Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Örülök, hogy túl vagyok rajt, sokat kellett filózni. Be kell várni a kisebbeket szerintem, no meg ki tudja, hogy állnak a következő résszel.
    Kakaska mindenkinek ez van. Nem szerettem ide-oda kattogni, azt nézni, hogy mire is figyeljek, mi fog következni.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Félreértettél... még odébb van a vége... de már többektől olvastam, hogy végeztek ALIZZAL ÉS kARCSIVAL;) Én még csak a 7. szinten töketlenkedek.... :wuerg:xDxDxD de talán holnap tovább lépek... 8) vagy nem...:p

OFF miatt szerkesztve / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.23
  3. Sali~*.*

Én tudom, hogy neked még nincs itt a vége. Viszont én tegnap elbúcsúztam először Aliztól, majd rövid időn belül Karcsikától is.

Sali~*.*.*, -Holdfeny-. és sutimami57 kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Kicsit meggyűlt reggel a bajom a növényes raktárkapacitással.8)
    A hosszú napsütéses órák kedveztek a kékfűnek, ráadásul a gomba is kiváltotta áldásos hatását. Így a 9 db-os hozam a kékfűnél némi fennakadást okozott. Elindítottam az éppen lejárt ÚH-t, 175 db kékfűvel. Sajnos ez a lépés kevésnek bizonyult, 40-órásra kellett váltanom, ha lényeges csökkenést szerettem volna elérni. Rengeteg növényem lett, de a raktárkapacitás miatt, nem tudok annyit készletezni, hogy kizárólagosan ezzel töltsem az ÚH-t. Így a meglévő nagy szerszámkészletek mellett pár darab Aborista I. jelvény is az újrahasznosítóban végezte. Szerencsére ez sárgabarackkal könnyen pótolható.
    Sikerült a kékfű mennyiségét 200-alá vinni:oops:
    Jobban át kell gondolnom, hogy mikor ültetek és mennyit ebből a növényből. Amíg a Műkertész jelvények gyártásához rózsát és gombát kell termelni, a többi növény csak mutatóban kell, sajnos még a vásárlóknak is.:music:

5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én még mindig 7. feladattal vagyok bajba,mivel minden raktári kapacitásom fejlesztve van, 1 hete állok ezen a ponton. Feltettem ezt a problémámat a kérdések oldalon, azt a választ kaptam hogy ez nem hiba. Ha nem hiba akkor mi, minden kapacitás felfejlesztve, nem lehet ezeket csak ugy kitörölni, hogy tudjak haladni. Valami mondja le, hogyan jutott tovább ezen a ponton, ha nincs mit fejleszteni, nem tujda ezeket a manuszokat kielégiteni.H végigfuttatták a javitó programot és azt észlelte, hogy a 18. szinten tulvagyok, azt miért nem észlelte, hogy a feladat másik része, a kapacitás bővités is telejesült. _Ez miért nem a javitó program hibája? Vagyunk jó egypáran akik gyorsabban haladtunk a gyopáron, mint a fejlesztők a programjukkal, akkor most miért nem lehet a segitséget megadni, hogy tovább lehessen haladni. Nem az pár atp ami hiányzik ezért a részért, hanem maga az elv, amit nem értek, miért kell a játékosok kedvét elvenni a játéktól.

Utoljára szerkesztett: 18.7.23
    Netudki50, helena64c, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Madár csicsergős, szép nyári napot kívánok Mindenkinek! [​IMG]
    Ma az UH ismét hajtass fát adott ATP. helyett.
    Szia Aida!
    Köszönjük a kísérletezést, azért csak-csak érdemes fűvezni is. ;)
    Szia!
    Egyet éretek veled, lehetett volna másképpen, de nem lett. Ne foglalkozz a főtéren téb-lábalókkal, elférnek. Hidd el lesz fejlesztési lehetőséged, hisz kikecmergett a kelepcéből más is, én is magasabb szinten úgy, hogy a 20-21-ig ki volt váltva minden.
    Akkor ha jól értem 19. szinten vagy jelenleg?

7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A 22 szint előtt állok kb. 3000 atp hiányzik. A 22 szinten lesz egyetlen lehetőségem a kapacitás növelélsére.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és sutimami57 kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

A 22-szinten lesz Műkertész jelvény 2. szint bővítés, valamint Földterület szintén a 22. szinten Északi erdő I-4.

9. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Engem 2325 ATP választ el a 23. szinttől, mielőtt megérkezett a két jómadár, nálam már ki volt váltva minden, így beragadtam Alice-nél a 11. szinthez kapcsolódó, Karcsinál a 18. szinthez kapcsolódó tárolási kapacitás növelésénél. Lehetőségem a továbblépésre a 26. és 27. szint elérésekor lesz, ami jó pár hónap, addigra megérkeznek a következő feladatok, amit majd szintén nem fogok tudni teljesíteni, mert még Karcsival és Alice-vel sem végeztem. Az ismertetőben még mindég az szerepel, hogy fel kellett volna oldódni ezeknek a feladatoknak.
    Feladattípusok:
    • visszaható feladatok
      • érjünk el egy szintet
      • oldjunk fel egy:
        • területet
        • területrészletet
        • rúnát
        • raktárbővítést

Sziszi1950, aida2330 és sutimami57 kedveli ezt.
  10. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Ez alatt mit értesz?

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Igen lesz, csak a jelvénytárolód kapacitását tudod majd növelni, de el fogja fogadni az hiszem Alice a 7-es szinten.
    Talán 4 db 2-es szintű arborista jelvény kell majd hozzá. Engem ez tartott vissza, mert elfértem a jelvénytárolóba.
    Aztán amikor raktár kapacitás bővítése volt a feladat, kénytelen voltam megtenni, hogy tovább menjek.
    Gondolom ott toporogsz cirka.

12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Igen ott toporgok, de ott mindkettő ezt kéri, tehát esetleg egy fejlesztéssel mindkettő kivédhető. Csak az a problémám, hogy ez igy nem igazságos, mivel ennek a feladatkörnek a megjelenése a gyoporvölgy beindulásával kellett volna megjelenni.

Sali~*.*, sutimami57, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  13. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok virágkoszorut honnan tudunk szerezni?

aida2330 kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Felröppenőként kapod, növények ültetésekor leginkább.:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hallod nem emlékszem már rá pontosan. Akkor tedd azt, mielőtt bővíted, okézd le mindkettőt. Az is lehet, hogy a zöld üzemanyag kapacitásánál pipa lesz, ha már azt felfejlesztetted. Sajna nem igazán egyértelműek ezek a feladatok, akkor lesz az
    amikor látod mit kér a két megrendelő.
    Az biztos, hogy ezt elbaltázták rendesen, hiszen ezt szinte az elején be kellett volna vezetni, ha meg nem tették,
    korrigálni kellett volna a feladatokat. Igaz nem eget rengető ATP- amihez tőlük hozzá lehet jutni, de azért bosszantó amikor
    önhibádon kívül megakasztanak.

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A másik dolog, ami nagyon zavar, a kis kérdőjelnél a segítő szöveg, amit olvasunk, de nem fedi a valóságot. Ha már nem javították ki, legalább töröljék, mert amit közöl, az nem igaz.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Műkertész jelvényt mint a neve is mutatja a kertben /növényeknél/ tudunk előállítani, virág, gomba, kék fű, gyopár, papuskosbort -ból.
    I. számú jelvényt a rózsából, a II. számú jelvényt pedig a gombából és a papucskosbort-ból.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  18. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Ezt tudom. Amit nem értek:
    "A 22-szinten lesz Műkertész jelvény 2. szint bővítés"
    A bölcsesség jelvényei raktár kapacitását lehet bővíteni, de magát a jelvényt hol? hogy?

19. Sali~*.*

Szia Sütike!
    Ez így igaz!
    Próbálkoztunk páran, hogy ha telítve van a Raktárban valami, törlünk pár hozzávalót pld a zöld üzemanyagnál pár gyújtóst, vagy az anyagoknál valamit. Nem úgy van az, pedig itt
    [​IMG] erről beszél. Csak az a baj, hogy félre. 8)
    Bölcsesség ösvénye, gyártói jelvények, Növények.
    Vidd az egered a II. sz. jelvény fölé és kiírja, melyik szinten mi kell hozzá.
    Menj be a raktáradba!
    A lap alján látod a Bölcsesség jelvényei. Ott nézd meg, hogy tudod-e növelni már a tárolási kapacitást!!
    Mielőtt aktiválod, menj a két jómadárhoz és ott indítsd el a feladatot.

Utoljára szerkesztett: 18.7.23
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ügyes vagy;) Remélem ma kideríthetem, hogy a raktárbővítést elfogadja e mindegyik téren álló;) A további kívánságaik egyszerűbbnek tűnnek;)