Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na mi meg mondhatjuk azt, hogy dógozzál, ha zsetont akarsz. ;) Nézőpont kérdésexD

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen. Amit ad a bal, azt adja a jobb. Csak érjek el a 25.szintig. Addig kiderül, hogy mit is akarnak, mert az még pár hónap.

3. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia Kukori !
    Erre nem gondoltam, Köszönöm a válaszod.

kukori80 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Jól indult a napom. :D
    Jó munkát!!

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ritkán írok, mert jót nem tudok.....első perctől kezdve nem tetszett a gyopár, mégis el araszoltam a 20. szintig. Amióta meg lett a frissítés, azóta sokkal rosszabb a helyzet, mint előtte volt. Ahogy le amortizálták az amúgy is félig kész, igénytelen játékot, ez már olyan szint, hogy aligha van lejjebb. Ha azt akarják ezzel el érni, hogy 25 után ki vonuljon a játékos csapat, nagyon jó úton járnak. Azért páran biztos maradnak.

Nekem annyi a gyopár, hogy reggel 10 perc alatt le szedem, aztán délután, ha olyanom van, rá szánok még 10 percet. Siker élmény nincs, szórakozás nincs, sem jutalom, és még haladni sem lehet. Nem veszek pénzért semmit itt, nem cukorkázok.

A haladás szinte lehetetlen. A vevőket sem lehet ki szolgálni, mert valami mindig hiányzik.Az álldogálók......katasztrófa. Az át alakító ma reggel is 3 ablakból adott 200 tp, két ablak trágyát. Ez már mindennek a teteje. Még a 20. szint alatt sima játékkal számolni lehetett nálam kb. 1000 atp-t naponta. A frissítés óta a fele sincs meg. Azért ez nagyon durva.

PZoli64, Koppi, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!
    Szia!
    Látom, te sem a raktárban kezdted a napod. Csak tudnám miért utólag írja, hogy mit vesztettünk? Miért nem előtte figyelmeztet, hogy hé farmer, csinálj helyet a röpiknek?!
    Kijelenthetem, hogy Barna Fülöp nem a barátom. Tetszik nem, meg is mondtam neki.
    Mondom is tegnap mikor megláttam:
    - Te Fülöp, komolyan gondoltad a cserét? Rózsából 190 db. + 384 db. ?
    - Mindezért 120 ATP?
    - Ha mindez nem lenne még elég, megfejelte 13 gombakosárral és 72 db. gombával? Képtelenség 16 óra alatt a kertben szorgalmas aratással összeszedni ennyi kosarat!? Sajnos, ahogy a jelenlegi helyzet mutatja igen! Pedig igyekezem, hisz ültettem mindent is!
    - Mi van veled Fülöp?
    - Sajnálom, be vagyok állítva!
    - Álljál csak, mert én meg úgy érzem, le vagyok fékezve!

PZoli64, Sali~*.*.*, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Azt írod, hogy nem figyelmeztet a rendszer a tárolók állapotára. Engem igen és ha erre ránézek látom, ha valahol telítődni fog ha aratok:[​IMG] Te nem kapsz ilyeneket?​
    Kb ismerem a mennyiségét annak amit aratok és vagy csinálok neki helyet, ha úgy érzem, hogy gáz van, vagy kockáztatok és aratok.
    A növénytárolóm kezd betelni ott kell majd lépnek a következő aratás előtt, mert ugyan nem fogok veszteni semmit sem, de lefékez a gyorsaságba, ha aratás után csinálom meg.
    Hasonló jelenik meg az ikonjával a felröpiknél is, de azzal nálam nincsen gond, tehát nem jelzi.

Utoljára szerkesztett: 19.7.23
  8. GA-BI-O-Farm

A tárolóknál figyelmeztet, de a felröpiknél sajna nem. Ott mindíg résen kell lenni.
    S ha az ember reggel még kicsit kábán nem figyel a részletekre, akkor lehet ugrott a napi felröpi mennyiség, hiszen tudjuk reggel
    adja a legjobban, mert akkor minden fát és mind és hosszú gazt lekapsz.
    Szerintem apja is ebbe futott bele reggel.

9. -gyöngy-581

Nem tudom Gabikám, nálam már jelent meg a a felröpinél is figyelmeztetés. Írtam is az előző hozzászólásomban. Csak egy picit később, mint ahogy reagáltál rá :)

PS: Este a gyopiból úgy lépek ki, hogy megnézem, a raktárt elejétől a végéig, hogy érhet-e kellemetlen meglepetés reggel félálomban a korai aratáskor.

Koppi, sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia!
    Kapok bizony! Akkor ha belépek a területre, azonban ha már ott vagyok és épp az átalakítóban, vagy bárhol máshol tevékenykedem utána már nem figyelmeztet még aratás előtt sem. Csak és kizárólag terület váltásnál, vagy belépésnél.

11. -gyöngy-581

Igen ez sajnos így van.

sutimami57, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Na, ugye! Erről beszélek, hogy miért nem aratás előtt? Megoldom, ahogy eddig is, a raktár az első, így nem érhet meglepetés.

Sali~*.*.*, alex0824, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Persze én is átpásztázom este, meg indítok hosszú alapanyagokat, na de elég ha egyszer nincs résen az ember lánya;)

14. -gyöngy-581

Hát tessék szépen résen lenni, mert különben jön az utólagos figyelmeztetés, hogy vesztettél ezt, meg azt ennyit és annyit...

Én tegnap óta 2 ! darab gombáskosárra várok, de nagyon nem akar röpülni.. pedig én is röptetném már a kérőjét.

alex0824, sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

Tegnap nekem is estére lett meg, így esélyem se volt 2* is kiszolgálni Barna úrat.
    Most is így állok, pedig koszorút már törültem is.
    Most repülök vissza a konyhába, kicsavarom a káposztát a sóból és gyorsan megpirítom, míg nem lesz katlan a konyha.:oops:

alex0824, aida2330, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Imádom a káposztás cvekedlit, jó étvágyat majd hozzá :)
    Nyugaton most párás és enyhén hűvösebb van, viszonylag elviselhető a levegő nem régen állt el az eső :)
    No de vissza a felröpikhez: ez már törlés utáni állapot:

alex0824, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    2 átalakítóból egy sem adott Atp-t... Jól kezdődik ez a nap:music:

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Szia Sali!

Annyira a szívemből szóltál!:)
    Én tegnap estére jutottam oda, hogy megint kezdem elveszíteni a hitemet ebben a játékban. Pedig nagyon-nagyon szeretném azt a poharat félig telinek látni....
    Lehet, hogy tényleg rá kéne tenni a lakatot a felvonó ajtajára, aztán, ha megcsinálták vissza lehet jönni;) Talán:music:

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:( Sajnálom, ha így érzed:(
    Bosszantó ez az átalakító vackokat ad Atp helyett szindróma...8) - ma én is kaptam 2 keserű kapszulát...:oops: bár az egyik cukorkának volt állcázva... ez még oké... de az instafa láttán nem igazán repestem.... - holnap 3 esélye lesz javítani az arányon;) ha hoz 3*400Atp-t akkor jobb kedvem lesz;)
    Alice elhagyta a főteret;) Vissza várom;)
    Ma lesz némi terület bővítés a növényeknél... és az új barackot is megpróbálom minél többször szüretelni;)

20. -gyöngy-581

Azért csak óvatosan ezzel a kijelentéssel, mert te is megkapsz egy közhely áradatot, ha ilyeneket mersz írni.

PZoli64, alex0824, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.