Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A gombának is ugyan az az időjárás runája, éjjelre nekem azt kell lerakni teljes területet, mert kell 2db 2-es jelvényt gyártanom.
    Majd rá is ugranának a megrendelők, úgy járok mint a bükkökkel, alig bírok 2-es jelvényt előállítani, na de mondjuk az ráér.

-gyöngy-581 és kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De most az időjárásról beszéltünk. Ha lejár az eső, akkor elmegy a bónusz is.
    Viszont azon törtem a fejemet, ha belépéskor aktiválódik, akkor mindenkinél más időpont fog kijönni, mert mindenki máskor lép be. Jó lenne, ha mindenki kiírná, hogy hány órára kapta a felhős időt. Innen tudnánk, hogy tényleg a belépéstől számolja egyénileg mindenkinek.
    A gombának is esős, de az nemsokára lejár. Azt ne ültessél éjszakára. Bár mindegy, mert csak az időt rövidíti.

Utoljára szerkesztett: 5.7.23
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szerintem rosszul értelmezed az aktiválódást.
    Szerintem nem az időjárás aktiválódik a belépéskor, hanem az ültetett növényre gyakorolt hatása.

zsu34a, -BombadilToma-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Gabikám azt ültetsz amit csak akarsz, úgyis beérik mire belépsz. Az egyetlen fontos a terméshozam bónusza lenne, de az most nem játszik.

CsakJucinak12 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hát nekem meg az kell eső ide, vagy vihar oda nem érdekel.
    Mire végzek a 21-el, addigra 3 növénynek kész a rúnája és minden egyéb, amit növelni lehetett meglesz.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Így van én is így értelmeztem :)
    Idézek a GYIK-ből: "Az egyetlen feltétel a bónusz aktiváláshoz az, hogy be kell lépnünk a játékba és az Alpesi kertbe, amíg az időjárási állapot aktív. Tehát ha egy teljes időjárási állapot ideje alatt nem lépünk be, akkor a háttérben nem fogja megkapni a bónuszokat a növényünk offline."

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia és az nem ugyanaz? Ha lejár az időjárás, akkor elveszik a bónusz a növényre. Tehát amikor aratod, akkor már nem kapsz rá bónuszt, mert egy másik időjárás van már. Legalábbis én így értelmezem.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az aktivált időjárási bónusz aktív marad az aratásig, idézek az ismertetőből:

"Időjárási bónuszok működése

Amennyiben egy időjárási bónusz egy növényen beaktiválásra került, az a növény learatásáig aktív marad, még akkor is, ha időközben megváltozott az időjárás."

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

[​IMG] )

Sziasztok gazdák!

Az alábbiakban a játékban jövő héten, 2023.07.12-én megjelenő csereértékekről találsz információkat.

Az Edelweiss Valley egyensúlyának felülvizsgálatának részeként a Classic Farm tartalomcsere értékeit is felülvizsgáltuk a Converterben.

Bizonyos problémák miatt egyes cikkek nem kerültek be a kereskedelmi konfigurációba (vagy rossz típusúak voltak, és nem tudták megfelelően terjeszteni), ezért olyan módon párosították őket, ami sajnos azt eredményezte, hogy ezek a tételek túl drágák, értékesebbek lettek. a vártnál.

A probléma megoldása érdekében úgy döntöttünk, hogy általában növeljük a képletünkkel számított csereértékeket. A magasabb értékkel párosított tételek azonban a tervezett változtatást követően értéktelenné válnak, mivel mostantól ugyanazt a képletet és így a számítási alapokat fogják használni.

Például szinte az összes telihold termék nem volt ebben a konfigurációban, és a termelési termékek nem megfelelő típusúak voltak, ezért nagyon magas csereértékük volt. Ezt már kijavították, és a tervezett időpont után kerül bevezetésre.

A kapott visszajelzések alapján, amelyek szerint a Telihold csak átmenetileg elérhető, és ezért a Telihold tárgyaknak értékesebbnek kell lenniük, mint a fő és a trópusi tartalom, úgy döntöttünk, hogy hozzáadunk egy további tényezőt a Telihold költségeinek növelése érdekében. korlátozott elérhetőségük miatt.

A legtöbb ilyen cikk ára csökkenni fog, míg néhány más tétel ára nőni fog. Mivel az összes többi elem drágulni fog, reméljük, hogy ez simább és korrektebb interakciót eredményez a transzformációval. Bár sok teliholdas tárgy költsége csökkenni fog, összátlag- és mediánköltsége továbbra is magasabb lesz, mint az alapvető és trópusi tárgyak átlagos/mediánköltsége.

Legjobbakat kívánom,
    Az Ön FARMERAMA csapata

bactriaanus, maszilva és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Kösziii, most olvastam közben én is. Bocsi és egy anyamedve. :D

11. dudute2

dudute2 Rutinos

Szia .Köszi szépen az még sokká lesz .

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    A Műkertész jelvényt csak 792 rózsával lehet kiváltani?

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az attól függ, hogy hányas szinten vagy, és melyik Műkertész jelvényre gondolsz :)
    upload_2023-7-5_21-27-40.png

Gyanítom, hogy a Műkertész jelvény - 1. szintre gondolsz, ott 9500 értékben kell beadnod csarab vagy kankalin kategóriába tartozó növényt. Csarab kategóriába tartozik az Alpesi rózsa, Kankalin kategóriába a 25. szinttől elérhető Cifra kankalin.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igen.
    Mindaddig, amíg nem váltod ki a rózsa értékét emelő rúnát. :)
    Utána 731 rózsa kell a Mű1 jelvény gyártásához.
    További jó játékot kívánok!:)

ildiko44, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm a válaszodat!
    Sajnos akkor a rózsával fogok küzdeni még egy darabig, mert 13-as, és 16-os szinten vagyok

ildiko44, aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  16. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok. Elment a kedvem az egész farmtól már gondolom kifogjátok törölni de akkor is elment tőle a kedven nem értek én semmit a gyopárosból . )

-gyöngy-581 és aida2330 kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Türelem!
    Egyenlőre mi sem....;)
    Szerintem együtt tanulunk és milyen jó lesz a végén:music::p

18. kukori80

:D:D:D:D Együtt tanulunk, az igaz, de milyen jó lenne már a 25. szinten dagonyázni. :D:D

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pont az időjárásnál olvastam ezt....:music:

20. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Félek, hogy ez a sok interakció, meg transzformáció nem lesz kedvező nekünk,
    a medián árról nem is beszélve.
    De majd meglátjuk.

Anulu73, aida2330, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.