell hozzá sok, csak a Gyopár lelke/értelme hiányzik no meg egy jó nagy adag ATP.
    Legyen szép az ünneped ma.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    A Gyopár népszerű... a szomszédoktól potyognak az ajándékok;) Instafák, cukorkák!Köszönöm!
    Ettől függetlenül szerintem sikeres az akció;)

Izzani fog a fórum;)
    Ez a nap/a hét írása;) Köszönöm!

17. -gyöngy-581

Fullon van a szomszédlistám, (prémes vagyok) ebből ajándékot a mostani akcióból (gyengébbek kedvéért Gyopáros vásárlás) éltek 6-an, tőlük kaptam +ajándékot. Véleményem szerint ez nem túl sok a teljes létszámhoz képest.

18. HéricsBáró

Nekem csak Ti ketten vagytok a szomszédaim . :D:inlove:

19. -gyöngy-581

És most miért is panaszkodsz? Tőlem kaptál nem?
    Arról viszont nem tehetek, hogy Te lusta vagy szomszédokat keresni :) Esetleg más okból nincs szomszédod, nem a lustaság miatt....:music:
    Mellesleg Te is benne vagy ha jól emlékszem abban a 6 főben amit összeszámoltam :)

juliannakoczkas and alex0824 like this.
  20. zsani_apja

Szia!
    Küldöm az ID- t, kukkantsd meg. :D
    Szerintem én kettőtől kaptam, max a szomszédságom.

juliannakoczkas and alex0824 like this.