Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jájj, azért kicsit megnőve remélem szebb lesz ;)
    Épp a meggy ami a legkevésbé tetszik, na de majd meglátjuk a szép barackot:)

aida2330 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

2 helyen kéri a tároló bővítést? mindkettő elfogadja ha csak egy amit bővítesz?:eek:o_O Holnap kipróbálom....8)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Fázom ! Begyújtottam ! Biztos azért , mert már megfagytam a sok esőtől , ami esik !

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

A területbővítés nem összekeverendő a raktár kapacitás növelésével.
    Miután ezek a gyakorló feladatok szinte mind 20 szint alá készült, így amit már bővítettünk 1 fás és növényes terület,
    az ki lesz pipálva, meg még egy pár dolog. 1 kivétel van a raktárkapacitás, azzal még mindig tökörésznek, pedig úgy volt,
    azt is javítják.
    Alice
    Karcsi
    A feladatok nem mindenütt egyértelműek.

Utoljára szerkesztett: 17.7.23
  5. GA-BI-O-Farm

Örülj neki, itt embertelen a meleg, egész nap klimázok, a felhők meg úgy tűnik egyenlőre kikerülnek minket, pedig jó lenne
    jó hűvös eső, pár óra hosszát.:oops::p

-gyöngy-581 és kukori80 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt érdekesnek találom, nálam más táblázat van és frissítettem. Nézd meg Karcsi 7-8. feladatát.
    7.18-as alpesi szint elérése1x raktár kapacitásának fejlesztése (zöld üzemanyag)-2150x AEP
    5x "Hajtass fát"
    8.Előállítás: 3x Műkertész jelvény - 1. szintI-1 területrészlet feloldása-2160x AEP
    2x Édes csere
    4x Sebességnövelő
    A Te táblád hol van?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

hm... hm... megyek nézem hol tartok...
    Alice 7. szint Növeli a kategória tárolási kapacitását RAKTÁR
    Füles 7. szint Növeli a kategória tárolási kapacitását RAKTÁR

Ezzel kapcsolatba tervezem kipróbálni, hogy ha mindkettőt aktiválom.... vajon mindkettőre pipa kerül?
    Csak egy lehetőségem van bővíteni jelenleg a jelvény tárolót....

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Megtaláltam Karcsit. :D Alice helyett lehetett volna Zsolti a béka.
    Paár tizedet haladtam hétvégén a 22. felé, de édes kevés. Nagy vagányan előkaptam a telómat a Balcsin, de feladtam, mert elfehéredett az egész képernyő egy idő után. :D Mondjuk nem is volt kedvem hozzá. Amúgy jól betölt a játék, de rájöttem, ha nem vagyok itthon, nem kell már farmoznom.

9. HéricsBáró

Nemhogy azért nem mennek a küldetések , mert bizonyos szinthez vannak kötve ?

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok! Gondoltam én is kipróbálom a 40 órás UH most lett készen erre mit kapok 3db intsra fát . Nem is vagyok ideges cseppet sem .

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem ez jól értelmezhető: ;)

Feladattípusok:

• visszaható feladatok
      • érjünk el egy szintet
      • oldjunk fel egy:
        • területet
        • területrészletet
        • rúnát
        • raktárbővítést
    • aktív feladatok
      • előállítás
      • aratás
      • termék megszerzése (kerüljön a raktárba, pl.: felröppenő)
      • lerakás valamelyik területre
      • megbízatások teljesítése
    A küldetéseknek lehetnek követelményei:
    • alpesi szint elérése
    • egy másik küldetés teljesítése

Szia!
    Ez szuper. :D Én még soha nem használtam, talán azért nem kapok ilyen jutalmat. :D ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Nálam ma szerencsés volt a nyitás;) Az új szintek bevezetése óta 2. alkalommal csak Atp-t adott a 3 átalakító;)

13. HéricsBáró

Befőttet is el lehet rakni , és haladunk a feladatokkal ? Szólok a nagymaminak !

zsani_apja kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Igen azt módosították, a zöld üzemanyag tároló helyett, bármely raktár kapacitásának bővítése

sutimami57, kukori80 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

A zöld üzemanyag tároló miatt sokan elakadtunk volna:wuerg: Mert siettünk....:music: Jó hogy javították;)

16. HéricsBáró

Inkább elrontották , mert bedobták oda a gallyat . :cry:

aida2330 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Hallod ezek a feladatok cirka olyanok, mint amikor reggelsz egy farmot és Szalma Pali irányba állít.
    Persze, van az is, mert nem mindenki ugyanazon a szinten van.
    Viszont, akik már álltak a 20-as szinten, azoknak teljesíthető, csak ugye senki sem látnok, hogy mondjuk ne növelje
    valaminek a tárolási kapacitását, mert majd egyszer, valamikor ezt kérik a két új megrendelő.
    Aztán meg sok lehetőség nincs rá, nem lehet minden szinten mindennek a tárolási kapacitását növelni, sőtt.

juliannakoczkas, sutimami57 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. dudute2

dudute2 Rutinos

Szia apja én sem fogom többet az tuti azt írták sokan hogy 800 atp kapnak :)

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

40 óra alatt 800 ATP az elég jó :inlove:

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Bizony azoknál az olvasásra lusta embereknél, lehetett látni, ahogy pörgettek, malomban gyártottak folyamatosan, betakarítottak,"nulláztak", gazdaköríztek, stb. (sok mindent látni másodpercre pontosan, ahogy már adminos segítségnyújtásokból észrevehetted) mindenre volt idejük órákon át, csak olvasni nem! Szóval igen! A gép előtt ültek, csak éppen azt csinálták amihez kedvük volt, az pedig nem az olvasás volt. Egyszerűbb volt nekik mást ugráltatniuk, csicskáztatniuk (ezt szebben nem tudom leírni)!
    Nem kivetítés ez az ilyen játékosoknál, hanem kőkemény tények!!! Én meg nem felejtek, nincs előítéletem csak tapasztalatom. De mint írtam, akinek nem inge...
    Ebben nem is fogok, mert amit a legjobban utálok az a lustaság, mások jóindulatának kihasználása!
    Attól, hogy egy admin a fórumra nem írhatja le ha ilyeneket lát, attól még nem vak és nem is amnéziás.
    :)