Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mi nem működik? Nem tudsz belépni? Most is ott szívom a hegyilevegőt:D, ültetek, szüretelek. Nekem minden működik.

-Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Másik böngészőből is ezt tapasztaltad?
    A szokásos dolgokkal megpróbálkoztál?
    Tudod:

- CCleaner-es géptakarítás
    - Böngészőváltás, ha nem klienssel játszol.

Ha az előzőek nem vezetnek eredményre, a gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    Először a gépet kapcsold ki, majd a routert, pár perc pihenő után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.

remélem, valamelyik megoldja a problémát.
    Ha a jelenség továbbra is fennáll kérlek itt Minden egyéb kérdés ide kérj segítséget, ID és farmnév megadásával.
    Nálam semmi gond, működik a játék, Unity - egde- n játszom.

bactriaanus, Sali~*.*.*, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Most azért egyszerűbb fát gyártani, én éjjelre rakok be faanyagnak és humusznak valót, 30 db faanyag 4 óra, 2 rekeszbe elfér
    a 3 rekeszbe meg ha szükséges gyártok 18 gyakori fát, vagy 6 minőségit. Ugyan ez van a humusznál is. Így napközbe, ha kell esetleg
    indítok 4-4 db 30 percest. Eddig 32 órás UH használtam, mióta újra indult a gyopi egyenlőre 40 órást indítok, mert tudok
    3 szintű jelvény és vérbükköt, vagy a másik bükköt gyártani, a mellé meg már csak apróságok kellenek.

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igen, most könnyebb:)
    Nálam is folyamatosan megy minden. Ha, belépek a farmra, akkor már csak egy lépés a hegyvidék:).
    Pedig nagyon ódzkodtam először, de a növényes terület bevezetése jó irányba változtatta a Gyopárost.:inlove:
    Nem szeretem a 40 órás UH-t. Indokolatlanul magas az igénye, 68000. Akkor inkább 2x indítom a 32 órást. Lassabb haladás, de takarékosabb. Lehet, később majd megszeretem, de így a 14. szinten még nem tudok annyi mindent eldobálni.:oops:

5. Sali~*.*

Szia Gabi!
    Nem indítok 40 órás UH. Nincsenek jó tapasztalataim, pl. ma is trágyát kaptam ATP helyett.
    Szia Aida!
    Hasonlóan dolgoztatom a termelési helyeket. Csak akkor indítok nagyobb értékű hozzávalókat, ha arra van szükségem.
    A Bölcsesség jelvényeknek jó lett volna ha megemelik a tárolási kapacitását, a 21 db a két helyre már kevésnek bizonyul.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hja, így értem, de április vége körül amikor elértem a 20-as szintet a gyopin, akkor már csak azzal foglalkoztam, hogy mindent
    feltöltsek a max.-ig, mire jön a gazos rész. Így ha szüreteltem, a fatermésekből jelvényeket gyártottam, de az is betelt hamar.
    Akkor nem volt más megoldás 3-as szintű jelvényt gyártottam, mert ahhoz 2db 2 szintű jelvény kellett, így felszabadult
    1 helyem és kezdtem elölről, 1, 2 majd 3-as jelvény-el sakkoztam. Közbe meg összegyűlt sok bükkfám, azokat elég volt
    naponta 2* szüretelni. Így aztán miután magas az értéke a 3-as jelvénynek és a vérbükknek, azokat teszem az UH-ba, némi
    nagy szerszámkészlet, venyige és pár ez-az társaságába.
    Most igyekszek haladni, ahhoz meg muszáj a fás és növényes részt is csinálni, de ha elérem a 25-ös szintet, kiváltom a
    szotyidombot, ami egy fél farmos terület. Utána a gyopi feledésbe merül, ha nem változtatnak rajta, mert 12
    kiskockányi területért nem fogom strapálni magam, ha jövök a farmra, ha nem.

Szia!
    Szerencsére én eddig megkaptam az 1200 ATP. Régen én is a 32 órásat csináltam, ez most kicsit kényszerűség, hogy eltüntessek dolgokat, de ha valami mást adna, akkor majd változtatok rajta.

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Sali!

Igen az első pár szinten elkövettem azt a hibát, hogy a csúszkát tovább húztam, mint amilyen alapanyagra szükségem lett volna. Ezért a fel nem használt anyagokkal hamar bedugult a raktár. Gyorsan kidobáltam az UH-ba és tanulva a történtekből, mindig célzottan indítom azóta a fűrészmalmot. :)
    Nekem még csak 12 jelvényhez van helyem:(. A bővítési lehetőség sem zöld. De, most még ez elég. Idáig a bölcsesség ösvényén minden ki van váltva a fáknál. A 16-on kell legkorábban fás jelvényt használnom. Addig a növényes rúnák beváltására tudok koncentrálni:).
    Biz'Isten, várom a további fejlesztéseket:music:;):inlove:

8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Gabi!

Annyira sajnállak!xDxDxD Szeretnék ebben a kényszerűségben tobzódni;)

Közben megtaláltam a másik írásodat is:)
    Teljesen érthető, hogy amíg kényszerleálláson voltatok, azalatt teljesen feltöltöttétek a raktárakat. Én kb. február végén kezdtem a Gyopárost, mivel januárban jöttem vissza az önként vállalt, másfél éves szabadságomról.xDElőször a 2500 csillagot kellett feltöltenem:cry:De, már ez is a múlt. Nézzünk előre, várjuk az újdonságokat. Cselesek voltak ezzel a Napraforgó dombbal, az biztos. :music:

Utoljára szerkesztett: 19.6.23
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csudajó ez a hegyi levegő;)
    Meglepően jól tudok, haladni.... mind a 4 növény kiváltva... 2 új terület aktiv... 2 tárolót sikerült bővíteni, a magosat és a növényeset...
    Alakul ez;) Az Atp szépen gyűlik... a héten biztosan meg lesz a szint lépés... a kérdés csak, hogy melyik nap sikerül;)

10. helena64c

helena64c Járnitanuló

Sziasztok!
    Az alpesi rózsa első bónuszának aktiválása után továbbra is 00.23-01.30 amit látok. Elvileg "lecsökkenti a növekedési időt". Van tapasztalatotok?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Idézek az ismertetőből:
    "FIGYELEM! Az időjárási rendszer nem került még bevezetésre, így ezek a bónuszok még nem működőképesek!"
    Mivel az alpesi rózsa első bónusza is időjárási bónusz, a hatás még nem érvényesül, sajnos várni kell, míg bevezetik. :(

-gyöngy-581, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nekem is lesz szintlépés, de a farmon.xD Mi az a pár milliárd a gyopihoz képest?xDxDxD
    Alakul, alakul, de még jó sokat kell szüretelni, hogy hátra lehessen dőlni. Előrébb jársz, nekem a következő területbővítésem a kertben 17. szintnél:wuerg:

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Még nem aktív az időjárás.... majd ha aktív lesz akkor lesz jelentősége.

14. helena64c

helena64c Járnitanuló

Köszönöm! Ezen átsiklottam.

-gyöngy-581 és Sylja kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

xDxDxD Azért az jó, hogy a gyopin csak tízeres léptékkel mérik a szinteket...
    A Farmon is jó a szintlépés....:inlove: De nálam addig még sok kell.. lehet előbb lesz a Gyopim 25. szintű mint hogy a farmon szintet lépjek:wuerg:
    Most tartok ott, itt az Alpokban, hogy kedvemre tudok haladni... rátaláltam egy számomra hatékony ritmusra:inlove: Ez hiányzott... de most teljesen elvarázsolt... - viszont tartok tőle, hogy megrendelők időnként beleköpnek majd a levesbe...o_O

16. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok
    jó neked, hogy rátaláltál a ritmusra, én még csak ott tartok, hogy botorkálok, vigyáznom kell, le ne tiporjam a jobb lábammal a bal lábam. nekem a fülöp már beleköpött a levesbe, olyat kért az előbb, ami ki sincs váltva (48 db kékfű) vagy 50 farmarany. nem kapott.

nagymami2 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia;)

Én már 4 növényt ültetgetek... s a rózsát igyekszem fejleszteni;)
    50 aranyat tőlem sem kapna;)
    A növényesen gyorsítót nem igazán használok... :music: A kiterjesztő növeli az érésidőt... :wuerg: szóval oda érés csökkentő is kellene...:oops: hogy ne boruljon a rend... de erre most nem vagyok hajlandó költeni...8) tanultam a fás résznél;)

18. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Tőlem összesen 192 darab kékfüvet kért. Most várom, hogy leteljen az ideje,
    hátha a következő kőrben olyat kér ami van is.
    De az már csak holnap lesz.

19. Sali~*.*

Szia!
    Van akiknek jó a tízezres lépték, van akiknek nem. A farmon sokkal több lehetőség van a szintlépésre, nem vagy korlátozva, lehet száguldozni.
    Takard le a levesed, kisebb az esélye, hogy belepottyan bármi.
    A rózsa nálam is tartalékba, a gomba van soron, ezt találtam ezen a szinten a legmegérősebbnek.
    Műkertész jelvény - 2. szint161x Műkertész jelvény - 1. szint10500x gomba/orchidea
    A Műkertész jelvény- 2. szint miatt a rózsát is termelni kell, hisz enélkül nincs 2.sz. jelvény.
    Az összes elérhető területet kiváltottam, fejlesztettem ahol fejleszthető volt a tárolási kapacitás stb.
    Három növénnyel tudok kombinálni, bár egyenlőre a gomba az újdonság.
    Neked gratulálok, hogy megtaláltad a ritmust, már dereng a fény nálam is.:)

bactriaanus, Sali~*.*.*, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ügyi vagy;) Én még csak 2 tárolót bővítettem... Egyenlőre inkább nemesítek... s ha beszorulok egy bővíthető helyen akkor megy oda a jelvény;)
    Nem akarom elkiabálni, de mióta kiváltottam az összes elérhető növényt azóta Barna kevesebb rózsát kér... inkább a többi növényt viszi... s abból kevesebbet... Ugyan azok meg hosszabb érésűek... :music:
    Nem leszünk barátok -Barnával:wuerg: