Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:eek:o_O:eek:o_O Milyen módon?
    Na ne már, hogy nem elég aktiválni és teljesíteni:wuerg: Mondjuk még nem tartok ott...
    Hm azt hittem elég egyszer elfogadni a feladatot:wuerg:

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, mi volt a gond. :) Szoktam is nézni, de most csak jöttem és arattam, mint tatár a bifszteket. :D

aida2330, farmerSS, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ha nem csak 1 dolgot kér, akkor minden egyes kérést külön-külön kell elindítani a mukiknál. Hiába van a raktárban belőle, az nem jó, frissen szedett - készített kell nekik.

aida2330, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kézzel aratva :) és csak azt amire a feladat szól :) Legyen az fatermés vagy növény.

aida2330, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Köszönöm! Karcsink most pont gombát akar... :music: Igyekszem figyelni;)
    óóóóó de kis válogatós....:music:

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Én rózsáztam szinte egész napon, megnéztem mennyi rózsám van, amikor volt 731, akkor elballagtam Karcsihoz,
    rámentem a feladatra, onnan ugye a jelvénygyártáshoz vitt legyártottam a jelvényt és kész. Akkor ugyan nem jelezte, hogy
    a 3 jelvényből mennyit gyártottál le, de amikor már a 3.-nál is eljátszottam ugyan ezt, akkor pipa került a feladathoz.
    Szóval én nem mertem összegyűjteni, mert valahol előtte is volt , ahol 4 db 2-es jelvényeket kellett gyártani, de a már
    meglévőket nem számolta bele, így inkább egyenként szórakoztam vele.
    Bocsi most olvastam a posztod után és látom már többen leírták amit én is, de már itthagyom.

-ágianyu33-, aida2330, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ha bedobást, feloldást kér... akkor nem kell azonnal készíteni... jó a régi is;) Legalább is többhelyen minden munka nélkül pipa van:music:

8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Még egy észrevétel, hogy okézd le a feladatot. Én is onnan indultam, de nem akkor csináltam a jelvénygyártást, amikor odairányított, hanem OK gomb és elmentem megcsinálni a jelvényt.;) Valamelyik megoldás biztos jó lesz.

9. -Holdfeny-.

Te jószagú málnabokor:music: Még jó, hogy eddig valahogy nem sikerült hibáznom...:pxDxDxD
    Ebben a melegben még figyelni is kell... ennyi felé;)

Ha jól értem, mindenkinél ugyanazokat a feladatokat csináltatják... sorban...8) Kíváncsian várom a következőket... Bár Karcsinkkal könnyebbnek tűnik a haladás:music:

10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Mégis Alicevel vagyok készxD
    Karesznál megálltam, el kell érnem a 18. szintet. Aztán nézem, hogy a 8. feladatnál Műkertész jelvényt kell gyártanom és feloldanom a földterületet. Amit már a 17. szintnél megtehettem. Szerintem felcserélték a két feladatot. Vagy ennyire szőke vagyok....mindegy, azért elvittem megérdeklődni, de még nem kaptam rá választ.:)

Elvileg futott egy szkript, ami kipipált olyan feladatokat, amit csak 1x lehet teljesíteni. Ezt a hírt más Fórumból hozták.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kedves moderátor!

Az azért már mégis túlzás, hogy egyes játékosok kioktathatnak, ostobának nézhetnek, a posztjuk meg marad.
    Légyszíves törüld akkor Holdfény 10015 posztját is.
    Köszönöm

Kedves játékos!

Mindkettő törölve lett, úgy emlékszem, időben. Mindegy is.
    Szeretnék mindenkit megkérni ezúton is, hogy az esetleges személyes ellenszenveiteket magánúton rendezzétek le.
    Tiszteljétek egymást és gondolataitokat mások számára elfogadhatóan kommunikáljátok egymás felé, és az esetleg nem tetsző írásokon görgessetek át.
    Kinek nem inge, nem veszi magára... akinek meg inge, legyen szíves felöltözni!
    Köszönöm, Othep

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.23
    Dolphin és -Szemecske- kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Akkor Szkript futtatása pipa;) Alice most 4 második szintű gazos jelvényt akar mert már csak egy lehetőségem van tárolót bővíteni a jelvényeknél... a többivel siettem;)xDxDxD szóval ezzel elmolyolok egy darabig;)
    Akkor a szkript miatt van pipa itt munka nélkül;) Így már értem...

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már magaddal is jól elbeszélgetsz.. Ez jóóóóó...xD:p Megártott a hegyi levegő?
    Én most állok,mert 2 műkertész jelvény 1. szint kellene.

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Harmadik nekifutásra sikerült kipipálnom ezt a jelvényest, ha jól emlékszek. De lehet, hogy többször futottam neki.
    Én most azért állok, mert elzsibbadt a lábam. :D

15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Picit lemaradtak a készítők ezekkel a küldetésekkel....nem nagyon, csak kb az új rész indulására kellett volna időzíteni...
    Azt szeretném tudni hogy ha minden tárolási kapacitásom a maxon, akkor hogy a bánatba lépjek túl a 7. szinteken???
    Esetleg volt valami tájékoztató előtte hogy ne adjak be mindent mert kellhet majd??
    Nem szeretem az egész gyopárbizbaszt...de azt gyűlölöm ha hátráltatnak is pluszban...

16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Bocs, de üdv a klubban;)
    Toporgunk egy páran, itt-ott. :oops::wuerg:

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!

Szia!
    A raktár kapacitás növelése, bármely kategória erre változott.
    Nem tudom melyik szinten vagy? Többen dekkoltunk a 22. szinten emiatt a kívánság miatt. Megoldható, majd, lesz még rá alkalom, hogy lehet fejleszteni. Lényeg ne akarj sietni sehová, nem tudsz.
    Sok sikert és elsősorban türelmet kívánok!

18. -Holdfeny-.

Idő mint a tenger....:music: Ilyenkor a keveset alvók előnybe vannak8)

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi !
    Most már rémlik, hogy előzőleg is belefutottam ilyenbe, a figuráról kell indítani a dolgokat.

GA-BI-O-Farm és juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ráérünk...:music: Most éppen a kék gaz érésére várok... ja még csak a mag előállítására...8) No de ez is meg lesz ma... aztán jöhet a következő...8) Egyenlőre vakon megyek tovább... Szeretem a meglepetéseket;)