Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma meg lesz a 2. új terület... mert tegnap muszáj volt a tároló kapacitást bővíteni...
    Ma kaptam gombaspórát... meglepő az értéke;)
    Elültettem, mert csak a helyet foglalja... bár kikelve is ezt csinálja...xDxDxD

2. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Szuper táblázat, egyáltalán nem rémlik, hogy eddig láttam volna. Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Elérkezett az az idő amikor a fő kulcsokat kell törölnöm, hogy legyen hely a többi felröppenőnek.

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Amikor újraindult a számláló ezer valamennyi pontot azonnal csökkent a beadandó. Ha tudom, aktívabb vagyok.

5. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    szeretném tudni ha veszek közepes kerti csomagot de nem fér be a zöld üzemanyag akkor elveszitem /fullra van fejlesztve csak még nem kellett felhasználnom

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szóval jól értem ? : Csináltam 100.000 Zöld üzemanyagot , drágán , ami nem kell sehova . Aztán a BP egy csettintéssel , tollvonással mellé tett valamit , és ez miatt amit éjt nappalá téve gyártottam Zöld üzemanyagot , most törölnöm kell , hogy a fás részen , ki bírjam vágni a fákat ? De miért nem szóltak erről hamarabb ?

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Rakjad be az újrahasznosítóba, vagy törüld azokat a gallyakat, úgy sem jó semmire.
    Bezzeg a borostyán gyűlne úgy mint ezek a semmire valók.

8. HéricsBáró

Akkor jól értettem .:D Ezek szerint játszani jó . xD:inlove:

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ezt ugye nem nekem címezted?
    Nem tudok semmit elfogadni, ha lehetne másképp csinálni, mondjuk jól.

10. HéricsBáró

A kedves BP fele címeztem , hogy mennyire átlátható és kezelhető egyszerű játékot alkottak felénk , mely egyszerű , mint egy 1x1

11. jani975

jani975 Fórumszaki

És minek csináltál előre annyi zöld üzemanyagot, mikor az elején sehova sem kellett belőle sok?

juliannakoczkas és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Mert volt rá lehetőség:pxDxDxD
    Jó lesz ez... végre némi logika is kell a játékhoz;)

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, Yoda mester!
    Reggel már olvastalak. Olvasás közben már pörgött az agyamban, az én jelenlétem is a Gyopáron. Őszintén mondom, hogy még ezt az újra indulást nem nagyon vágom. Egyszer el kellene olvasnom figyelmesen az egész ismertetőt, de annyira nem köt le. Persze csinálgatom, ahogy időm engedi, de ehhez tényleg kevés lesz. Nem hiszem, hogy lesz annyi türelmem, hogy lassan lépegessek előre fele. no de visszatérek a reggelre. Amikor végére értem a hozzászólásodnak, nem hogy a gyopárra nem léptem be, de még az egész böngészőt is bezártam X- el. :D Ki is kapcsoltam a gépet és elindultam a munkahelyemre vezető úton. :)

14. -Holdfeny-.

Szia!

Te jószagú málnabokor...:music: Jó sok változóval kalkuláltál...8)
    1 év???? Megkérdezhetem hogy az ördögbe jött ki ez a szám? :eek:o_O
    Mert én is számolgattam... de sokkal előbb tervezem elérni...8)- ja mondjuk a 25. szintet számoltam...;) De utána számolva is... a 30. szint sincs olyan messze;)

15. HéricsBáró

Pont azért csináltam , mert nem kellett belőle . Attól féltem , hogy egyszer valamikor kelleni fog , és akkor na majd én akkor azt tudom mondani , hogy hoppá .
    Habár most is azt tudom mondani , hogy hoppá .

16. -Holdfeny-.

Én a csomag vásárlás miatt mondom, hogy hoppá... Most ha megveszem... törölnöm kell a megvett zöld üzemanyagot...:music:
    De a többi dolog jól jönne;)

17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Te 20-tól 25 ig számoltál. Én meg 15-től 30-ig! Én nem kalkuláltam bele sem farmaranyat sem cukorkákat. Ráadásul azért, sem otthon, sem munka közben nem szeretnék egy csörgőórát tartani magam mellett. De az is hülyén jönne ki, ha éppen valakinél dolgoznánk és megkérném, hogy hadd üljek már le a gépe elé, mert csak szeretném learatni gyorsan a gyopárt. Tehát számomra az 1 év is elég optimista dolog. Még kiraktam azokat a barackfáimat amik le voltak gyártva de a növényest már pihenőre raktam. A tábla is kint van már: Ingyen elvihető!
    Tudod, még ha szintenként beraktak volna valami értelmes dolgot, akkor egy közelebbi cél még talán talán adott volna valami motivációt. De most azért kapáljak évekig, váltsak ki ezt azt, gyártsak jelvényeket, stb. hogy lessem a zöld csíkot, hogyan telik, hogy talán egyszer elérem évek múlva, hogy legyen egy új farmos területem? A farmon legalább minden hónapban vannak események. Itt a maximum esemény ami lehet, hogy vásárolhatsz ezt azt és az égvilágon semmi más! Itt mind a két játékrészen egy-egy területre bepréseltek 52-77 szintet és még mind a két játékrészhez jön majd +3 terület. Körülbelül számold ki mennyi szint várható. Pár év és egy szintlépés lehet majd 100.000ATP aztán még több. Na persze biztos lesz több megrendelő is. Na de mennyit kell majd kapálni akár 3 játékrészen is, hogy kiszolgáld őket, hogy mihamarabb összejöjjön az a 100.000 ATP. Mint írtam, nekem ehhez nincs türelmem, kedvem. Számomra nem ez a szórakozás. De ez én vagyok.
    :sleepy:
    Na és megdicsértek, hogy végre egy nap, amikor beértél időben?
    :D

18. -Holdfeny-.

A területbővítések... itt tervben vannak... a szintlépcsők biztosan nőni fognak...:music: Értem az érveid...
    Én ennyire nem tekintek előre... a mostnak játszom;) rövid távon tervezek...
    Mondjuk itt nem kifejezetten örülnék eventnek... de valami időkorlátos feladatoknak igen;) Majd meglátjuk mit hoz a jövő...:inlove:

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen. :D 6:47- re ott voltam. Mondjuk ma már nem ment fiam suliba, így nem vittem a buszmegállóba.
    Tovább kalkulálgatok 20 és 21 szint között.

20. jani975

jani975 Fórumszaki

Csak annyit törölj vagy tegyél átalakítóba, amennyi hely kell másnak, ha már egyszer megvan ne vesszen el. Kicsit előrekattintgatva amik még le vannak lakatolva fák vagy növények, egy kicsivel több zöld üzemanyag fog kelleni, akkor majd jól jön a tartalék.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.