Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd menni fog kézzel is;) Azért mert ügyes vagy!

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hetet egy csapásra . :inlove:Rózsából . :inlove:Izgi . :inlove:

aida2330 kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Az semmi! Fűből már 9 van;)

Anulu73, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Akkor az már nem fű , hanem sündisznó ? :p

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ki kell próbálnom... holnap valahogy megoldom, hogy lássam a saját farmomon;)
    xDxDxD Szuper8) lila sündisznó;) vagy kék?:eek:o_O

6. -Holdfeny-.

Én is kérek havat:music: Kellene egy kis hűsítő;)
    Nálam még az alpokban is meleg van...

7. HéricsBáró

Sokszor olvasom , hogy a gyopár így , a gyopár úgy , ez ilyen az meg amolyan .
    Na , lehet hogy ugyanígy készült , mint a krampampulin ?

aida2330 kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Miért kellett volna magadra venned bármit is? Tényleg csak kérdezem. Írtam valamit, Te így reagáltál. S most nekem kell elnézést kérnem, mert nem olvastad el normálisan, vagy nem értetted, amit írtam? Nem értettelek félre, nem kötöttem bele az írásodba. Olvass vissza kérlek. Pont azt írtam, hogy nem indítok egyszerre kettőt az átalakítóban. Kedves modi, aki erre jár: kérlek, hagyd itt, hogy Gyöngy megtalálhassa. Köszönöm szépen!

"Valamikor egyszer Te itt ebben a topikban kategorikusan kijelentetted, hogy csak a duplán indított ÚH-k adnak ATP-t, nálam ez ma megdőlt. Reggel kettőt aratam le 400 ATP-t kaptam, most az előbb is elkészült egy 200 ATP-t adott. Remélem egy darabig ezzel fogok találkozni ez után :)".

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ez volt a válaszom arra amit írtál:
    "PS/2. Átolvastam azt is amit én írtam és a szövegből kimaradt egy "nem" szócska amit én hagytam ki véletlenül.
    Az írásom helyesen így lett volna, ha sikerül: "duplán indított ÚH-k "nem" csak kizárólag ATP-t adnak"
    Elnézést kérek tőled a kavarcért :D"

Pótlólag írtam oda, mert újra olvastam mindent. Talán láttad, talán nem. Részemről ennyi.

10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A saját tapasztalatom.

Szinte mindig 400 ATP-s átalakítót indítok. Ebből egyet külön és kettőt egyszerre.

Eddig nem találtam semmilyen szabályt (mint ahogy itt a Gyopáron nagyon sok másra sem).
    A mai nap először az egyes érett be és adott 3 instafát. Nemréd a dupla érett be és adott 800 ATP-t.
    De volt, hogy az egyes adott 400 ATP-t és a dupla adott 400 ATP- és valamit, de még az is megtörtént,
    hogy a duplából mindkettő mást adott nem ATP-t.

Anulu73, Hahacska, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Ez kevés lesz, még tegyél fel valamit;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Zoli :)
    Tényleg nincsen benne rendszer sajnos. kB két héttel ez előttig még azt írtam volna, hogy rendszeresen heti egy-egy alkalommal kapok mást, mint ATP-t, de ez sajnos mostanában már nem igaz .

13. -Holdfeny-.

Kíváncsian várom mikor jelentkezik be valaki a 23. szintről;)

14. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Már délelőtt bejelentkeztem, hogy megvan a 23. szint.
    Most a Füles maradék kéréseit teljesítem.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Gratulálok;) Nekem a pihenés miatt kell egy kis idő..
    De lassan ott leszek én is;) s akkor egy picit több gazt ültethetek;)

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Hallod én se váltottam ki aztán a végén mégis csak kiváltottam Karcsinak, mert nem tudtam volna tovább menni a fű miatt.
    Ültettem is 1 kört, beadtam ami kellett. Nem fejlesztettem, csak hagyom úgy kiváltva és kész.
    Azóta már ültettem is felröpi miatt, ott árválkodik 498 fű a raktárba és a kutyának se kell. Se a gyopárom nem fogy se a fű.
    Mostanra már utólértük magunkat szerintem, még a papucsot nem váltottam ki, de lehet majd azt is megteszem, hiszen a
    megtermelt gazokkal kell kezdeni valamit. Gyártjuk a jelvényeket aztán majd, ha úgy alakul felhasználjuk amire kell.
    Viszont a 25-ös szintíg már nem is lesz új növény, tehát elleszünk ezekkel.
    Szerintem váltsad ki, aztán majd meglátod a hogyan továbbot. A baj az volt, a 20 szint után, egyszerre jöttek ezek a gazok
    és nehezen értük utól magunkat, hiszen alacsonyabb szintre tervezték őket, csakhát így alakult......
    Na most befutott Barna úr, nézd meg miket kér és mennyit.
    Napok óta csak gombát és rózsát kér. Van neki sütnivalója, azt kéri ami a jelvényekhez kell
    [​IMG] [/QUOTE]

PZoli64, Domos52, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Gabi :)
    Én is kiváltottam a füvet, de tőlem majd minden alkalommal kér is Barna belőle. Nem túl sokat, bele nem rokkanok, de jelen van a játékomban.
    "Napok óta csak gombát és rózsát kér. Van neki sütnivalója, azt kéri ami a jelvényekhez kell"
    Általában azokból kér, legyen az növény vagy fa amit éjszakára kint "talál" a területen növésben.
    A mennyisége eléggé túlzó annak amit kér, mondhatni falánknak is, de hát így programozták nem tehet szegény róla.xD
    Nekem változatlanul az a véleményem, hogy elég a rózsa-gomba-fű kombó (ez utolsót el is hagytam volna, ha nem kapok rá "kényszert" Viszont fejleszteni nemesíteni nincsen semmi kedvem. (bár tudom, hogy nem nekem írtad).
    Már láttam képes pletyi valamelyik fórumon a következő két gazdaköri állatkáról, ha lesz időm megkeresem. Szerintem a kiváltásokat nem kell elkapkodni, ne hogy megint beszoruljunk valahová, mert kéri majd az új a feladat. Hogy mikor? Azt nem tudom, remélem karácsonyra ideér... Ha tévedek akkor majd hozza a nyári mikulásxD:cry:xD Esetleg az őszi is jöhet/ne

Idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.23
    GA-BI-O-Farm és Domos52 kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Nálam nem feltétlen azt kéri, ami éjjelre kint volt. Most gomba volt kinn és nem kért egy db-ot sem, van amikor azt kéri,
    van amikor nem.
    Fából meg mindből van kinn 2-2, barackból 9. Amikor kivágok 1 fát, már gyártom is az utánpótlást.
    Faanyagból még sosem szorultam be, igaz kalkulálni kell meg én 4 előállítási hellyel játszok, de mindig van, még ha neccesen is.
    Na így vagyok az UH-val is van amikor 40 órásakat indítok egyszerre, ma reggelre is kaptam 800 ATP és 12 hajtass fát vagy mit.
    De kipróbáltam már eltolva 32 és 40 órást is, nincs kőbe vésve mikor nem kapok ATP és mikor nem.
    Számomra egyszerűbb, ha egyszerre jár le, egyszerre indítom módszer, úgy is azt ad a rendszer amit akar és akkor amikor akarja,
    egyre gyakrabban nem ATP.
    Remélem az új feladat nem utólagos igényekkel áll elő, mint ugye az eddigi tapasztalat. Vagy ha azzal, akkor figyelembe vesz a haladást is és nem kényszerít helyben járásra.

az idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.23
    Hahacska, -gyöngy-581, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Akkor neked már van Mandzsúriai barackfád . Kiváltottad ? Milyen ? Jó ? Hogy muzsikál ?

aida2330, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

Tetszik neked is a mandzsuria barack? Én biztos ki fogom váltani és fejleszteni, most arra gyűjtöm a jelvényeket.