Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Madárcsicsergős jó reggelt kívánok mindenkinek!

Szép napos időre ébredtünk a Kertben:) Ez jó hatással van az alpesi gyopárra és az alpesi kékfűre. Mindkettő hozamnövekedést ér el, ha napsütéses időben ültetjük. A kékfű ezt a jó tulajdonságát a szomszédos növénynek is átadja, de csak akkor, ha a Bölcsesség ösvényén az 5.rúnája is aktív, vagyis kiváltjuk.;) -Jelenleg éppen ezen dolgozom.
    Ráadásul Füles Karcsi is Műkertész jelvényt akar és rúnakiváltást. Szerencsém van, hisz ez az egyetlen rúna a Kertben, ami még inaktív ezen a szinten. A jelvények gyártásához továbbra is a rózsa és gomba termelése zajlik. Még egy kis eső, vihar maradhatott volna....:music:
    Alice majdnem megtorpantott,mert tároló kapacitás bővítést szeretne. Amikor elértem a 17. szintet megcsináltam a lehetséges bővítéseket. Egy kivétellel, a Zöld üzemanyaghoz nem nyúltam. Most ennek a bővítésével tudok majd tovább menni, de csak azután, ha az európai vörösfenyő 5.rúnájával is kész leszek. Ehhez 3 darab 3. szintű Aborista jelvény szükséges, amihez 6 db 2-es AbJ is kell többek között.
    ( -a 6 darab 2-es Aborista jelvény gyártásához szükséges 6 darab 1-es is-)
    Számomra a rúna kiváltása fontosabb, mint a feladatban haladás, így Alice várakozni fog.:music:

Melyik a kedvenc fátok az Északi erdőben? A bükk mellett nekem a nyári cseresznye:)https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2023/07/13/ec8b4b6cee4fd39f8840a5097ced97c4.md.png
    Igaz, hogy alapanyag igényes,- a maga 9 alap fájával és 10 alap humusszal-, nem tartozik a megérős fák közé, de látványnak szép:)

Utoljára szerkesztett: 13.7.23
  2. Edythke

Edythke Fórumlakó

Sziasztok! A készíts 2 jelvényt csak akkor fogadja el, ha egyszerre (a bölcsesség ösvény elhagyása nélkül) készítitek el.

PZoli64, helena64c, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem nem kell egyszerre, csak előtte mindig látogasd meg KarcsitxD

zsu34a, Sali~*.*, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Na éppen itt tartok én is, de most hogy olvastalak, csak ennyit kérdeznék a Bp-s feladótól: nooooormális ????
    Hogy a búbánatba gondolta? 1600-as a tárolóm, 2 x 731 rózsa = 1462. A gombát és a gyopárt töröljem ki azért a 100 akármennyi atp-ért ???? Na ennyire azért nem olcsó a faanyag stb. amibe kerültek ezek a gazok.
    Ezeknek a "kitalálóknak" nemcsak a gyógyszerük gurult el, hanem az agyuk is.
    Kell ez nekem korán reggel ??? Nem !!! Egyék meg a gazdakörjüket !!!

-Szemecske-, Sziszi1950, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

No para, ami kimarad, az kimarad. ;)
    Személy szerint nem szándékozom fűvezni, bármennyire is kellene az Karcsinak.:)xD
    Nincs kiváltva a fű és a papucs és ez így is marad.:)
    A fákkal elvagyok, várom a 23 -as szinten azt a szép új barackot a gazokkal kevésbé vagyok jó viszonyba.:)

Sali~*.*, alex0824, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Szerintem le kell OK-ni. De, most még ki sem tudom próbálni. :(

Frissítés:
    Ne mérgelődj kora reggel.;)
    Szerintem nem kell egyszerre a két jelvény......közbe ránéztem a bekérőre és módosítok, mert 1-es jelvényt kér:oops:
    Ha, az OK gomb nem megodás, akkor viszont jelezni kell a segítség kérő topikban.

7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Para az nincs, de valami gördülékenyebb akármit várt ide a játékos, nem pedig ilyen semmit.

A fákkal én is jó viszonyban vagyok, de én nem a 23-ast, hanem a 25-öt várom és akkor be is zárom a kaput itt.

alex0824, -gyöngy-581, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

Nem is azért rakták be ezt a 2 új megrendelőt, hogy Te haladjál és jól érezd magad :);)
    Ahogy elnézed ennek már rég játékba kellett volna kerülnie, de mostanra sikerült, na.xD
    Nem írok már nagyon negatív kritikát mert megint radírozva leszek, inkább röhögök az egészen:music::wuerg:
    Na jó, nekem rövid távú terveim vannak, előbb a 23-24-25 és vége:):p
    Onnantól azzal teszteltetik a gyopit, akivel akarják;)

Anulu73, PZoli64, fahejascukorka és 5 más kedveli ezt.
  9. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok! Alice 7-dik szintjén csinálom és nem tudok tovább menni. A 14-dik szinten vagyok és nem tudok semilyen tároló kapacitását megnövelni, minden szürke mezőben van.

juliannakoczkas és aida2330 kedveli ezt.
  10. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia! Alicétől és Karcsitól ugrottam egyből a bölcsesség ösvényére.

11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Akkor te is tedd egy kicsit félre Alice-t.;)
    A 15. szinten lesz lehetőséged a jelvénytároló bővítésére.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2023/07/13/68e1b956c5d3cd7db9b0433526eef2a8.md.png
    :music::)

Szia!

Szívesen,:) de lehet, hogy egy kérdést megérne a segítségkérő topikba. Mert, a hivatalos tájékoztató szerint azok a korábban elvégzett feladatok jóváíródnak, amit csak 1x lehet elvégezni.
    Az számomra nem derül ki, hogy melyik feladatnak hányas a szint követelménye.

12. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

alex0824 és aida2330 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Szerintem az OK gomb a megoldás. Jártam tegnap is annál a feladatnál, "leokéztam". Készítettem jelvényt a tegnapi rózsáimból. Ma megint összejött a jelvényre való és Karcsinál megint csak rákattintottam az OK gombra. Majd megcsináltam a jelvényt 1 darabot. Megkaptam a pipát a feladat teljesítésre. Sőt, alatta a rúna kiváltás is kipipálódott, hiszen már többet is kiváltottam.
    Kicsit "elaludtam" , így csak az átvételt tudtam dokumentálni;) https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2023/07/13/7673ae8a833ef97c284ab043a8b6785a.md.png

Anulu73, maszilva, bactriaanus és 5 más kedveli ezt.
  14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam is ez a probléma lépett föl, minden tároló kapacitás fejlesztve, most emiatt mert előre dolgoztam nem is lehet tovább menni a küldetésben, csak a 27 szint után,Ez nagy szívás, szerintem eleve kellett volna oda egy zőld pipa.

apumbiapa, Sali~*.*, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  15. Edythke

Edythke Fórumlakó

Köszönöm, kipróbálom :)

alex0824, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szerencsés szép napot kívánok!
    A bevezetett gy.gazdaköri nem tetszik. A legnagyobb problémának érzem, hogy nem látom a következő lépést a majdani feladatoknál. A tervezésnél viszont sokat segítene. Marad a jegyzetelés, ami nem a legjobb megoldás.
    A másik nagy csalódás a készíts jelvényt, növeld a tárolási kapacitást stb. Azok a gazdák, akik már meghaladták a most bevezetett gköri feladatok szintjeit, már készítettek elég sok jelvényt, bővítették a tárolási kapacitásokat stb.
    Igaz, nem sietünk sehová, no de a hátráltatás sem elfogadható.
    Találtam valamit, talán hasznos lehet:
    A lényege az én értelmezésem szerint, ha "valahol" , bárhol megtelik egy tárolási kapacitás és törlök legalább egy tételt akkor teljesítettem a feladatot. Jól gondolom? Vagy még nagyon reggel van éjszakás után?
    Hamarosan a virágoknál ki tudom próbálni, nem ültetek addig.
    A sokadik megrendelőm felajánlott édessége megy veszendőben, mert a felröppenők nem jönnek. Megfogadtam, addig semmivel nem szolgálok ki senkit, amíg a szükséges felröppenő mennyisége hiányzik.

Anulu73, bactriaanus, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  17. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nekem a rúna kiváltást nem pipálta ki és mivel az összes rúna már kivolt váltva igy ennél a feladat sornál nem tudok tovább lépni.

farmerSS, alex0824, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mélységesen egyetértek az írásod minden részletével. Hurrá, kaptunk valamit, de a rendszer bevasalja rajtunk máshol. Ennek kéne örülnöm?
    Nem szeretem, ha kényszerhelyzetbe hoznak (még egy játékban sem.) Számomra elfogadhatatlan az, hogy váltsak ki olyan növényeket amikre nincs a játékomhoz szükségem.
    Ha ott hagyom az egészet akkor is látom a főtéren a figurákat elég csúnyácskára sikerültek. Megszokom, vagy megszököm? még nem döntöttem el végleg. Eléggé depressziós lett az esős idő is még azt sem tudtam megemészteni, bár nagyon ritkán futok be csak aratni.

PZoli64, farmerSS, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  19. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok!

Alice 8-ik szint, már 3x készítettem el az 5gyakori fa 3 luxus humusz mégse rakja be a pipát, egyszerűen nem látja>:(:mad::wuerg::cry:

alex0824, sutimami57 és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek a problémát hozd el egy Segítségkérő topicba, azonosítóid (Farm név és ID) megadásával, és pontosan add meg, melyik feladattal akadtál el.
    Enélkül nem tudunk segíteni. Köszönöm

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.