Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    A 2-es jelvény kiváltásához 1 db 1-es is kell

2. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    A gombához is gyakori faanyag kell, ugyanúgy 1 db, mint a papucskosborhoz. Nálam az ásó mennyisége szab határt a mag gyártásának. Érésideje hosszú, de éjszakára elmegy

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

OK, de ott a 3-as humusz, amiből 6 db-ot tudsz gyártani 8 óra alatt és mondjuk 86 szerecsendió kell hozzá.
    Nem mintha nem lenne a pajtámba, na de ez azért kicsikét dúrva. Teliholdas fáim vannak bőven, na de azt meg végképp
    nem szánok rá, így csak mennyiség szerint állítottam be és néztem meg.
    Túl azon, innen már elevickélek a 25 szintig valahogyan és ott le is teszem a lantot.

Anulu73, PZoli64, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Már arra gondoltam, hogy valamit benéztem. Maradok a gombánál, gyorsabb, költséghatékonyabb. A mag előállítása a gomba javára fele annyi idő. Éppen ezért nem értettem,o_O hogy miért is jó ez a gombával szemben? ;)

Anulu73, sutimami57, -huusi- és 2 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Nálam is megfelel a gomba, már sehová nem sietek. Hogy is szokták mondani, jobb nekem a sűrű forint, mint a ritka nemtudom.....
    A papucsnál valahogyan úgy érzem ide akarnak szögezni a gép elé, na én meg épp nem azt akarom.

Kicsit más. Míg a gyopin szöszöltem beértek az XL mamutok, visszalépve, szépen le is szedte a faarató. Valaki épp a múltkor írta, hogy nem szedi le. Hát, de leszedi.

Utoljára szerkesztett: 9.7.23
    Anulu73, PZoli64, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Gabi!

Meséljetek még ilyeneket, lécci'!;) Hogy, mit tegyek a füvészkertbe, amíg odaérek...

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

El kell érni és kiváltani a kosbort.... utána én azonnal tudtam hozzá használni;)
    Számomra hatékonyabb mint a gomba...

8. Sali~*.*

Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint.;) Veled tartok a séta során.:)

Anulu73, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

alapból 10 óra alatt érik.... xDxDxD ez aztán a szögezésxDxDxD éjszakára pont jó;)

10. Sali~*.*

Alpesi kertben nem? Fűvészkert az merre van?:inlove:
    Elsősorban sok-sok rózsát, majd hozzá minden második sorba gombát! A többit meg már tudod!:)

GA-BI-O-Farm, sutimami57 és aida2330 kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

Nem az érésidejével van bajom, hanem a magok és egyéb hozzávalók előállításával, miután 4 hely van és más magokat is elő kell állítani, nem fogok a gép elé szaladgálni egész napon.
    A másik meg az úgy játszok ahogy akarok és nincs szükségem mások segítségére.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.23
    Sali~*.*, kovácspissti és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

A gép elé szegezést nem értem, épp azért is jó, mert nem kell sűrűn aratni. Számoltam egy kicsit: 2 sor gomba, 3 sor papucs esetén termelsz 232 db papucsot, aminek az értéke 9.720. Hozzáteszel 22 db gombát, és kész a 2-es jelvény

13. -Holdfeny-.

Előzmények törlése miatt szerkesztve, Othep

Köszönöm a megerősítést! Pont ezen okok miatt játszok úgy ahogy8)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.23
  14. GA-BI-O-Farm

DE hidd el, jelen helyzetbe nincs szükségem semmilyen jelvényre, nem teperek sehová.
    A 22 szinten egyedűl a jelvények kapacitását lehetne növelni, amire jelenleg semmi szükségem.
    Ami összejön így is megy az UH ba.

Anulu73, Sali~*.* és -huusi- kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Máshogy játszunk:music: Mindannyian.... Ez így jó...

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)
    -Tökéletesen egyetértek veled én sem váltottam ki. A megrendelők már leszoktak róla, hogy kérjék . Nem sietek sehová sem.
    Szia! Ebben neked tökéletesen igazad van, de azt mondd meg nekem mit kezdjek a jelvényekkel? Nincs rájuk szükségem, max. az átalakítóba teszem be, oda viszont jó a gombából készült is. :) Ahogy Gabi is írta.

PZoli64, -huusi- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Nekem a gyopár és a fű nincs kiváltva, úgy gondolom, semmi szükségem rá, minden más fullon van. Én gyüjtögetem a jelvényeket, ha jönne egy megérős gazdaköri, és szükség lenne a két ki nem váltott növényre, rögtön ki tudjam váltani, és fejleszteni. Kb. ennyi

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jól van, megint felületesen olvastam:wuerg: , csak a szerecsendió maradt meg, de aztán rájöttem, hogy csak a humuszhoz írta Gabi példának.
    Minden jó, kész a töltött paprika:p
    Leszaladok a hegyről, beszedem a kakukkokat:music:

Nagyon belehúztak most, este 11-ig napsütés lesz, rakhatná éjjelre a gyopárnak. Persze, a strandolóknak is tökéletes, reggel elültet, este beszedi:music:

Anulu73, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Ha igazak a pletykák... jönnek az új feladatok...:music: A taktikád is jó... Én kiváltottam mindent... De pl a lila gazt nagyon ritkán kérik... így van némi tartalék belőle de ültetni nem kell...8) a jelvényeket kb tök mindegy, hogy most vagy később dobjuk be... a sorsuk ugyanaz...8) Bár ha hirtelen új dologhoz is kell jelvény akkor jól döntöttél a tartalékolás mellett;) A szint végére azt terveztem kész lesz minden fejleszthető dolog... - még nem látom ez ügyben az alagút végét...:(

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Bennem ugyanez a kérdés motoszkál amióta megláttam a pletykát a város főterén öszegyűlt állatkákról:

Az Edelweiss-völgy állatai szeretnek összegyűlni a falu terén beszélgetni, tudást cserélni.
    Most te is elvegyülhetsz a tömegben. Végezze el feladatait, és nyerjen jutalmakat.​
    Szóval úgy gondolom nem kések le semmiről sem, ha megvárom a hivatalos kiírást, (vagy a pletyi komolyabbra fordulása is nagy segítség lehet) a feladatsorok mibenlétéről, aztán döntök majd :)