Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El olvastam a véleményeket, amiket írtatok erről az újításról. Szívesen el mondanám a magamét is, de .........nem lehet. Csak röviden.....utálom az esőt. A gyopároson iszonyat randa, ott is hagytam hamar. Hogy mit ad, vagy mire jó az időjárás, abszolút nem érdekel, rakom a rózsát, meg néha a gombát, aztán azt csinál az időjárás, amit akar. Nagyon felesleges volt ezzel szórakozni, sokkal fontosabb dolgokon lehetne változtatni, ami rossz, nem működik, vagy éppen sokkal pocsékabb, mint volt, de olyat, ami nekünk jó lenne, nem tudnak ki találni. Az újabb átváltás, vagy mi, megint nagy ki.........lesz velünk, biztos nem az előnyünkre változtatják meg. Arra bezzeg senki nem gondol a magasságosok közül, hogy a rengeteg befektetésért illene valami jutalmat is adni az itt güzülő, ingyen dolgozó munkásoknak. Szóval, nem hozta meg a gyopáros kedvemet ez sem, de nem is vártam.

PZoli64, Anulu73, aida2330 és 8 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nem és most sem látjuk... Nem áll rendekezésre azt írja ki

:)
    A videót egyelőre eltávolították, mert valamit hozzáadnak. Ha ez megtörtént, újra felkerül a listára. -
    Szóval légy türelmes:)

Utoljára szerkesztett: 5.7.23
    HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Teljesen igazad van... A látványt elrontották...:music: bár még csak az esőt láttuk... de ez borzalmas...:oops:

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Azért a Horváth tetőn a játszótér rendelkezésre áll. Oda lehet menni, gyerekeknek jó élmény. Éppen ma is voltunk ott.Szép, változatos, sokminden van.Mászófal,gördeszkapálya, nagy csúszdák, amit akarnak a gyerekek :)És elég árnyékos,ami ebben a melegben fontos.
    ( Bocsi,a kicsi offért)

Utoljára szerkesztett: 5.7.23
    aida2330, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

sutimami57 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Igen ritka, hogy valamiben egyet értünk! Ennek örülök, ja, és a kávé iszogatásban is.......bárhol, bármikor képes vagyok kávét inni. :D

Anulu73, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

De , csak azért , mert a gyopáron is egyszer valamikor talán havazni fog .:inlove:

sutimami57 és Ninett79 kedveli ezt.
  8. Ninett79

Gyere vissza a jelenbe. :) S ne vissza a jövőbe.

GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ott vagyok , sőt , múltba látó lettem . Remekül látom a múltat . :inlove:

10. -Holdfeny-.

:music: Szerintem, csak nem ismerjük egymást...8)
    Tudod ha Nagyanyám 3 lábban születik újra akkor fekete zongora lett volna... én meg muzsika:p Szokta mondani;)

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hja, nem az anyagtárolóról beszélek. Én is ott járok, a 21 végén, de ugye ez a magtároló addig nem is volt, míg újra nem indultunk.
    Akkor azt hiszem lehetett bővíteni 36-ra és most lehet 36-valameddig bővíteni.

-gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mert dupla bővítési lehetőséget adott csak az utolsót nem láttad addig amíg az elsőt nem teljesítetted,

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Már rég 36 magot tudok tárolni, 10-10 a gomba meg a gyopár, 16 magot pedig a rózsából tároltam.
    Szóval semmi esetre se értem.
    Nálad hány növény magot lehet tárolni?

14. -Holdfeny-.

48 a tárolási kapacitás:music:

15. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, csak én nem láttttom a hírek felületén lévő hirdetményt, :)) hogy változnak az átváltási arányok? Erről hol lehet valamit megtudni?

16. Ninett79

Szia!
    Nem csak te nem látod,oda van írva,hogy hamarosan... Ez csak ilyen előzetes izéééé. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a farmodon az újság alatt láthatod az információt:
    upload_2023-7-5_19-6-10.png

18. -Holdfeny-.

hurrá.... várjuk, hogy a csoda képen csapjon;)xDxDxD

19. Ninett79

Szia!
    De ebből nem derül ki semmi, csak az,hogy hamarosan. Vagy én vagyok hüle?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, ez csak egy tájékoztatás, hogy a jövőben várható ilyen fejlesztés. Volt ilyen előrejelzés az Időjárásról is, ami ma lépett életbe :)

maszilva és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.