Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez igaz... csak időm van kevesebb mint szeretném;)
    Eddig simán vissza tudtam hívni minden megrendelőt reggel... most már várniuk kell időnként...
    Változtak a beállítások/vagy a szerencsém... Én meg nem vagyok elég rugalmas....:eek:o_O
    Úgy tűnik a fehér virág teljes nemesítése meg lesz mint a papucs virág kiváltása....:wuerg: Dolgozok az ügyön csak kevésbé hatékonyan mint eddig....:eek:o_O

2. dudute2

dudute2 Rutinos

sziaigazad van :D

alex0824 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A közepes méretű faanyaggal elakadtam... :wuerg: Pedig gombázni kellene... hogy végre papucsozni is tudjak:music:

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kiváltottam , és most nézem , kábé körülbelül 10 órás az érésideje .
    Nappal rózsa , éjszakára havas john .

aida2330, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha kiváltottad jól tetted, majd kapkodsz erre arra, ha a megrendelők kérni fogják garmadával tőled..

*****************************************************************************************************************

:cry: most pedig panaszkodni fogok:cry:
    3-szor 40 órás átalakítót arattam le két részletben: egyszer kaptam 400 ATP-t és hajtass fákat nem tudom, hányat (nem is érdekel), az előbb járt le az utolsó és ott is zacskót kaptam. Úgy látszik a játék szándékosan fékezi a haladásomat, talán túl gyors vagyok neki? Nem tudom.. de nem esett jól... váltottam 32 órásra, ha bukok inkább kevesebbet veszítsek, gyakrabban.. :cry::eek::music::cry:

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ne panaszkodj, nem is olyan rossz! Úgy olvastam máshol, hogy volt, aki 3db 40 órásra kapott 3x12 hajtass fát. Nem örült!
    :D

7. -gyöngy-581

Szia Alex :)
    Tudod attól, hogy másnak fáj a foga sajnos nekem is fáj nem múlik el, csak, ha kezeltetem... Sajnálom őt is és magamat is..

8. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Aki el tudja engedni az ATP hajszolását az élvezni fogja a játékot. Szerintem felesleges azon görcsölni, hogy nem lehet a haladást gyorsítani, sőt a robot elveszi a játék élvezetét. Nem kell mindent azonnal megszerezni, inkább szórakozni kell. Eddigi legnagyobb problémám az, hogy azt az 1 db jelvényt amit 1 - 2 nap alatt legyártok mire használjam fel. xDxDEz nagyon nehéz döntés, mert nagyon sok helye lenne. Szóval nagyon szuper, hogy mindig mindenből nekem pont annyi van, amennyi kell, a raktáraim nem dugulnak be, a gyártás nem akad meg és a megrendelők is újra meg újra megjelennek függetlenül attól, hogy kiszolgálom-e őket vagy sem.xDxD És a gyopár is mindig ott van, ha fel akarok menni.
    Igen, mivel megemelték az előállítható mennyiséget (nem kicsit) így ,már a két indítás soknak bizonyul. Én vagy egyet indítok a 8 órásból, vagy kettőt az előtte lévőből, vagy keverem: mondjuk teszek egy nagy adag kis szerszámkészletet és mellé egy nagy szerszámot. És mindig csak azt aratom le, ami már kell, a többi megvár.
    Nyugi!! Lesz az még több is!xD

9. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Szeretném ha megerősítenétek vagy cáfolnátok engem. De hogy a faanyagok rohamosan fogynak és ugye ide és oda is kell. Tehát ez egy szándékos kitolásnak érzem úgy, hogy ezzel kellene kezdeni valamit a készítőnek. Mert haladni így nemigazán lehet. Ja vagy ez cél volt? :)) Remélem nem és ez csak egy aprócska porszem és optimalizálásra fog kerülni ugye?
    Másnak van ilyen jellegű tapasztalata?

10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Gyorsan beszedtem a rózsákat a gomba mellől és kiszolgáltam Barnát.xD Ma kevesebb jelvényt gyártok legfeljebb. 10 van kész, még 3 kell a gyopárhoz;).
    Tegnap engem is kerülgetett a fáskamra ördöge, mindent eltüntetett, ami elől volt.xD:cry:
    Persze, mert a telhetetlen méhecske ragaszkodott a 2-2 izmosabb fájához, holott tudja, hogy csak 1 lehet kint mindenből, a többi sárgabarack;):music:.
    Na, mára rendeződtek a viszonyok, már nem olyan veszedelmes.;)
    Megyek is, megnézem, hogy kopogtat-e már valaki a portékámért....:music::inlove:

Frissítés:
    Barna Fülöp vérszemet kapott, így továbbiakban hanyagolnom kell őméltóságát.:wuerg:
    Ő sok-sok rózsát akar, én meg jelvényt. Nem egyezünk....:music:

Utoljára szerkesztett: 29.6.23
  11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Na de kérem! A szórakozás nem elég ajándék? Mennyit agyalhattak, hogy kapjunk egy szórakoztató játékot és te ahelyett hogy szórakoznál, keresed az ajándékot?!xDxDxD
    Ha kiváltod és éjszakára ülteted, akkor gyakran kérik a megrendelők, azt hiszem 38 db-ot visznek a 198, vagy 398 rózsa helyett. És mondjuk 80 ATP-ért nem rossz. A rózsát meg tudod használni a jelvényekre. Csak arra kell figyelni, hogy 60-80 db-nál ne legyen több belőle, mert a raktárban kell a hely a rózsának.

bactriaanus, alex0824, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm:):inlove:
    Lassan én is kiváltom a gyopárt, hasznosak ezek az infók.;)

alex0824, GA-BI-O-Farm és Anulu73 kedveli ezt.
  13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nem fog! Neked kell optimalizálni a te saját játékodhoz. Olyan fákat kell termelned, amelyből megfelelő faanyagot kapsz, az átalakítódat a saját játékodhoz igazítva kell indítanod és learatnod. Meglesz ott az egyensúly, csak meg kell keresni!

14. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

És akkor a költői kérdés mi az a fa szerinted vagy szerintetek ami ezt az egyensúlyt meghozza?

vörcsi66 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Pontosan ezt a tényezőt akartam kiiktatni a játékomból az eggyel több dologra figyelést :) Minél egyszerűbben játszani ez a célom, Amit akarok ígyis úgyis elérem, de a belefektetett energia mennyiségét le szeretném szabályozni.
    Az alpesi barackot próbáld ki

bactriaanus, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ez megint attól függ, hogy mennyi időt gyopározol és hányas szinten vagy. Nekem pl 18 szinten 3 bükk, 2 fenyő, 2 meggy és 11 barack van kint. Ebből nekem bőven van mindig annyi faanyagom, hogy sose szorulok meg és jelvényt is tudok mindenikből (1, 2, 3) gyártani. Viszont én nem töltök sok időt a gyopáron, napi 2- 4x lépek be.
    https://kepkuldes.com/image/B2YObB
    Pont ez a szép ebben a játékban, hogy nem kell egyformán játszani. Az a lényeg, hogy mindenki megtalálja a számára sorakoztató egyensúlyt. Számomra hasznos a havasi gyopár, mert kevés belépéssel nem tudnék annyi rózsát termelni, hogy a megrendelőknek adjak belőle, így viszont tudok haladni. Nekem ez az odafigyelés belefér, sőt érdekesebbé teszi a játékomat! De ha téged az szórakoztat, hogy csak rózsázol, akkor természetesen azt kell csinálnod!

Utoljára szerkesztett: 29.6.23
  17. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Nekem szintén ez a problémám. Nem tudom más hogyan csinálja, de ha fát állítok elő nem marad faanyag a növénynek. Alpesi sárgabarackot ültetek, mivel ahhoz nem kell faanyag. Félig kész állapotba kivágom így lesz. Azt elhasználom a növényekre így megint elfogy. Valaki tudna tanácsot adni

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Először is, türelem.;) Nem kell sehova rohanni. Amennyi helyed van, ültesd tele alpesi barackkal és szedd le 3x a termést! Barackod is lesz és minden fa után 3db kis tuskód. Ne vágd ki félúton, lécci'!;) Mindenképpen a fa termelésre összpontosíts először. Semmi baj nem történik, ha a kertben addig nem ültetsz semmit, amíg nem rendeződik a fáskamrád. Ha, van "hajtass fát" trágyád, akkor gyorsíthatod a fák érését, de azokat érdemesebb a hosszú érésú fáknál használni.
    Itt a csevegőben visszaolvasva is találhatsz hasznos információkat. Itt pl. a fák nettó értékét nézheted meg, akár órára lebontva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-416#post-1327074
    Próbáld megtalálni az egyensúlyt!
    Nekem a 15. szinten 8 alpesi barack, 2 Ansu, 1 meggy, 1 fenyő, 1 bükk és egy nyári cseresznye van ültetve. Az Ansu a változó, ha van bőven termése, akkor azt a fát ültetem legközelebb duplázva, amelyikből kevés termésem van. Érésgyorsítókkal, hozamnövelőkkel lehet egy kicsit játszani, az igényeknek megfelelően. Ha, mégis megszorulok faanyaggal, akkor pillanatok alatt, megint 14 alpesi barackfa virít az erdőben.;)
    Jó játékot, sikeres haladást kívánok!:)

Utoljára szerkesztett: 30.6.23
    Dolphin, bactriaanus, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Köszönöm szépen megfogadom a tanácsodat

alex0824 és aida2330 kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nem is értem az eventekhez is minek raknak nyereményeket, ott is elég ajándék lenne a pont ugyanilyen szórakoztató kapálás.
    xDxDxD
    Tegnapelőtt Fülöp bepróbálkozott egy tétel gombával, nem kapott. Tegnap egy tétel gyopárral próbálkozott, azt sem kapott. Ma már visszaállt a rend, csak rózsát kér.
    A többiekkel nem volt gond, kaptak egy dicséretet.
    Viszont túlértékeltem a haladásom, nem lett meg ma a 16.szint, de a hétvégén még összejöhet.
    Egyébként rommá unatkozom magam, baromi unalmas még mindig. Sajnos ezen nem segítene az sem ha a többi növénnyel is foglalkoznék. Ha jobban tudnék velük haladni, akkor talán foglalkoznék velük. De ha semmivel nem haladhatok jobban, akkor marad a számomra egyszerűbb. Nekem még mindig olyan ez mint egy gyárban soron dolgozni, mindennap ugyanaz a monoton meló. Van szomszédom, aki panaszkodik a gyári melójára. Meg is fogom neki mondani, hogy csak azért panaszkodik mert még nem játszott itt a gyopáron. Ott legalább megfizetik a monoton robotért, itt meg mi fizethetünk.
    :)

PZoli64, bactriaanus, -Szemecske- és 7 más kedveli ezt.