Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is maradok a fás résznél,úgy döntöttem. :)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudom, hogy fogja kérni, de hátha nem annyiszor. Megéri kísérletezni, veszítenivaló nincs.
    Kicsit számoltam: haaaa 1 hónap 1 szint, akkor 5 hónap 5 szint.
    De most már 2 hónapra saccolok egy szintet, az 10 hónap, mire elérjük a 25. szintet.

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na, jó mókához idő kell. Csak látnám, hogy a farmot fejlesztenék, vagy a hibákat javítanák ki, bezzeg azt nem teszik.
    Ha a BP így én úgy. Ebbel szerintem nem lesz prédikációs halott.:)
    Azért kíváncsi lennék rá mi a helyzet a külföldi fórumokon.

Anulu73, juliannakoczkas, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Vegyes.
    Dicséret nincs, vannak csalódások, vannak kitartóak, várakozóak, feladások, hibák, fagyások, modikkal vitatkozó játékosok, játékosokkal vitatkozó modik, kb ennyi.
    Van aki úgy látja, hogy a szotyidomb nem ösztönző, mert a zöd csíkot nem hajtja mert minek, több állatért meg fatermésért meg szintén minek.

Anulu73, juliannakoczkas, Neni60 és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

All in one...xD

6. alex0824

Elégedett játékost nem olvastam még. Vannak akik egyszerűen maradnak a fáknál és eldobják a növényes kulcsát.

7. Ninett79

Nos, én is erre jutottam. Nem érdekel a növényes része... :)

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na akkor még nálunk jó a helyzet, sok optimista játékos nincs, de legalább a modiainkat békén hagyják.;)
    A szotyis fabatkát nem ér ilyen áron.:)
    Én is maradok a fáknál, ha már eddig eljutottam elviszem a 25-ig, ha addig nem változik, akkor marad ahogy van.
    Ha most kezdeném megállnék a 15-ös szinten , oszt csókolom.
    Drága, pókerezel közbe?
    Lehet vissza kéne térnem a pókerhez, abba is van izgalom meg sikerélmény is, talán még agyalni sem kell annyit mint itt,
    főleg ahogy átszabták az anyagok előállítását.;)

Anulu73, juliannakoczkas, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Én már pókerezek, sakkozok stb.... :D

10. kukori80

Szia. Nálunk se fognak elégedett játékost olvasni, csak egyet. :D
    A növényes kulcsot én is eldobtam a feneketlen kútba. :D

juliannakoczkas, Neni60, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Na, ezt meg is beszéltük. Nekem bőven elég ez a fás rész. Ezzel is nemrég haverkodtam össze. Úgymond elviselem... xD:)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Valószínűleg én is erre jutok, de még adok neki 2 napot, aztán meglátom :) Viszont a 25. szint olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
    A fás részt szerettem főleg a pihi időben , remélem azt nem utáltatják meg velem :)

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Játszani jó:inlove: Reggelre meg lesz az első jelvény;)
    Napi 3 cukorkát jó lenne elhasználni;) Mert haladni is jó;)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

juliannakoczkas, alex0824 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. kukori80

Helyes, csak így tovább. De húzzál bele, mert le vagy maradva. :D

Anulu73, Coff66, kovácspissti és 4 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

A teli hócipőmet én is el küldtem, ahova kell......Első kirobbanásom után még vissza mentem, kavartam pár magot, és 1-2 napot hagyok, de biztos, hogy nem fogok itt molyocskázni, mert annyit nem ér az a kis terület. Rá jöttem arra is, hogy a szotyis terület, ami a képen van, az egy fél területet mutat, de a 30. szint után, mert az első már fel van rajta oldva. Tehát, ha karácsonyra el jutunk a 25. szintre, akkor csak egy negyed, zsebkendőnyi területet kapunk. Max, nem csúfoskodik a farmos térképen a lakat.

17. kukori80

Remélem nem lesz igazam, de Karácsonyig nem fogunk eljutni a 25. szintig. Ha a BP nem változtat a megrendelőkön, akkor csak a felét tudjuk kiszolgálni, mert a többi növényt és növény felrepit fog kérni és aki nem növényezik, az nem tudja kiszolgálni.
    23 kockát fogunk kapni elsőre a szotyis területen.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm..

Még nem látom, hogy valaki a 21. szinten integetne.... na de majd egy hét múlva;) az élen járók már ott lehetnek;)

19. alex0824

Amit az ismertetőben én nem találtam:

Kezdő: 25. szint - 87db 1x1
    1. terület: 30. szint - 13db 1x1
    2. terület: 35.szint - 19db 1x1
    3. terület: 40. szint - 27db 1x1
    4. terület: 45. szint - 26db 1x1
    5. terület: 50. szint - 30db 1x1

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Az biztos, hogy nem is lehet, mert nekem is csak az első vásárlót sikerült, a másik kettő az új gazakból kért, és nem is keveset. Aranyért nem fogok egyet sem, cukorkát sem adok, mert nekem nem áll hordószám, csak amit össze szedegettem. Azt még nem is említettük, hogy az átalakító is elég sokszor trágyát adott atp helyett. Akkor húsvétra, meg lesz ? Vagy addigra már gyopár sem lesz.
    Az biztos, hogy eddig sem szerettem, de ezzel a nagy újítással még annyira sem.......

maszilva, kukori80, Neni60 és 3 más kedveli ezt.