Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Valamilyen szinten érdekel. Mert lehetne nagyon jó és hasznos a farmnak. Olyan érzés, mintha kapnál egy Porsche-t és tudnád, hogy élmény lenne vele autókázni, de közben az gyárilag le van szabályozva, hogy csak 30Km/h-val tudjon menni! Nem értem miért tartják nyereményekben ennyire távol a farmtól a gyopárt. Azt értem, hogy maga a gyopár csak készül, és ezért szegényes esetleg a gyopáros nyeremény, meg hogy inkább a költekezés beindítása az elsődleges cél. De addig is szintenként tolhatna egy kicsit a farmon, ennek semmi akadálya nem lenne! Azt is látni, hogy alkalmi süketek, vagy alkalmi vakok, mert bármit írunk, ami jó lenne a játékosoknak, a gyopárnak és a játék készítőinek is, arra nem vevők. Csak az van, amit Ők elgondolnak, a játékosok ebből ki vannak zárva.

-BombadilToma-, PZoli64, zsoxxya és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én várakozó állásponton vagyok, csodára várok (?) lehet, de szeretném, ha egyszer eljutna A-B-ig és valami még kisülne belőle, ami lehet esetleg jó is. No abból viszont nem szeretnék kimaradni :)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akartam már kérdezni , de mertem .
    A topp szempontjából milyen befolyásoló tényezője van ?
    Gondolok arra , hogy a gyopár inkább elvesz , mint ad .
    Mi lesz , ha méééég többet vesz ki a pajtából a kicsiknek , a nagyoknak meg mindegy, és a topp nyeremény elérhetetlen lesz x idő múlva ?

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem egyáltalán nem befolyásolja a TOP-ot jelenleg. Szerinted aki ott indul, mennyire készül fel rá?
    Most amit ide beadogatunk elenyésző mennyiség a TOP-hoz képest, de hogy ez így is marad, ki tudja.

juliannakoczkas, zsoxxya, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok, Gyopáros/Falu főtere 5. feladatnál lenne kérdésem: oldd fel a rúnát - alpesi sárgabarackfa 5.
    Ez a gyakorlatban a bölcsesség ösvényén az 5 rózsaszínnel jelöltet jelenti? Így számolandó az ösvényen a lépés?
    Ha igen, lehetne egyértelműsíteni?

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!
    Így 24 óra távlatából mondom, hogy ugyan be van jelölve, hogy hírlevelet kapjak, mégsem jött semmilyen bónusz kód a Farmeramától. :(

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. zali1111

zali1111 Fórumprofi

én pl. kifejezetten csak a napraforgódomb miatt kezdtem foglalkozni a gyopárossal, de a kezdeti lelkesedést teljesen letöri, milyen lassan lehet haladni, idő/energia ráfordítás lehet soha nem térül meg....

8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Igen , azt jelenti. A Bölcsesség ösvényén oldd fel az 5. rúnát, ami 20%-kal növeli az értékét!:)
    Nincs ott több rúnája az Alpesi sárgabaracknak.

Utoljára szerkesztett: 14.7.23
  9. agi770

agi770 Törekvő

Én is csak emiatt álltam neki. Jelenleg többször be tudok lépni a farmra, hogy aratgassak. Így is lassan haladok, hát ha még nem lesz ennyi időm rá napközben?

juliannakoczkas, aida2330 és zali1111 kedveli ezt.
  10. zali1111

zali1111 Fórumprofi

köszi, az első rúnánál tartottam, azt hittem mindhárom elágazási irányba lehet tovább menni _ így talán érthető, miért nem értettem...a Tölgynél lehet külön-külön haladni az ágaknál -

agi770, PZoli64, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  11. zali1111

zali1111 Fórumprofi

mondjuk ez a 10 faültetési lehetőségnél megakasztja a folytatást, annyi meggyfa kellene az ösvényen az arborista jelvényekhez...

PZoli64 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopáron nem lehet gyorsan haladni. Idő kell mindenhez, jó sok idő...
    Ám a sok gürcölés megtérül majdan.... :)

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Sok-sok ötletet találsz itt a csevegőben. Nem biztos, hogy a meggyfa jó megoldás, a maga 14 alap fájával.
    Hiába jó a meggy értéke, ha nem tudod előállítani a meggyfát. Jó lesz az alpesi sárgabaracknak is, csak sok legyen!;)

agi770, GA-BI-O-Farm és Koppi kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Talán... egyszer majd, de az nem holnap vagy egy hónap múlva lesz

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez így van. :) Ez már egy teljes gazdát igényelne. Nekem mondjuk elég ez a haladás munka mellett. Jelenleg 21 egész, majdnem 22 mínusz kétharmad szinten állok. :D ;)

16. -gyöngy-581

Szia Apja
    Gratulálok a 21.1/4 szinthez. Engem most minősített vissza a rendszer ide.
    Sőt még az aranyos ládikómat is lenyúltaxD:cry:xD
    PS: Na mit szólsz hozzá, hogy milyen tanulékony vagyok, most nem értettem félre az írásjeleket, rájöttem, hogy még/már tudok olvasni:music::D8)

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm!​
    Sokszor van nálam is az a jelenség. Legalább egyszer lehetne telibe ültetni. :D
    Itt azért lehet tanulni, sőt fejleszteni is tudja magát az ember. :)

18. -gyöngy-581

Hát igen, csak az eventes csevegőbe ne tegyem be a lábamat, mert ott még a végén visszafelé sül el a fejlődésem, vagy az irány nem lesz jó...:music::oops::music:

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, kulcs az reppen fel,de melyik nyitja? :oops:xD

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A te dolgod lesz kiválogatni a 30. szinten , Alicéval és Fedorral . :inlove:

GA-BI-O-Farm és Ninett79 kedveli ezt.