Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ezt már beszéltük. Mert ez így önálló játékként továbbra is leválasztható még mindig idővel, ezen a napraforgódomb semmit nem változtat, legfeljebb gyopár nélkül berakható gazdaköribe, vagy Fa- ért megvásárolhatóként. A napraforgódomb egy farmos terület, bármilyen egyéb módon elérhetővé tehető bármikor. Persze nem hiszem, hogy ez az elkövetkező pár évben megtörténne, ahhoz egy teljesen kifejlett utód kellene.
    Egyébként olvasták sokszor, hogy új terület kellene a dekoroknak, és egyéb dolgoknak is jól jönne . Szerintem erre az új területre emiatt csaptak rá! Na akkor legyen ez a mézesmadzag.
    Azért az elég látványos, hogy hogy is mondjam egy összegányolt területről beszélünk. Eddig figyeltek arra, hogy minden farmos terület más és más szemszögből mutassa pl a farmos épületeket, egyéb épületeket tájat. Itt meg jó van az úgy alapon simán átmásolták a főfarmos látószöget a 202db 1x1 mezőt. Némi virág, és napkelte az égbolton és kész is a domb! Ami a térképen egyébként egy mutatós alpesi ház, és a hegy oldalában egy kiszögellésen van.
    Most simán a főfarm disszociatív lett, egyszer főfarm, egyszer szotyidomb (makukadüllő)!
    Ezek tuti még most gondolkodnak az egészen és nem is tudják a lóvén kívül, hogy mit is akarnak.
    :D

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudod mi idegesít a legjobban? Hogy még most se kaptunk tájékoztatást arról, hogy a számláló számol-e tovább. Mert ha tudnám, akkor kiszolgálnám a vevőket és az UH is ott áll üresen, már hetek óta. Ez nagyon a bögyömben van és ne is várjanak vásárlást, amíg így állnak a dologhoz.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!

Ezt tartalmazza a gyopis GYIK is, mindjárt az első oldalon, kár volt külhonba menned érte, elég lett volna itthon olvasni: "
    • A következő hetekben két további bővítés várható a Gyopárvölggyel kapcsolatban:
      • Az időjárási rendszer bevezetése az Alpesi kertben, melyre utaló jeleket már láthattok is majd az ismertetőben (jelenleg ez még nem fog működni).
      • Egy teljesen önálló küldetési rendszer bevezetése."

4. alex0824

Holnap elindul a számláló, de csak a háttérben, hogy eleget tegyenek a hónapok óta tartó kívánságnak, hogy "Bárcsak a háttérben számolna"! Tudod ez az a vigyázz mit kívánsz! Új területet is akartunk, megkaptuk!
    :D

5. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok! Mit gondoltok? Ha a Napraforgó völgybe kitesszük a fákat, ott vajon müködik a fák automatikus aratása opció?

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Tényleg. Én ezt nem tudom tesztelni a magam 12-es szintjével majd, de majd kiderül. Te már a 20. szinten vagy?

7. kukori80

Kösziii, megnyugtattál. :D De mint tudjuk, azt kapja a pap, amit a papné ad. :D

8. -gyöngy-581

Szia!
    Ez egy nagyon jó kérdés! Jó lenne ha kapnánk rá valamilyen moderátori választ, mert erre én is kíváncsi lennék, hogy mit mutatnak a tesztek erről?

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sok még a nyitott kérdés...:oops:

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Alex!Imádom a posztjaidat, mindig! Igaz, hogy zölddel írtad,és egyet is értek vele, mégis bele kötnék....:D :D Nekem nem volt a számláló kívánságom. Az új terület igen, de nem alaptalan álmodozás okán, hanem a pletyisektől láttam, és nagyon tetszett. Eddig rendben is lenne a dolog, amikor is most estem a képemre, de nagyot! Azóta is azt mondogatom, hogy én nem ilyen lovat akartammmmm!!!!

11. alex0824

Farmos terület, így biztos! Bár, jobban bele gondolva egyáltalán nem biztos! De most, hogy megkérdeztétek , holnapig van idő még leprogramozni és azt írni majd, hogy persze persze, ez magától értetődik ez már decemberben is így volt!
    :DxD
    Basszus már saját magamon röhögök. Ilyen hülyét!
    xDxDxDxDxD
    Mi vóóót ebbe a cigibe?

12. kukori80

Igen, ott ácsorgok már egy ideje. Tessék szépen belehúzni, ha kell az új terület.:) Lehet, hogy a növényekkel jobb lesz, majd kiderül.

13. -gyöngy-581

Szerintem egyáltalán nem biztos.. én nem tenném tűzbe érte a kezemet, de csalódjak benne kellemesen :)

No ez talán biztos lehet, ha kapok rá választ.

Basszus már saját magamon röhögök. Ilyen hülyét!
    xDxDxDxDxD
    Mi vóóót ebbe a cigibe? Mit szívsz?, Sajnos az én cigimnek nincs ilyen hatása pedig egy kis jókedv, nevetés rám is rám férne:D:inlove::D..

14. alex0824

Szuvenyir nyihaha nye kukucsku protku!
    xD
    Na azért lebutítom magyarra, mert nem lehet mindenkinek ilyen fejlett nyelvérzéke mint nekem:
    Ajándék lónak ne nézd a fogát!
    xD

15. sutimami57

Na, most én is szívom a cigit, és vigyorgok......:D Ismerem a zölddel írt közmondást, de nem tudtam meg jegyezni...:D :D Azért ez az ajándék ló meglehetősen hibás fogazattal van ellátva. Dolgozzak egy évig, vagy tovább egy ajándékért, ami munkadíjnak is gyenge? Akkor inkább a lóóóóó.

16. -gyöngy-581

A Gloria még nem jelent meg a fejed felett? Hozom az ellenszerét a szólásodnak:

Utoljára szerkesztett: 13.6.23
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt nagyon megtanultam gyerek koromban. :) Akár csak ezt. Akkor még nem gondoltam, hogy az alagút végén a gyopáros lesz. ;)

A Facebook-ra mutató linket eltávolítottam.
    Megértésedet köszönöm, Othep

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.6.23
  18. kukori80

:D:D:D Nekem jó lesz a nyereg is, csak gyorsan érjem el a területet. :D

19. alex0824

Nincs lift az avason? Ne már! Igaz 12 emeletes sincs csak 10. Hol is laksz?
    xD
    Én nem merem megnézni, mert a Bp-ről beszélünk! Mi van ha nem is ló, hanem Láma és szemen köp?
    :eek::D
    Külhoni modik ezzel nyugtatják az ottani népet, hogy jobb és gyorsabb lesz minden!
    :)
    A nagyszüleim régen, amikor kicsi voltam, mert voltam az is, gyakran szólítottak angyalkámnak, de szentemnek soha!
    :)

20. sutimami57

Okkkkk, a nyereg a Tiéd lehet! Attól tartok, mire el érem, már a ló is csak emlék lesz...... :D :D :D Mert a gyopár nem a gyorsaságáról híres.....