Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Nálam ég 1 cukorka hiányzik a 100 hoz:inlove: Vigyázok rá addig amíg nem jön ismertető;)
   
 2. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Ha eddig nem gondolkodtak, akkor már jövő héten fognak!
  Lesz-e bármi eredménye azt nem tudom.
  Biztos elgondolkodnak azon is, hogy egy ilyen változtatás okozna-e komolyabb játékosvesztést a gyopáron. Mert valószínű, hogy vannak olyan játékosok is, akik csak addig tartják szórakoztatónak a játékot, amíg olyan jutalmak vannak, amik más módon nem szerezhetőek meg. A jutalmak értékesítési ára is okozhat felmerülő kérdéseket. Például ha vannak játékosok akiknél látják, hogy az eddigi nyereményekért pl több tízezret költöttek a haladásra, akkor elgondolkodhatnak azon, hogy minek megvásárolhatóvá tenni a játékelemeket, ha a max becsült értékesítési ár dupláját, tripláját is hajlandóak a játékosok kifizetni a haladásuk közben. De ezt onnan is meg lehet közelíteni, hogy vajon mennyi játékos vásárolná meg komolyabb játék nélkül a jutalmakat? Lehet, hogy sokkal több játékostól származna bár kevesebb fejenkénti bevétel, de összességében jóval többre jönne ki a teljes bevétel, mintha csak haladással megnyerhetőek lennének a jutalmak. És még egy dolog, hogy a jutalmaknak akkor muszáj olyannak lenniük, amik nagyon csábítóak és kimondottan csak a farmot támogatják, mert gyopáros támogatású dolgokra nem költenének, akik nem akarnak, vagy csak keveset akarnak ezen a területen játszani. A vásárlók nagy része azokból a játékosokból kerülhetne ki, akik ilyen vagy olyan okokból megálltak a 20. szint alatt. Mivel vannak olyan játékosok is, akiknek kimondottan tetszik a mechanika és a grafikai látvány, így nem hiszem, hogy a gyopár árván maradna. A megvásárlási lehetőséget az 5. szintre raknám, ez könnyen elérhető és ízelítőt is adna azoknak a játékból, akik nem döntötték még el, hogy szeretnének-e a területen játszani, itt viszont választhatnának hogy hogyan tovább.
  Hála én még ilyet nem tapasztaltam, de az én játékom itt a gyopáron nem hasonlítható össze másokéval, mert szinte semmim nincs kiváltva. Így ha a gyopáros dolgok befolyásolják a hibákat, azok nálam nem nagyon tudnak jelentkezni.
   
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Összefüggenének a kiváltott dolgok a hibákkal?:eek:o_O Lehet... Bár nálam minden ki van váltva... de eget rengető hiba az nincs.. néha pici lassulás;)
  Bár én azért semmiképp nem mondanám azt, hogy akadályoznak a hibák... - van mikor úgy kerülnek javításra, hogy fel sem tűntekxDxDxD
   
 4. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Tapasztalatom alapján én úgy látom, hogy a farmra tölt rá a gyopár, azaz plusz játékelemeket tölt le a gépre, de maga a farm nálam még sokkal több erőforrást igényel mint maga a gyopár. Gondolom a több letöltött játékelem másként terheli a gépeket, mint a kevesebb. De minden gép más. Más egyszerűbb online játékoknál látom, hogy egy kisebb felszereltségű, nevezzük farm, hamarabb betölt és gyorsabban játszható, mint egy agyon fejlesztett, rengeteg játékelemet tartalmazó. Az utóbbinál vannak néha betöltési és fennakadási problémák is. Csak ebből tudok következtetést levonni, ami lehet nem is biztos, hogy helytálló például a farm és gyopár páros esetében. De abban biztos vagyok, hogy nem minden esetben csak a játékosok gépei, vagy a hálózat hibás egy egy lassulás, fagyás miatt. Ezek ellenőrzése inkább csak egy kiindulópont a hibák keresésénél.
   
 5. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Na most ez az a ritka eset amikor egyetértünk;) Bár én a műszaki vonalon csak kisMiska vagyok:wuerg:
   
 6. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  Na most megint napok óta egy metszőolló se. Pedig általába hosszú idejű fák vannak kint és még maxra is gyorsítom őket. Még nem volt olyan nap amióta nem volt pér olló mióta elértem a szintet, de most már vagy negyedik-otodik napja nem ad egyet sem. Amióta panaszkodtam, hogy tobb olló jon mint kulcs. Na mostmár megoldották ezt a problémám :D Remélem holnapi 19 szintre gyúr hogy az új felrepit adja :D nem csak kivették a fejlesztők a fejlesztés során :D
   
 7. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia :)
  Csak nyugalom nem vettek ki egyetlen felröppenőt sem, minden jön, csak türelem kell hozzá és sok aratás :)
   
 8. Kuzdern

  Kuzdern Mindentudó orákulum

  Szia!
  Érdekes, nálam jön az olló...de a vevők még nem is kérték a fa termést...:music:
   
 9. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Jönni fog csak türelem;) Bár valóban kevesebb jön mint az elején;)
   
 10. sutimami57

  sutimami57 Fórum elő legendája

  Sziasztok!Csak be lesek a kis ablakon, és súgom, hogy nálam a 15 szomszédból senki nem vett gyopáros csomagot, mert egy meg veszekedett cukrot sem kaptam. Sem mást....igaz, én sem álltam be a boltba a piros kosárral......
  Kellemes pihenést, jó éjszakát!
   
  kigyo51, Sali~*.*, -ágianyu33- és 8 más kedveli ezt.
 11. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Hozzám még ma is érkezett ajándék;) Köszönöm! Instafa és cukorka jött ;) Mert játszani jó;)
   
  kigyo51 és böbe764 kedveli ezt.
 12. böbe764

  böbe764 Fórumlakó

  Nekem is ez a mottóm,hogy játszani jó! De ha nehezítik a játékot az már nem jó!Túl sok a hiba ,egyre nehezebben boldogulok.;)De azért nem adom fel!:D
   
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  :inlove::inlove::inlove: kíváncsian várom a folytatást... amiről azt gondolom, nem lesz egyszerű de kiismerjük és megoldjuk8)
   
  böbe764 kedveli ezt.
 14. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Szia!
  Tedd a tölgyesbe a mamutjaid alá, nem fogod elfelejteni, "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
  Húzzál bele egy kicsit mert a 10. szintű jutalom is "megérős".
  Alpesi rét felhősor - Gyopárvölgy 10. szintjétől

  [​IMG]
  • Lezárási idő: 40:00 óra
  • Kategória: Egyéb bónusz sorok
  • Jutalom:
   • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál, Bónusz: 1.000 %, Hatóidő: 06:00 óra
  • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.
  :)
   
  nagymami2, maszilva, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
 15. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sőt a 15. szinten is van egy jó felhő;)
   
 16. Domos52

  Domos52 Fórumelemző

  Mindjárt lejár az érésideje és rakom is át a mamutjaimhoz! Különben 285 atp hibádzik a 10. szinthez! Most hajrázom, minél előbb megszerezzem a felhőt!
   
  kigyo51, Kuzdern, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
 17. GA-BI-O-Farm

  GA-BI-O-Farm Fórum császára

  Szia!
  Kérdés, érdemes e most learatni, hiszen akkor 100 termést kapsz a fákból.
  Viszont, ha most épp nincsenek beérve fáid, akkor inkább várj és majd a mamutok aratása előtt arasd a jégszarvast, s majd áthelyezed akkor.
   
  nagymami2, Kuzdern, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
 18. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Az már mindjárt meg lesz. Szolgáld ki a vevőket, az újrahasznositókat megpakolod, azt kész is.
  Sok sikert kívánok!;)
  Szia!
  Ha tíz órán belül aratja a fáit akkor már viheti is, hisz belefér az időbe. ;)
   
  Kuzdern és alex0824 kedveli ezt.
 19. GA-BI-O-Farm

  GA-BI-O-Farm Fórum császára

  Igen, de utána már el fog tolódni.
  De mindenki úgy játszik ahogy akar. Én reggel szoktam leszedni a nagyaratáskor, mert a TP-je se utolsó, de mindenképp a mamutok aratása előtt.
   
  nagymami2, Kuzdern, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
 20. böbe764

  böbe764 Fórumlakó

  Nagyon szívesen küldenék egy pár atp, de hátha úgy számolják, mint a bahamán a többletet.;)Akkor nekem is szükségem lesz rá!:)